Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde yaptırıcam 1100 TLymiş. 12.haftadan itibaren randevu alınabiliyormuş.
Bana da 12. haftada yapiyoruz demislerdi benim minnak kontrolde ileri çıktığı için gitmedim pekde gozum yemedi sonucu almayada cagiriyorlarmis

Kızlarr merhabalar 🌸 güzel sağlıklı günler diliyoruum 🩷 ben 11. Haftamdayım ve geçen gün göbek deliğimden aşağıya doğru hamilelik çizgisi denilen çizginin belirginleştiğini fark ettim, nedensiz çok mutlu oldum 😁 sizde de var mı merak ettim 😁
ay hemen baktım gerçekten de koyu şekilde belirginleşmiş çizgi 🤭🤭

Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde yaptırıcam 1100 TLymiş. 12.haftadan itibaren randevu alınabiliyormuş.
Nasıl randevu alırız ki,istanbuldan oraya..
Telefonla vs olur mu ki acep. Buralarda 10.000 tl den başlıyor. Yaş 39,5 akrabalarda down sendromu yaygın.oyy ki ne oy :)

Ben fetal dna yaptırmaya karar verdim. İkili testi yanlış sonuçlar çıkan çok kişi okudum buradan.. Yaptıran var mı gruptan???
Benim bu hafta sonu ikili yapılacak yaptırmak istemediğim için 1 haftadır korkuyorum ve 1saat önce eşimin yakın arkadaşı kadın doğum uzmanına sordum . Eğer sıkıntı varsa fetal yaptır zaten o kesin sonuç dedi

Ya ben bu Eskişehiri her yerde okuyorum. Koca ülkede devlet hastanesi olarak sadece Eskişehir mi yapıyor yahu. Takipli olduğumuz doktor mu yönlendirmesi gerekiyor yoksa 12. haftaya girince kendimiz ben yaptırmak istiyorum deyip alabiliyor muyuz acaba randevu

Kızlar selam bugün grubu görünce hemen geldim 11+3 üm 🥰 hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 💕 hangi uygulamayı kullanıyorsunuz öneriniz var mı

Ya ben bu Eskişehiri her yerde okuyorum. Koca ülkede devlet hastanesi olarak sadece Eskişehir mi yapıyor yahu. Takipli olduğumuz doktor mu yönlendirmesi gerekiyor yoksa 12. haftaya girince kendimiz ben yaptırmak istiyorum deyip alabiliyor muyuz acaba randevu
Bende onu araştırıyorum,istanbuldan oraya gidip test verip,10 gün sonra tekrar gidip sonuç almamız gerekecek sanırım.
Ya da nasıl olacak bilmiyorum :(

Yok ben baya araştırdım doktor yönlerdimesine vs.gerek yok. 12.haftadan sonra sabah erkenden gidip Fetal dna yaptırmak istiyorum diye sıra alıyormuşuz. Sonrasında vezneye parayı yatırıp doktor için bekliyoruz. Doktor birkaç soru sorup kan tahliline gönderiyor bu kadarmış. Sonuçlar da özel yapılanlar gibi 10 günde değil 4-5 haftada çıkıyormuş

Bende onu araştırıyorum,istanbuldan oraya gidip test verip,10 gün sonra tekrar gidip sonuç almamız gerekecek sanırım.
Ya da nasıl olacak bilmiyorum :(
10 günde sonuç çıkmıyormuş 4-5 haftada o yüzden tekrar gidilir almaya diye düşündüm ben

Kızlarr merhabalar 🌸 güzel sağlıklı günler diliyoruum 🩷 ben 11. Haftamdayım ve geçen gün göbek deliğimden aşağıya doğru hamilelik çizgisi denilen çizginin belirginleştiğini fark ettim, nedensiz çok mutlu oldum 😁 sizde de var mı merak ettim 😁

Bugün 10+3'üm henüz bende yok 🫠♥️ aiyyy ne zaman belirecek acaba benimki 😻

Back
X