- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.261
Hayırlı olsun güle güle sağlıkla uyusun bebisimiz bu odadaKızlar odamız geldibayramda yıka kurula yerleştir işlerini yapacağım nasipse. En son bittiğinde paylaşırım sizinle inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun güle güle sağlıkla uyusun bebisimiz bu odadaKızlar odamız geldibayramda yıka kurula yerleştir işlerini yapacağım nasipse. En son bittiğinde paylaşırım sizinle inşallah
![]()
Güle güle kullanın canım sağlıkla
Çok güzeller rabbim kullanmayı nasip etsin sağlıkla hayırlı olsun canımBen de kızıma bu oda takımını aldım yapım aşamasındaDolap 3 kapılı olacak, şifonyer aynen bu şekilde, yatağın arkasını düşünmeyin sadece yatak olacak ve üstünde ışıklı isimlik.
Depolama alanı için ikea trofast oyuncak dolabı aldım. Avize olarak da bu markadan bulut avize aldım çok içime sindi Avize
Duvar stickerımı da aldım, sırada halı var büyük kalem olarak
Rabbim şifa versin gerek kalmaz ilaca inşallahÖnce dahiliyeye yönlendirdi ordaki işlemlerden sonra diyetisyene yönlendirdi 1 haftalik diyet başladık haftaya gitcem sonuca göre hareket edeceğiz düşmezse insülin baslatcaz dedi dua istiyorum lütfen düşsün de diyetle devam edeyim bu sürece
Sükür ki guzel gecti bizim kontrol canim doktorum normal dedi sekere yedigim seyleri sayincaYaaaacok zor yaaa kendimiz bile etmeye çalışsak edemiyoruzz iyi olucak kuzumm sıkma caninı napalımm buişler boyle artık hep iyi gitmicek değil tabi bende öğlen 2 de randevum var dahiliye bugün bakalım bana ne dic
27+5 1.130gr / 36 cm 1hafta önde olduğunu soyledi doktor hersey guzel gidiyor simdilikkKimler gitti bugün doktoraaaaaaaaaaaa detaylar lütfeen kilo boy durumlar![]()
Çooook sevindimmmmKızlar dahiliye gittim dr diyo ne gebelik şekeri bu hicbirşeyin yok deyip gonderdi beni110dan fazla sı biraz yüksek olur seninki gayet iyi dedi bana baya şeyler dedi anlattı
hicbirsey sayılmiyo dedi
Ayşenur çok güzeller :) isimliği nerde yaptırdın ? ona bayıldım
mevsimcim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versinKızlar bugün olumsuz bir haberle geldim.. şeker yüklemesi yaptırdım yüksek şekerim çıktı 221 o kadar zor bir gün geçirdim ki herkes sağlıklı olsun bebeğine hayırla kavuşsun inşallah![]()
çok güzel unknown , sağlıkla kullanın inşallahhBen de kızıma bu oda takımını aldım yapım aşamasındaDolap 3 kapılı olacak, şifonyer aynen bu şekilde, yatağın arkasını düşünmeyin sadece yatak olacak ve üstünde ışıklı isimlik.
Depolama alanı için ikea trofast oyuncak dolabı aldım. Avize olarak da bu markadan bulut avize aldım çok içime sindi Avize
Duvar stickerımı da aldım, sırada halı var büyük kalem olarak
aminn gerçekcim cümlemizin inşallahhhh :)Hayırlı olsun güle güle sağlıkla uyusun bebisimiz bu odada![]()
Diyet yaptım ama sabah aç karnına olanlar düşmedi, doktor dahiliye yönlendirdi orada doktorla konuştum, bana hiçbir zarar olmadığını söyledi. Ben de düştü yükseldi stresi yaşamamak için insülin kullanmayı kabul ettim. Önce düşük düzeyde başlıyor zaten normale dönünce o düzeyden devam ediyorsun. Benim hayatımda hiç şeker problemim olmamıştı ama hamilelikte çıkıyormuş, doğumdan sonra da geçiyormuş o yüzden kendimizi üzmeyelimTeşekkür ederim. İnsülin mi kullanıyorsun diyet yaptın mı düşmedi mi
Çok geçmiş olsun canım keşke olmasaydı ama bak çok şükür bir çaresi varKızlar bugün olumsuz bir haberle geldim.. şeker yüklemesi yaptırdım yüksek şekerim çıktı 221 o kadar zor bir gün geçirdim ki herkes sağlıklı olsun bebeğine hayırla kavuşsun inşallah![]()
Kız varya gerçekten bir şey oldu sandım Rumeysa… ya kayınvalidenler de gelemeseydi.. o ihtimali düşünüp kendini rahatlatKızlar ben de biraz üzücü bir haberle geldim. Ailem İstanbul'da yaşıyor, ben Kütahya'da yaşıyorum. Hacca gidecekleri için doğumumda, kendi ailemden hiç kimse yanımda olamayacak. Eşimin ailesi ve akrabaları var burda. Kayınvalidem gelir ama insan kendi ailesinin yanında olduğu gibi rahat edemez. Bana duâ edin. Hayırlısıyla, sağlıklı şekilde çok kolay bir normal doğum yapıp hemen ayaklanayım. Âmin...![]()
Bende öylee rahatladım ama tabiiki genede dikkat edicem yanii bolbol suÇooook sevindimmmm![]()
Maşaallahhhh kiloşlar erkenden bastı27+5 1.130gr / 36 cm 1hafta önde olduğunu soyledi doktor hersey guzel gidiyor simdilikk![]()
Ooo süpermiş kızzzz bende kendimce yapıyorum diyetiSükür ki guzel gecti bizim kontrol canim doktorum normal dedi sekere yedigim seyleri sayincaama ben kendi istegimle diyetisyene de gittim bugun listemi aldim eger ki tam uyabilirsem ayda 4kgye kadar verebilirmisim ya Allahh diyorum yarindan itibaren
senin nasil gecti canim