• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben bugün 2. kere detaylı ultrasona gittim. Sağlıksal bişi yoktu, önlem olsun diye görmek istedik. Ama neee??! Saçlar görünüyor, hem de 1 parmak 😂😂😂 yanmanın başka açıklaması olamazdı zaten dedim. Senin de öyle olacaktır acemi :KK36: :KK36: :KK36:
Ay gerçekten mii yaaaa 🥹🥹🥹 yerim ben onun saçlarını maşallahh annesiii 😍😍😍🧿

Kizlar bebek hareketlerinin sayıyormusunuz benim bebis baştan beri sakin bir bebek nasil sayıca hareketlerini
Benim bebekte başından beri sakin bir bebekti ama bu aralar sanki sürekli hareketlerini hissediyorum yani sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten sonra hareketli. Tekme felan atıyor ama öyle çok kuvvetli değil mesela canımı acıtmıyor.

Benım bebişte dha hareketliydi özellikle geceleri tekmelerle uyanıyordum. Bende dedim ki kendı kendıme acaba acıktığı içinmı uyanıyor süreklı uyutmuyor beni🙈 ben biraz erken yemek yiyordum gece boyu meğersem evlatcım acıkıyormus şimdi bişey yiyip yatıyorum eskisi kadar deiill . Bunarada 27. Haftamızdayıx bizde 24. Haftada 700 grm 30 cm dik. Bende +8 kg ile yola devam ama nrrem aldı 8 kıloyu bılmıyorum görünürde sadece karnım var

Benım bebişte dha hareketliydi özellikle geceleri tekmelerle uyanıyordum. Bende dedim ki kendı kendıme acaba acıktığı içinmı uyanıyor süreklı uyutmuyor beni🙈 ben biraz erken yemek yiyordum gece boyu meğersem evlatcım acıkıyormus şimdi bişey yiyip yatıyorum eskisi kadar deiill . Bunarada 27. Haftamızdayıx bizde 24. Haftada 700 grm 30 cm dik. Bende +8 kg ile yola devam ama nrrem aldı 8 kıloyu bılmıyorum görünürde sadece karnım var
Oyyy yazık 🥲🥲🥲 ama açken daha hareketli oldukları doğru, ben ultrasona artık aç gidiyorum çünkü öbür türlü yatıp uyuyor.
Gerçi bugün şöyle bişi oldu; ultrasonda ağlamaklı göründü, doktor da aç mısınız yoksa dedi 🥲😅😅 anında bişiler yedim düzeldi yüzü 🥹içim gitti canlı canlı şahit olunca

Back
X