• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Bulantıyla anlaşılmaz ya çok afedersiniz ama bence ilişki sıklığı ile alakalı. Yumurtlama gününe yakın bir denemeyle erkek olasılığı daha yüksek oluyor tecrübe ile sabit ben😅
Benim geç döllenme olmuş, geç döllenmede X kromozomları daha uzun yaşadığı için genelde kız oluyor Muş ama ne kadar doğru bilemiyorum

Hahaah batıl inanç demek ki o zaman herkeste farklı durumlar bünyeye göre değişken,kıza erkeğe bakmıyor sanırım😹Şuan ne durumdasınız peki cinsiyet belli oldu mu?👈🏽
Evet yani bünyeyle alakalı. Şu an daha 9 haftalık olduğu için cinsiyet belli değil ama bende bulantı kusma devam 😅😅

Anladım cnm
Yaa bnde günaşırı kullanıyım mı dıye soracaktım doktora ama ne derki bılmıyorum, kanama alanı oluşmuşmu dıye bılerek sordum, yok dedi sadece oksapar yeterli dedi, ya da ni gun iğne bi gun coraspin olurmu hocam dıye soracaktım
Sor danış istersen doktorun senin için en iyisini söyler 🙏🏻

Hiç alakası yok bencede umarım seni rahatsız edecek şekilde bulantın olmaz. Bundan böyle rahat rahat geçirirsin hamileliğini canım😍 çook değişken bi durum çünkü. Mesela benim dün gece 4 te mide bulantım oldu uykumdan uyandırdı bulantı ve mide ekşimesi. Aşırı değişik durumlar
Ya karmaşık baya sanırım ilk hamileliğim benim hiçbir şey bilmemek mi daha iyi yoksa bilmek mi bilmiyorum,umarım konforlu bir süreç olur her iki taraf içinde😍
Sizin kaçıncı hamileliğiniz?

Ya karmaşık baya sanırım ilk hamileliğim benim hiçbir şey bilmemek mi daha iyi yoksa bilmek mi bilmiyorum,umarım konforlu bir süreç olur her iki taraf içinde😍
Sizin kaçıncı hamileliğiniz?
Bence bilmemek yerine biraz bilmek daha iyi gibi..
benim ilk gebeliğim 🥰 inşallah kuzum hepimiz konforlu keyifli bir gebelik süreci yaşarız 🙏🏼🌸

Evet yani bünyeyle alakalı. Şu an daha 9 haftalık olduğu için cinsiyet belli değil ama bende bulantı kusma devam 😅😅
Ay ne güzel aynı haftalardayız🥰Sizin son adet tarihinin ilk günü hangi gün?Umarım kısa sürede bulantılarınız geçer rahatlarsınız kısa sürede😌

Back
X