• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar odamız geldi 🩷 bayramda yıka kurula yerleştir işlerini yapacağım nasipse. En son bittiğinde paylaşırım sizinle inşallah 🥲😍

Eklentiler

• IMG_20240322_142359.webp
    IMG_20240322_142359.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar nstden anlayan bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_4943.webp
    IMG_4943.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar dahiliye gittim dr diyo ne gebelik şekeri bu hicbirşeyin yok deyip gonderdi beni :KK70: 110dan fazla sı biraz yüksek olur seninki gayet iyi dedi bana baya şeyler dedi anlattı😀 hicbirsey sayılmiyo dedi
Süper haber kuzum çok sevindim 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Valla Jou senden bunu okuduğumdan beri su içiyorum 😁
Hahahahaha yaaaaa 🥲🥲 kuzumm nekadar içiyordun peki ben 1 litre içip daha içemiyodum ama artık bitsin diye sabah ben 8de basliyorum 12ye kadar 1litre bitiriyorum sonra 2ciyede 5 şe kadar buçuguda 9za kadar ama akşama kadar wcdeyim:D :D

Hahahahaha yaaaaa 🥲🥲 kuzumm nekadar içiyordun peki ben 1 litre içip daha içemiyodum ama artık bitsin diye sabah ben 8de basliyorum 12ye kadar 1litre bitiriyorum sonra 2ciyede 5 şe kadar buçuguda 9za kadar ama akşama kadar wcdeyim:KK70: :KK70:
Aynen ben de 1,5 civarı falandı bugün 2,5u zorladım. Ama sadece 2 kere wcye gittim. Ya yeni ödem yükledim, ya da vücudum susuzmuş. Bakalım yarın da aynı devam edicem 😁😁😁

Aynen ben de 1,5 civarı falandı bugün 2,5u zorladım. Ama sadece 2 kere wcye gittim. Ya yeni ödem yükledim, ya da vücudum susuzmuş. Bakalım yarın da aynı devam edicem 😁😁😁
Hahaha bakalımmm bende bazen zorlanıyorum 2 litre içiyorum ama benim vucuduma göre şuan kiloma göre 2.8 litreymiş

Back
X