- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 23
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #18.361
Varmı aranızda 37 haftadan daha fazla olan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senden daha gerideyim aslında 34+0 bugünHerkesi doğuma ben göndercem en geç benim 35+1 deyim.bi aksilik olmazsa 14 Haziran'da doğumum![]()
Evet alttan muayene için gitmek istemiyorum bakalım şimdilik yavaş yavaş temizge basladik bitsin devam ederse giderim kontrole 1 hafta varAnladım canım normal mi Aceba hiç bilmiyorum kimisi 1 ay bile sancı şeklinde böyle senin anlattığın şekilde de çekiyormuş bu süreci yakın büyük ihtimalle doğumun da belli yani hayırla gelsin inşallah acile gidip nst isteyebilirsin alttan muayeneye izin verme derim ama doğumu hızlandiriyor uyarıyor çünkü sen istemediğin sürece müdahale edemezler sadece sancıya baktirabilirsin
Baştan beri 26 haziran dedi doktorum ama haftaya kontrol var belki erkene çeker netleşirHangi gün![]()
Relax bi bebeBüyüdü de gelesi yok artık taşıyamıyorum gercekten karnım patlamak üzereilk haberi kim vericek bakalm
Valla ben şimdilik limonata stokladim misafir için reyhan şerbeti yapicam dogurmazsamKızlarr komposto işi yaptınızmı kayısı yapıyolsr genelde bide kuruincir kurudut ve kayısı karışımıda var
Reyhanı çok severim ama hic etmedim içtimmValla ben şimdilik limonata stokladim misafir için reyhan şerbeti yapicam dogurmazsambörekdir poğaçadir stok yapicam bide reyhan şerbeti hem sütü arttırıcı ve kabızlık onleyiciymis haberiniz olsun
Ayyy benimde normal doğuma ogüne geliyo denkBaştan beri 26 haziran dedi doktorum ama haftaya kontrol var belki erkene çeker netleşir![]()
Relaxmı bilemicem karın delici hareketleri varRelax bi bebe![]()
Yok sen istemediğin sürece birşey yapamazlar kontrolüm var ikingune sonra ama şimdi hafif sancılarım var çekip Dr uma atmak istiyorum de sanmıyorum birşey demezlerEvet alttan muayene için gitmek istemiyorum bakalım şimdilik yavaş yavaş temizge basladik bitsin devam ederse giderim kontrole 1 hafta var
Senin doğum şekli kesinleşti miiAyyy benimde normal doğuma ogüne geliyo denk
Özlicez o hareketleri bile yaaRelaxmı bilemicem karın delici hareketleri var![]()
Bence erken doğar bizim kuzular gününü beklemezSEnle aramızda 1gün![]()
Sanmam yaaa sancılarım iyi benim bideBence erken doğar bizim kuzular gününü beklemez![]()
Her gittigimizde 13 diyo ams belli de olmaz diyoSenin doğum şekli kesinleşti mii
Canım youtubede dr kağan kocatepenin videosu var o anlatıyor istersen bir bakKızlar bu nst nasıl yorumlanıyor Dr um bana birşey demedi hangi kısım bebeğin kalp atışları ve hangi kısım kasılma hiç bilmiyordum bende sormayı unutmuşum bilmem gereken bir durum olmadigi sürece Dr çok bahsetmiyor bunlardan bu cumartesi cektirdigim![]()
Bana da tahmini 20 Haziran diyor kuzuEn son ben kalırım gibi![]()
Bel ağrıları ve mide yanmasını saymazsak benimki sanki daha var gibi.tabi belli olmuyo aniden gelebilir.Sanmam yaaa sancılarım iyi benim bide