- 16 Mart 2022
- 3.530
- 3.363
- 83
- 33
Nereden bilcez zaten ilk çocukta .Kız bilmiyordum yacahillikten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden bilcez zaten ilk çocukta .Kız bilmiyordum yacahillikten
ben rüyalarımda bebişle ilgli hiçbir şey görümyorumm sadece kv rüyasında altın görmş erkek olcak diyo o altını benim göemem lazım değil mi wpflsiwşflgkldşsşrüyalarına odaklan. Ben tüm rüyalarımda kız görmüştüm
![]()
Senin bebeğin kız görürsün bak bana inanmıyorsunuzben rüyalarımda bebişle ilgli hiçbir şey görümyorumm sadece kv rüyasında altın görmş erkek olcak diyo o altını benim göemem lazım değil mi wpflsiwşflgkldşsş
ben rüyalarımda bebişle ilgli hiçbir şey görümyorumm sadece kv rüyasında altın görmş erkek olcak diyo o altını benim göemem lazım değil mi wpflsiwşflgkldşsş
Akşam bi gideyim doktorumda kursun yelek giyip röntgen cektirebilecgimi söyledi soracağım bakayım saolunBence git acile röntgen çekmese bile bir ilaç yazarlar
ben zaten kız hissediyorum başından beriiiSenin bebeğin kız görürsün bak bana inanmıyorsunuzsonra dediğime geliyorsunuz
Aynen öyle ne biliyim ben 40 tane doğurmadim ki bi tane doğuracam ona da bakarımNereden bilcez zaten ilk çocukta .hamilelik bize neler öğretti neler
![]()
Kız benceTeyzoşlar bizede yorum yapin bu 8 haftalikken . Yarin hastaneye gidicem 12+5 oluyoruz. Yarin doktoruma sorucam bu fotoya son kez tahminde bulunucak yokmu. Karindan. Telle cektim
Maşallah maşallahYaaaa eveeeetçok şükür Allah’ıma o kadar mutluyym kiiii.
![]()
Bacak arasina koyup yatıyordum ben canım hangi bölgede rahat edersen orana koyarsın göbek kısmı da olurEmzirme yastıkları küçük değil mi ona nasıl sığıcaz. Sadece sırt desteği için mi diyorsun canım
ashley herkesi kız hissrdiyoKız bence![]()
Kendim için gönlümden geçen kız. Ne güzel hayırlı olsun maşallahKıııııızzz resmen tuttu beeeehayırlı olsun üçümüzün de kızı şekerim
![]()
Kız bence![]()
Ben Erkek hissediyorum kendimashley herkesi kız hissrdiyo![]()
Nihayet kız bebeğide geliyorBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr![]()
Hissetmiyorum ki teoriye göre öyle napim benashley herkesi kız hissrdiyo![]()