• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba çok şükür bugün biz de keseyi gördük 5 + 5’te karından gördük yolk sacıda gördük sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi haftaya kalp atışı için gidicez inşallah bebeğin kalbi atmaya başladıktan sonra mide bulantısı başlar dedi genelde yani altıncı haftadan önce midem bulanmıyor diye endişeden anneler korkmasın🥰

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yok kahve benim hemşire de sorun yok dedi de bi korktum sizin kaç gün sürdü
Ben 6+0oldum hala tam bitmiş değil krem renkte pembeye dönük lekelenme devam ediyor. Yaklaşık 17 gündür fln. 2 haftadır cuma gitmiştim sorun yok ve Birçok kişi yaşıyor bu durumu dedi. İlaç vs de vermedi. Yani ben de rahat davranıyorum. Tutunduysa ve sağlıklıysa zaten inşallah sorun yoktur.

Kızlar dün randevum vardı, fetal pole oluşmaya başlamış dedi. Gebelik kesesi 1.6cm olmuş. 10 una detaylı usg randevusu verdi ama cumartesi de ayrı bir randevum var umarım kalp atışı duyarızzz 🥰🥰 Eki Görüntüle 3669783
Şu görüntü beni duygulandırıyor ya inşallah duyarsın canımmm sağlıkla büyüsün ❤️

Kızlar merhaba çok şükür bugün biz de keseyi gördük 5 + 5’te karından gördük yolk sacıda gördük sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi haftaya kalp atışı için gidicez inşallah bebeğin kalbi atmaya başladıktan sonra mide bulantısı başlar dedi genelde yani altıncı haftadan önce midem bulanmıyor diye endişeden anneler korkmasın🥰
Maşallah çok sevindim 🥰🥰

Ayyy çokkk sevindim 🥰🥰🥰🥰

Ben 6+0oldum hala tam bitmiş değil krem renkte pembeye dönük lekelenme devam ediyor. Yaklaşık 17 gündür fln. 2 haftadır cuma gitmiştim sorun yok ve Birçok kişi yaşıyor bu durumu dedi. İlaç vs de vermedi. Yani ben de rahat davranıyorum. Tutunduysa ve sağlıklıysa zaten inşallah sorun yoktur.
İnşallah tutunuyordur yarın yine kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin kucağımıza almayı 🤲

Back
X