2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
amin canım çok teşekkür ederim 😍 sizler kocaman yaptınız çocuklarınızı darısı başıma inşallah sıkışırsam yardım istemeye koşarım yanınıza artık 😄
Ayy tabikkiiiii yorucu ama çok güzel birşeyy nezaman buyüdü bu diceksin🥲🥲 benim kızım yarın 3 yaşına giricek 13ündede oğlum 1 yaşına giricek 🥲🥲🥲

Ayy tabikkiiiii yorucu ama çok güzel birşeyy nezaman buyüdü bu diceksin🥲🥲 benim kızım yarın 3 yaşına giricek 13ündede oğlum 1 yaşına giricek 🥲🥲🥲
ohh maşallah tecrübe deyince de sen yani :) ben tüp bebek serüveninde sağlıklı embriyoyu bulana kadar 1 yılım geçti arada biraz ara verdim falan tedavi ağır yıpratıyo derken 1 sene sonunda mucizeme kavuştum şükürler olsun. Bense seneye bu zamanlar kucağımda seviyor olacağım hayırlısıyla

O
ohh maşallah tecrübe deyince de sen yani :) ben tüp bebek serüveninde sağlıklı embriyoyu bulana kadar 1 yılım geçti arada biraz ara verdim falan tedavi ağır yıpratıyo derken 1 sene sonunda mucizeme kavuştum şükürler olsun. Bense seneye bu zamanlar kucağımda seviyor olacağım hayırlısıyla
O banada öyle oldu biliyomusunn o ay gitcektim ben tüpe hersey hazırdı ama hic gözümde kesmiyordu 2.5 senemi aldı aşılama desen catlatma iğne desen rahim filme girdim hersey normal tam gidecekken düşük tehlikeyle hamile kaldım kızımda demekki herşey kafadan bitiyo

O

O banada öyle oldu biliyomusunn o ay gitcektim ben tüpe hersey hazırdı ama hic gözümde kesmiyordu 2.5 senemi aldı aşılama desen catlatma iğne desen rahim filme girdim hersey normal tam gidecekken düşük tehlikeyle hamile kaldım kızımda demekki herşey kafadan bitiyo
evet canım çok haklısın aslında benim hamile kalmamda sorun yoktu ama sık ve tekrarlayan düşükler olunca garantiye alalım dedik kendimizce genetikli tüp bebek yaptık o sebeple. Şükür bugünümüze 🙏

• Beğen
Reactions: Jou
evet canım çok haklısın aslında benim hamile kalmamda sorun yoktu ama sık ve tekrarlayan düşükler olunca garantiye alalım dedik kendimizce genetikli tüp bebek yaptık o sebeple. Şükür bugünümüze 🙏
Aaa ben yaptırmadınız çok pardon 🙈

Merhaba ilk cocuk 2 yasinda civari iken hamile kalmissiniz tecrubelerinizi almak isterim cok zor mu hem birini buyuturken hem de digerinin hamilelik ve bakim sureci ile ilgilenmek ? Kolayliklar dilerim

• Beğen
Merhaba ilk cocuk 2 yasinda civari iken hamile kalmissiniz tecrubelerinizi almak isterim cok zor mu hem birini buyuturken hem de digerinin hamilelik ve bakim sureci ile ilgilenmek ? Kolayliklar dilerim
Yaniii evett biraz zorlandım ama alışıyorsun canım hamileyken benim kızım 2 yaşında bile değildii hamileyken bez degişiyordum kızımı doğurdum gene aynı 1 senede hem oglan hem kız bezliyordum hep ama bana kalsa kızım tuvalet eğitimi bitsin öyle yapardım biyandanda beraber büyümeleride iyi abla kardeş oynuyolar simdide bi kıslı iyi bi kısmı zor 😅😅

Merhaba, doğum günü yapan oldu mu? Nasıl geçti? Hazırlık yapanlar varsa nasıl gidiyor? Ben yer ayırttım, pasta siparişi verdim başka bir şey yapmadım daha. Doğum günü 21'inde ama 29 da kutlayacağız. Heyecanlıyım biraz

