2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötü haldeyim biliyo musunuz bu sefer memem asla açılmıyo ve ucu kırpmırzıı oldu emziremiyorum. Açılsın diye bir kaç kez denedim ters emzirmeyi en son eşim dedi ki bebeği nasıl ittin öyle bir daha yapma. Acıdan ne yaptığımın bile farkında değilim çığlık çığlığaydı zaten. Pompalarla açmayı deniyorum ancak ne soğuk ne sıcak iyi gelmedi..

Kızlar bebek bezinde hangi numaradasınız. Biz 4 numarayı denedik bugün. 3 sıkmaya başladı. Biraz hızlımı gidiyoruz sanki

Kuzum lahana al. Yapraklı kısımlarını ilk önce yumuşasın diye kaynat sonra buzdolabına at soğut. Soğuk soğuk göğüslerine sar. Rahatlatır seni

Birde pompayla yaparken son dereceye getirme düşük derecede daha rahat açılır

45 dakikada bir mi yok valla 3 saatte bir istiyordu ben de kilo alımı yavaşlıyor dediler diye 2 saatte bire düştüm ve sütüm fazla. Dur bakalım saatte bir deneyeyim bugün alır mı bilmiyorum ama

Kuzum gece kaç saatte bir emziriyorsun kendi mi uyanıyor yoksa sen mi uyandırıyorsun

Biz 3 aylık oldukhala bir azalma yok ama artık kendi kendine daha çok çıkarabiliyor gibime geliyor ama çıkartirken baya zorlanıyor canı yanıyor. Umarım şu gazların bittiği zamanlar çabucak gelir yavruma o kadar üzülüyorum ki

Kuzum bizimde aynı hep gece 5-7 arası sürekli ıkınıyor

45 dakikada bir mi yok valla 3 saatte bir istiyordu ben de kilo alımı yavaşlıyor dediler diye 2 saatte bire düştüm ve sütüm fazla. Dur bakalım saatte bir deneyeyim bugün alır mı bilmiyorum ama
aynen valla benimki kiyameti kopartiyor birak istemeyi ahshd 30. dakikada istemeye basliyor 45 de kiyamet dhdj seninkinistemiyorsa emmez belki.canim

Kuzum gece kaç saatte bir emziriyorsun kendi mi uyanıyor yoksa sen mi uyandırıyorsun
kendi uyanıyor canim eger derin uykuya gecerse 4 saate kadqr bile uyudugu oluyo ama uyaniksq fix 45 dk dayaniyo aliskanlik halinemi getirdi napti amlamdim

kizlar bu kitaba basladim herkese oneririm daha cok az okudum ama o bile iyi geldi. birde ilerleyen surecte bir rutin olusturmak icin baya ışık tutuyor e.a.s.y yöntemini anlatiyor cok ilgimi cekti sahsen

Bizimki de çıkarıyor ama hep ıkına ıkına bağıra bağıra sancı geliyor uyandırıyor gidiyor uyuyakalıyor. Ve ben artık kendimi suçlamaya başladım ben emzirdiğim için oluyor diye

Kuzum bizimde aynı hep gece 5-7 arası sürekli ıkınıyor
Seninki de gece emiyor dimi devamlı. Gece çok emdikleri için mi böyle yoksa böyle mi olması gerekiyor anlamıyorum. Acaba sık uyanma sebebi de sık emdikleri için gazlanma mı kafam yandı yarın da aşı olucaz çok korkuyorum bi de onun yüzünden huzursuz olacak diye. Var mı canım bi önerin aşıdan sonra

Yavrum eve gelince baktım çok huysuzlaştı doktorumuz huysuzlaşırsa da verebilirsin demişti calpol verdim . Sürekli kucakta kaldı . İlk gün zordu şimdi iyi çok şükür. Bol bol kucakta kalmak istedi. Bende bilmiyorum inan ki saat başı kalkıyor gece . Sürekli emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…