• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhabaaa :)

ben gümüş kapak ve göğüs pedi aldım , kalkan almadım eğer ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündüm .

Emzirme sütyeni ve hamile/lohusa külodu 1 beden büyük aldım .

Sağlıcakla alın kucağınıza :) burada mayısta doğum yapacak bir çok annemiz var nasipse , hepimiz kolaylıkla sağlıkla kucaklayalım inşallahh
Göğüs pedlerinin kullanim amacı emzirdikten sonra kullanmak mi yoksa dışarı çıkarken kıyafete süt cikmasin diye mi onu tam kavrayamadim :) ben de kalkan ile ped almayı düşünüyordum , kalkan hava alması için daha gerekli diye düşünmüştüm. gümüş kapak herkeste ise yaramıyormus ama dışarı çıkarken çok iyi oluyor diye yorumlar da okumuştum :)

Teşekkür ederim cevaplarınız ve dualarınız için her şey planlandığı gibi olamıyor maalesef :) amin inşallah sağlıklı bebisleri sağlıkla kucağımıza alırız 🥰

Merhabaaa 🤗 göğüs pedi ve gümüş kapak aldım ben de ☺️
Göğüsler elbette şişecek ama ben sırt ölçüme göre aldım, spor sütyeni gibi olanlardan 3lü set aldım önden çıtçıtlı, daha sonra ihtiyaca göre alırım diye ama aslında bir atlet bağımlısı olarak direkt kaplı emzirme atleti alıp rahat etmek istiyorum 🥲
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik kuzuu 💕💕
Spor sütyeni bakacağım birazda ben de mantıklı geldi hem gebelik sürecinde de rahat ederim diye düşündüm. Önereceğiniz bir marka var mı ? Ek olarak ben de atletsiz asla diyenlerdenim ama emzirme atleti sütyen gibi rahat edemeyenler de varmış 🥹
Teşekkür ederim hepimizin bebisleri hayırlısı ile gelsin inşallah 🤲

Oyyy yazık 🥲🥲🥲 ama açken daha hareketli oldukları doğru, ben ultrasona artık aç gidiyorum çünkü öbür türlü yatıp uyuyor.
Gerçi bugün şöyle bişi oldu; ultrasonda ağlamaklı göründü, doktor da aç mısınız yoksa dedi 🥲😅😅 anında bişiler yedim düzeldi yüzü 🥹içim gitti canlı canlı şahit olunca
oyy😢 yaa benimki de karnim ac olunca o kadar hareketsiz ki. Yemek yerken can geliyo cocuguma tepinmeye basliyo😂🥹

Kızlar sağlıklı olan hamilelikte 9-13 kilo almak. Çok abartmayalım ki hantallaşmayalım. Ne kadar zayıf olursak o kadar hafif ve tez canlı oluruz; doğumdan sonra da inşallah kolay toparlar hemen ayaklanırız diye düşünüyorum. 😊 Benim hedefim hamilelikte en fazla 10 kilo almaktı. +5 kilo aldım şimdiye kadar. Bebek özellikle son 3 ayda kilo aldığı için, kilo alma hakkımın yarısını son 3 aya sakladım. Çok şükür bebeğimin de kilosu haftasıyla uyumlu. Lütfen siz de dikkat edin ki bebeklerimizle doğumdan sonra hemen kendimiz ilgilenebilelim...💛

Kızlar sağlıklı olan hamilelikte 9-13 kilo almak. Çok abartmayalım ki hantallaşmayalım. Ne kadar zayıf olursak o kadar hafif ve tez canlı oluruz; doğumdan sonra da inşallah kolay toparlar hemen ayaklanırız diye düşünüyorum. 😊 Benim hedefim hamilelikte en fazla 10 kilo almaktı. +5 kilo aldım şimdiye kadar. Bebek özellikle son 3 ayda kilo aldığı için, kilo alma hakkımın yarısını son 3 aya sakladım. Çok şükür bebeğimin de kilosu haftasıyla uyumlu. Lütfen siz de dikkat edin ki bebeklerimizle doğumdan sonra hemen kendimiz ilgilenebilelim...💛
Ben iştahsız bir hamilelik geçirdiğim halde. İlk dört ay kılo almadım sonra 8 kg aldım ama etrafımdakı hamılelerın yediğinin yarısını bıle ymıyorum blkide. Herkesin bünye bir deil işte hedefe ne koyarsak koyalım. Ben zaten 72 kıloydum şuan 80 doğuma bnde 85 le girerim belkide daha fazla alırım bilmiyorum. Ama bn meyveciyim kılo aldırıyorsa meyve den almışımdır. Sağlık olsun kilolar verilir dıer kızımı 90 la doğurdum 72 lere kdarvetmiştim