• Beğen
Merhaba, doğum günü yapan oldu mu? Nasıl geçti? Hazırlık yapanlar varsa nasıl gidiyor? Ben yer ayırttım, pasta siparişi verdim başka bir şey yapmadım daha. Doğum günü 21'inde ama 29 da kutlayacağız. Heyecanlıyım biraz
Ben Salı günü yaptım bayramın birinci günü normalde ama erken kutladık çocuk konseptli bi kafede aylar öncesinden günümüzü aldık bizim arkadaş grubunda doğum günlerinde herkes bir iki çeşit yapar getirir bende yaptım bişeyler yaklaşık 10 küsür tuzlu tatlı karışık ikramlık bide pastamız vardı çok güzel hazırlanmıştık bilin bakalım ne oldu bizim kız adım attığımız gibi uyudu ne şarkı açabildik ne doğru düzgün ne fotoğraf çekebildik normalde asla uyuyacağı bi saat değil bu arada herkes gidince uyandı bi iki poz yakaladık o kadar ☹️ yani gün tadındaydı arkadaşlarımın çocukları çıkarttı oyun alanının tadını bir daha böyle büyük bir kutlamayı kızım biraz büyüdüğünde yapmayı düşünüyorum

Ben Salı günü yaptım bayramın birinci günü normalde ama erken kutladık çocuk konseptli bi kafede aylar öncesinden günümüzü aldık bizim arkadaş grubunda doğum günlerinde herkes bir iki çeşit yapar getirir bende yaptım bişeyler yaklaşık 10 küsür tuzlu tatlı karışık ikramlık bide pastamız vardı çok güzel hazırlanmıştık bilin bakalım ne oldu bizim kız adım attığımız gibi uyudu ne şarkı açabildik ne doğru düzgün ne fotoğraf çekebildik normalde asla uyuyacağı bi saat değil bu arada herkes gidince uyandı bi iki poz yakaladık o kadar ☹️ yani gün tadındaydı arkadaşlarımın çocukları çıkarttı oyun alanının tadını bir daha böyle büyük bir kutlamayı kızım biraz büyüdüğünde yapmayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_4488.webp
    IMG_4488.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 35
2024 haziran anneleri nasilsiniz? Hey gidi gunler buraya yazarken simdi bebelerimiz 1 yasina geldi bile cok duygusal hissediyorum Allah hepsine saglik sihhat versin tüm cocuklar sevgiyle anali babali büyüsünler insallah💕
Evet gerçekten cok değişik duygusal içindeyim bu sıralar gecen sene bugunlerde daha hamileyken her an bebeğimi kucagıma almayı beklerken şimdi 1 yaşına 1 haftası kaldi çok duygusalim🥲🥲

Bizimkinin doğum günü 12sinde ama 15inde kutlayacağız.Konsept değil ama balon seti aldim. Sunumluklarim eksikti onu tamamladim, neler hazırlayacağımizi belirledim. Kiyafetletimiz hazır (üçümüz ayni renk giyinelim istedim) Pastayi resim baskılı yapacaz ama bir gün Öncesinden sipariş vermek yeterli diye düşünüyorum :)

Basima gelir diye korkuyorum 🤣 evde aile arasında kutlayacaz ama ya huysuzlanirsa uykusu gelirse diye düşünüyorum Simdiden🤣 biraz büyüyünce daha kolay olur dediğiniz gibi simdi bebek anladığı icin değil aslında kendimiz icin yapiyoruz (bence) ilk doğum günü bizim icin çok özel çünkü 🥹

Yaa 🥹 aslında doğru daha anlamıyorlar. Ben de kendi zevkime göre seçtim pastayı, kıyafetini falan. Bakalım bizim kız ne tepki verecek ☺️

Biz pratik bi kutladık eşim ben ve kardeşi ablasını kutladık mum üflettik resim cekildik bitti gitti😅

Biz pratik bi kutladık eşim ben ve kardeşi ablasını kutladık mum üflettik resim cekildik bitti gitti😅
Jouuu bende eşim oğlum ve ben kutlıcaz pasta yapcam flama balon falan aldım bej kahve tonları bir konsept olacak üçümüz de yine bu tonlarda giyincez boolll foto çekmeli olcak inşallah uyku saatimizi göre ayarlicam birde çok yakın bir arkadaşım var o fotoğraflarımizi çekçek maksat hatiramiz kalsin 🤎🤍

Back
X