- 30 Ekim 2017
- 1.100
- 1.170
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sevmem yazmayı ama önemli olunca mecbur yazıyorum..o zaman yarın güzel haberler alırsınÇok önemli olmadığı sürece mesai saatleri dışında yazmayı sevmiyorum canım onun da ailesi var sonuçta, sabah 9da yazarım inşallah![]()
İsterseniz kendi bilgilerinizi kesip buraya atın elimizden geldiğince anlamaya çalışırız.Benim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettim
İnşallah canımmmBende sevmem yazmayı ama önemli olunca mecbur yazıyorum..o zaman yarın güzel haberler alırsın![]()
Kuzum sen telefonundan aç eşin kendi telefonundan Google lens çeviri açsın çeviriyor sayfayıBenim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettim
olabilir kuzumKızlar az önce sırt üstü yatarken karnım da pıt pıt pıt oldu böyle sanki damar atması gibi ama acaba bebiş mi diye düşündümolabilir mi ki
![]()
Ayyy inşallah öyledir hissedeyim Artık deliririm mutluluktanolabilir kuzumçok tatlıııı
Kuzum zaten damar atması gibi diye tabir etti benim doktorumYa hareket mi bilmiyorum kiöyle bi şey oldu acaba mı dedim
belki de damar attı. Orada damar atar mı onu da bilmiyorum
![]()
Böyle canımİsterseniz kendi bilgilerinizi kesip buraya atın elimizden geldiğince anlamaya çalışırız.
Benim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettim
Genel olarak bir yazıysa komple bütün kromozom incelemeleri riskssizdir kuzum. Riskli olan trizominin yanında belirtiliyor gördüğüm örneklerdeBenim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettim
Ay gelince deneyeyim öyle oluyorsaKuzum sen telefonundan aç eşin kendi telefonundan Google lens çeviri açsın çeviriyor sayfayı
Ben de öyle düşünüyorum bakalım inşallah hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımızaGenel olarak bir yazıysa komple bütün kromozom incelemeleri riskssizdir kuzum. Riskli olan trizominin yanında belirtiliyor gördüğüm örneklerde
Fetal fraksiyon kanınızdaki bebeğin dna yüzdesini ifade ediyor yani riskle alakalı bir birim değil. Gözünüz aydın riskli hiçbir şey yok bence sonucunuzdaBöyle canım
Ayyyy çok sevindimFetal fraksiyon kanınızdaki bebeğin dna yüzdesini ifade ediyor yani riskle alakalı bir birim değil. Gözünüz aydın riskli hiçbir şey yok bence sonucunuzdaSağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
![]()
canım benim baktığım kadarıylaBöyle canım
Amin kuzum amiiin.Ben de öyle düşünüyorum bakalım inşallah hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza![]()
Ayyy şimdi anladımcanım benim baktığım kadarıyla
Fetal fraksiyon, anne kanındaki fetal serbest DNA miktarının annenin serbest dolaşan DNA miktarına oranını ifade eder. Bu oran yüzde dörtten daha az olduğunda, testin güvenilirliği önemli derecede azalmaktadır. Yüzde sekiz üzeri fetal fraksiyon değerleri, daha güven verici değerlendirme yapabilmeyi sağlar.
seninki yüzde 13 olduğu için güvenilir demek istemiş![]()
AyyyAmin kuzum amiiin.korkma seninki de komple düşük risk . Maşallah bebişe
![]()
Ayyyy heyecanlandımKuzum zaten damar atması gibi diye tabir etti benim doktorumgöbeğinin hemen altında olur demişti
Kuzum zaten hepsinde düşük risk yazıyor. Hiçbir sıkıntı yok yani benceBöyle canım