- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.421
Göğüs pedlerinin kullanim amacı emzirdikten sonra kullanmak mi yoksa dışarı çıkarken kıyafete süt cikmasin diye mi onu tam kavrayamadim :) ben de kalkan ile ped almayı düşünüyordum , kalkan hava alması için daha gerekli diye düşünmüştüm. gümüş kapak herkeste ise yaramıyormus ama dışarı çıkarken çok iyi oluyor diye yorumlar da okumuştum :)Merhabaaa :)
ben gümüş kapak ve göğüs pedi aldım , kalkan almadım eğer ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündüm .
Emzirme sütyeni ve hamile/lohusa külodu 1 beden büyük aldım .
Sağlıcakla alın kucağınıza :) burada mayısta doğum yapacak bir çok annemiz var nasipse , hepimiz kolaylıkla sağlıkla kucaklayalım inşallahh
Teşekkür ederim cevaplarınız ve dualarınız için her şey planlandığı gibi olamıyor maalesef :) amin inşallah sağlıklı bebisleri sağlıkla kucağımıza alırız

Spor sütyeni bakacağım birazda ben de mantıklı geldi hem gebelik sürecinde de rahat ederim diye düşündüm. Önereceğiniz bir marka var mı ? Ek olarak ben de atletsiz asla diyenlerdenim ama emzirme atleti sütyen gibi rahat edemeyenler de varmışMerhabaaagöğüs pedi ve gümüş kapak aldım ben de
Göğüsler elbette şişecek ama ben sırt ölçüme göre aldım, spor sütyeni gibi olanlardan 3lü set aldım önden çıtçıtlı, daha sonra ihtiyaca göre alırım diye ama aslında bir atlet bağımlısı olarak direkt kaplı emzirme atleti alıp rahat etmek istiyorum
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik kuzuu![]()

Teşekkür ederim hepimizin bebisleri hayırlısı ile gelsin inşallah