Selam kizlar. 3gecedir sabah 8lere kadar uyutmuyor bu bebe beni. Uyutmamasini geçtim öyle bir tekmeliyor ki icimi siyirip oyuyor sanki. Normalmidir bu. Hatta aciyla karisik gulme krizine girdim bu sabah gidikladi resmen kasıklarımdan😅

Selam kizlar. 3gecedir sabah 8lere kadar uyutmuyor bu bebe beni. Uyutmamasini geçtim öyle bir tekmeliyor ki icimi siyirip oyuyor sanki. Normalmidir bu. Hatta aciyla karisik gulme krizine girdim bu sabah gidikladi resmen kasıklarımdan😅
Bazen benimki de oyle oluyor🥲 gecen sabah essoglu essek bi tekme atti aklim cikti resmen🤣🤣

Ne güzel yazmışsın arkadaşımda o iş bazen öyle olmuyor yani zayıfsan kiloluysan aldığın kilo hamilelikte değişebiliyor bide sigarayı bıraktıysan o zaman dahada değişiyor bide kayıpların falan varsa hiçte dikkat edicek bir yerin kalmıyor genetiğindede yatkınlık varsa oluyorsun 100 kilo ben 2021 den beri hamileyim 3 kaybım var 47 kilo aldım bugüne dek 4. hamilileğim bayır aşağa yuvarlanıyorum allahtan boyum 1.80 kurtarıyorum ama ne olursa olsun ben bu düşünceye katılmıyorum hamile var 5 kilo alıyor çocuk 4 kilo doğuyor hamile var 30 kilo alıyor çocuk 3 kilo doğuyor farazi değil gir forumdan oku gerçekler bunlar😉 keşke herşey planladığımız gibi olsa ah ahhhhh

Günaydın ☀️ Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız?
26.haftama geldim 2 doktor takipliyim. Biri yaptırmana gerek yok 5 kg aldığın ve ailede şeker öyküsü olmadığı için dedi. Açlık tokluk şeker ölçümü istedi sadece.
Diğerine daha perşembe gidebileceğim o isterse yaptırabilirim. Geç kalmış olmuyorum di mi?

Lütfen siz de dikkat edin ki bebeklerimizle doğumdan sonra hemen kendimiz ilgilenebilelim...💛
rümeysa merhaba, şu mesajın kilolu bir hamile olarak beni çok derinden etkiledi , çok kilo almadım ama kilolu hamile kaldım , ben bebeğimle ilgilenmemin kilolarımla ilgili olacağını düşünmüyorum , araştırmalarım doğrultusunda söylüyorum doğum çok komplike bir durum , çok fit doğuma girip ameliyatta yada vajinal doğumda (kesi gibi) beklenmeyen bir durum gelişip günlerce kalkamayan insanlarımızda çok fazla . Yani en nihayetinde Rabbim hepimize sağlık sıhhat ve kolaylıkla doğumlar nasip etsin , günün sonunda evladımız kucağımızda evimize dönmeyi nasip etsin, kilo verilir , her şey yoluna girer :) zaten hassas olduğumuz şu günlerde bu şekilde yaklaşımlar hiç birimize yaramaz , aman diyim :anneadayı: buradan kiloyu fazla kaçırmış yada kilolu hamile kalmış tüm arkadaşlarıma selam olsun :KK70:

tırnaklıyormuş sanırım hahaha oyun oynuyor diyorlar :halay: ben daha hiç uykumdan uyanacak kadar çetin bir şey duymadım ama normal olduğunu okumuştum :KK200:

Günaydınnnn güzel anneler :) dün soğuk algınlığı nedeniyle tüm gün yattım buralara pek giremedim :KK43: bugün daha iyiyiz çok şükür , aman kendimize dikkat edelim havalar çok aldatıyor :)
Yaaaa çok gecmis olsun yaaa soğuk içmektende oluyor sanırım kızım bua ra meyve suyu soğuk yogurt soğuk derken gene başladı öksürmeye kendisi ne istiyosa onu veriyorum kendi kendine etti 😌

Günaydın ☀️ Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız?
26.haftama geldim 2 doktor takipliyim. Biri yaptırmana gerek yok 5 kg aldığın ve ailede şeker öyküsü olmadığı için dedi. Açlık tokluk şeker ölçümü istedi sadece.
Diğerine daha perşembe gidebileceğim o isterse yaptırabilirim. Geç kalmış olmuyorum di mi?
Hayır olmuyorsun canım bende 26 haftada öyle ettirmiştim

Back
X