• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Evet araları tam 26 ay olacak nasipse ❤️ bizim haziranın ilk bir kaç günü içinde olabilir gözüküyor bakalım o zamana kadar bir sorun olmazsa 🙏
Tamam iştee benimkiide öyle olcak kızım ben doğurduğumda tam 2 yaşina olcak 🥰 ilk haftasını istedim tam sezaryen zamanı olduğu için 2ci haftasına olsun garanti olsun dedi drum

Yok canım ya hiç de öyle değil aslında ama normal doğumu destekleyen bir doktor. 2 doktora gidiyorum bugün gittiğim normal doğum taraftarı daha çok. O yüzden sanırım gereksiz kilo alımını istemiyor. Yani bana az ye falan demedi ama hızlı almışsın dedi. Hareket edebileceğimi söyledi biraz. Ben zaten zayıf hamile kalmıştım diyince evet eksik kiloyu tamamlamışsın dedi bence 12-13 kilolar da normal yani o şekilde bitirirsem bile süper olur benim için. Boyum da kısa ya şimdiden göğsümün altına çok baskı yapıyor rahim ağrım oluyor hep masabaşı çalıştığım için.

Bu bebek öyle toroman gibi doğmayacak ama haberin olsun dedi :KK70: büyük ihtimal 3 kg civarı falan bekliyor onu da.
Aaa anladım senin hamilelik ve doğumdaki konforun önemli tabi. Kontrollü gitmek lazım sen bize bakma 🙈 inşallahh sağlıklı sıhhatli en hayırlı şekilde gelir minikkk 😍

acemi ben siveno roll-on aldım , hamileliğimde kullanıyorum temiz içerikli tavsiye ederim. çok bir kokusu yok ama iş görüyor güzel.

Sebamed'e oldum olası ısınamadım :) ama dediğin doğru , bebeğe minimum kimyasal değdirerek ilerleyebilsek keşke
Sivenoya bakayım canım teşekkür ederim 🫶🏻 sebamed beni de kaybetti 😬😬

Deodorant ve parfümden ziyade roll on kullanmaliyiz diye düşünüyorum ilk doğum sonrası da öyle yapmıştım. En azından islakligi ve kullanım alanı sadece surdugun yerde kalıyor, deodorant ister istemez odaya bile yayılıyor. Yves Rocher in ürünlerini kullanıyorum ben makyaj ve kremler vs dahil. İçerik olarak beğeniyorum zaten vegan ürünler kullanim süresi de yaklaşık bir yıl içinde. Koruyucu vs olmadığı için. Bı bak istersen❤️
Tabi tabi deodorant derken hepsini kastettim aslında. Tamam canım bakayım teşekkür ederim 😍 peki bebek için deterjanı ya da bebe yağı, krem gibi bakım ürünlerini parfümlü mü aldınız 🙄

Tabi tabi deodorant derken hepsini kastettim aslında. Tamam canım bakayım teşekkür ederim 😍 peki bebek için deterjanı ya da bebe yağı, krem gibi bakım ürünlerini parfümlü mü aldınız 🙄
ben bebek şampuanını siveno köpük şampuan aldım , çamaşır deterjanı da aynı şekilde siveno , masaj yağını incia aldım temiz içerikli çok beğendim . Aşağıya linkliyorum kuzum hepsini.

deterjan

şampuan

bebek yağı incia

roll-on siveno , bonusss olarak ;))

Selam kızlar benim kız dötünü döndü yüzünü hic göstermedi bu sefer, bi hafta önde cıktı, 1200 gram 38 cm olmus her sey iyi cok sükür 🙏🏻
maşallahh moni çokk güzell :) o sıralarda benimki de göstermemişti , bu son gittiklerimde gösterdi :) bir dahakine görürsün inşallah sende

Acemim ben pişik kremini mustela; losyon, şampuan, pudra chicco aldım. Chicco kendinden kokulu ama bez meselesi gibi alerji işi belli olmayabiliyormuş. Genel çevrem hep chicco kullandı memnunlar ondan aldım. 💕💕💕

İlginç benim doktorum da toplam kilo hedefi 12 demişti. Doktor değilim elbette ki ama sadece 5,5 kilo almışsınız bence çok iyi. Ben toplam 10 kilo alınca ve üzerine şeker de çıkınca diyete başlamak zorunda kaldım. 2 haftadır yapıyorum ve bebek kilo alıyor ben almıyorum. O yüzden 5,5 kilo bana çok ideal geldi :)
Diyet surecinde kilo aliminiz durdumu veya kilo kaybi yasadiniz mi?

kabızlık yaşıyor musunuz kızlar? çözümleriniz var mı
Yaşıyorum, her gün 3 tane kuru kayısı veya gün kurusu yemek. Varsa 1 tane de kuru incir. Hatta benim gebe okulundaki ebem "5 dakika kaynar suda beklet iyice yumuşasınlar, sonra ye" demişti bu kuru meyveler için. Bağırsakları çok güzel çalıştırıp temizliyor...

Ikizler burcu kızım var olarak söylüyorum bigünü evde geçindirdiği ni bilmem evi hiç sevmiyor asla yanii sinirleniyo dışarı çıkmasa hava yağmurda olsa dışarıya adım atacak bi hanımefendii ben çıkaramasamda kocam çıkarıyor yarım saatte olsa yetiyo hanfendiye üstüne bide kotu götürüyo elime giydirde çıkalım dışarı gibi 🤣üstüne bide parklarda hemen arkadaş buluyo çok girişkendir🤣🤣 bakalım ikizler oğluşum ne durumda olcak hahaha
benimde ikizler kız olcak nasipse biraz daha ayrıntı verebilir misiniz

• Beğen
Reactions: Jou
Yaşıyorum, her gün 3 tane kuru kayısı veya gün kurusu yemek. Varsa 1 tane de kuru incir. Hatta benim gebe okulundaki ebem "5 dakika kaynar suda beklet iyice yumuşasınlar, sonra ye" demişti bu kuru meyveler için. Bağırsakları çok güzel çalıştırıp temizliyor...
bende az önce yedim bakalım kayısı rümeysa, inşallah iş görür :)

ben bebek şampuanını siveno köpük şampuan aldım , çamaşır deterjanı da aynı şekilde siveno , masaj yağını incia aldım temiz içerikli çok beğendim . Aşağıya linkliyorum kuzum hepsini.

deterjan

şampuan

bebek yağı incia

roll-on siveno , bonusss olarak :KK66:)
Siveno gerçekten ne kadar güzelmiş, duymuştum ama alıcı gözle bakmamıştım, baya iyiymiş 😍 bebek yağını da beğendim o markayı da biliyorum içeriği çok temizz. Ben bebe yağını weleda aldım, çatlak önleyici kreminden çok memnunum, özellikle yenidoğan dönemi için parfümsüz ürünler seçmeye çalıştım 🙄 aldıklarım bitince duruma göre bakıcazz 😬 bir de biliyorsun Türkiye’deki bazı ürünlere ulaşamıyorum burada ve sürekliliği olamayacak yani hep bir alternatifim olmak zorunda 🙄 o yüzden parfüm konusunda ne düşünüyorsunuz merak ettim alkol, paraben onlar zaten yok ama parfüm illa ki oluyor. O konuyu siveno çözmüş gibi ☺️

Back
X