O yapıyor diyecektim, ama kullanmıyorsun şuan bende sormuştum doktora, progestanın yan etkisi olabilir demişti. Ama benimde geçti progestana devam ediyorum ama1 ay artı bide 10 gün kullandım şuan kullanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yapıyor diyecektim, ama kullanmıyorsun şuan bende sormuştum doktora, progestanın yan etkisi olabilir demişti. Ama benimde geçti progestana devam ediyorum ama1 ay artı bide 10 gün kullandım şuan kullanmıyorum
Bi yandan iyi oluyor gelen o zaman geliyor Mevlüt bekleyeni oluyor imkan varsa yapılmalı bence de ama yapmayanlara da saygım varbizde fzla okutan yok da ben mecburen okutcam benim eşimin anne tarafı da baba tarafı da aşırı kalabalık, ev görmeyi bile 1 sene de tamamladık çocuk görme de bir 2 sene sürer yoksa![]()
Yok ya kesinlikle geçmiyor bu değil diğer cuma gidicez o zaman sorcam mutlaka yapılabilecek bişey varsa eğer yapar herhaldeO yapıyor diyecektim, ama kullanmıyorsun şuan bende sormuştum doktora, progestanın yan etkisi olabilir demişti. Ama benimde geçti progestana devam ediyorum ama
dur intten bakıyımYok ya kesinlikle geçmiyor bu değil diğer cuma gidicez o zaman sorcam mutlaka yapılabilecek bişey varsa eğer yapar herhalde
Ay minnoşTeyzeleri bide bize yorum yapın![]()
Bende de zaten cinsiyeti veya işte genitalleri 9. Hafta mı ne oluşmaya başlıyor çocuğunben onlara hiç inanmıyorum ya bana da neler dyolar yok güzelleşmişsin yok bulantın yoksa erkek herkesin hamilelği kendne has
Saçlarım biraz zayıfladı diyince demir verdi bana doktorBenimdeee mesela dudak çevremde kahverengi leke falan oldu yani mesela saçlarim cok dökülüyor ama ben bunların hormonlarimizla alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela ilk zamanlar burnum şişiyor gibi oluyordu![]()
bakalım sende kız dyen 3.kiişisin herhslde. Ne oolcak merak ediyorumAy minnoşbana kız gibi geldi
![]()
ben zaten 1 tane istiyorum erkek de olsa kız da olsa, belki ikinci bir 10 sene sonra....bu kusma işi falan çok kötüHerkese çok teşekkürler cinsiyet tahmini için, herkesin içine kız doğmuş, annem de hep kızın olacak derben de kız çok istiyorum ama erkek de anneyi kollar diye ona da yatkınım. Bi babamı bi abimi kaybettim sanki onların yokluğunu doldurur gerçi çocuğa böyle görev yüklememek gerekiyor ama işte
hissiyat. Kızım olursa da ömür boyu bir dost, arkadaş. İnşallah Allah kısmet eder de ikisi de olur ama bu hamileliğim biraz zahmetli başladı diye ikinciye gözüm korktu
Allah'ın gücüne gitmesin
bi de yaş faktörü var eğer sezeryan olursam heralde ikinci çocuğu yapmam
![]()
Amin inşallahÇok güzel canım sağlıkla kullanarsınız İn şa Allah![]()
Bana kız da oğlan da fark etmez ben zaten kız hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek diyor bakalım kimin tahmn tutacakHerkese çok teşekkürler cinsiyet tahmini için, herkesin içine kız doğmuş, annem de hep kızın olacak derben de kız çok istiyorum ama erkek de anneyi kollar diye ona da yatkınım. Bi babamı bi abimi kaybettim sanki onların yokluğunu doldurur gerçi çocuğa böyle görev yüklememek gerekiyor ama işte
hissiyat. Kızım olursa da ömür boyu bir dost, arkadaş. İnşallah Allah kısmet eder de ikisi de olur ama bu hamileliğim biraz zahmetli başladı diye ikinciye gözüm korktu
Allah'ın gücüne gitmesin
![]()
başınız sağolsun Allah inşAllah gönlünüze göre verir bizimki hissiyat belki de gerçekten erkekHerkese çok teşekkürler cinsiyet tahmini için, herkesin içine kız doğmuş, annem de hep kızın olacak derben de kız çok istiyorum ama erkek de anneyi kollar diye ona da yatkınım. Bi babamı bi abimi kaybettim sanki onların yokluğunu doldurur gerçi çocuğa böyle görev yüklememek gerekiyor ama işte
Allah'ın gücüne gitmesin
![]()
dur intten bakıyım
Anladım canım sağolasınBol su içmek iyi geliyomuş. Bu arada ödem ağrıya sebep olduğu için tuz tüketimini da azaltman lazımmış. Ayrıca pamuklu çamaşırlar da ağrıyı tetiklemiyormuş en azından rahat oluyormuş
Benim regl dönemlerinde bi tık hassasiyet ve şişme olurdu şimdi zaten tanıyamıyorum kendilerinigöğüs ağrısı regl dönemlerinizde de oluyor muydu? Bende regl olduğumda da fazla olmazdı bazen diyorum acabs ondan mı şimdi yok
Ben erkek diyecektim herkes kız diyince bi sustumduHerkese çok teşekkürler cinsiyet tahmini için, herkesin içine kız doğmuş, annem de hep kızın olacak derben de kız çok istiyorum ama erkek de anneyi kollar diye ona da yatkınım. Bi babamı bi abimi kaybettim sanki onların yokluğunu doldurur gerçi çocuğa böyle görev yüklememek gerekiyor ama işte
Allah'ın gücüne gitmesin
![]()
Öyle yaptım canım bu hafta ve haftaya kadar rapor aldım artık yapacak bir şey yok valla dedim ikiz olunca riskli görüyorlar zaten direk veriyor doktorum sağolsun dinlenmem gerektiğini hep söylüyor inşallah her şey yolunda gider hepimizinAynen canım olmadı tekrar rapor alamaz mısın? Ben cuma gidince rapor isteyeceğim, kanama alanı varsa yine zaten kendi bence verir. Biraz daha dinlensen keşke