• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Sonuçların çok güzel gelecek Allah’ın izni ile canım, ne kadar oldu kan vereli, maşallah canım sağlıklı olsunlarda başka ne isteriz, alış verişe başladın mı canım alıyor musun birşeyler
24 ağustosta verdim canım, 1 hafta olmuş. Amin tüm evlatlarımız sağlıklı olsun sağlıklı doğsun.🤲🏻 Hayır canım daha başlamadım 6. aydan sonra başlamayı düşünüyorum 🙈
Çok erken olduğunu düşünüyorum. Kayınvalidemler e bebekten birkaç bişey almış onlara bakıp bakıp duruyorum😃

Normalde pozitif bir insanım neşeliyimdir ama gebe kaldıktan sonra belli aralıklarla bazen bir şeye takılıyorum stres yapıyorum ağlıyorum ama hemen geçiyor çünkü bebeğime zarar veririm diye korkuyorum. Çünkü bazen çevremden destek görmeyince böyle oluyorum. Hemen geçiyor, sizde de oluyor mu duygusallık ? Bu arada ben balık burcuyum onun da etkisi var galiba. Kısa süreli stresler bebeğimi etkiler diye de korkuyorim her zaman olmuyor gerçi

Kızlar bundan almayı düşünen var mı?

54D2AD21-F97D-4119-8862-7087C39EB761.webp

Bence koşullar uygunsa, annede ve bebekte normal doğuma uymayacak herhangi bir problem yoksa bebek kendi gelmek istediği zamanda normal olarak gelmeli🙏🏻
ben neye şaşırıyorum eşinin rahmi bozulacak diye normal doğum kesinlikle istemeyen kocalar da dolu sezeryan olsun diye tutturan

24 ağustosta verdim canım, 1 hafta olmuş. Amin tüm evlatlarımız sağlıklı olsun sağlıklı doğsun.🤲🏻 Hayır canım daha başlamadım 6. aydan sonra başlamayı düşünüyorum 🙈
Çok erken olduğunu düşünüyorum. Kayınvalidemler e bebekten birkaç bişey almış onlara bakıp bakıp duruyorum😃
Yaaa kıyamam bende öyle eşim almış bir kaç tane Bende 6.aydan sonra alırım diyorum, bakalım cinsiyet belli olsun birde hersey tam anlamıyla güzel ilerlesin ondan bakayım diyorum ❤️🤲

ben almak istiyorum reflü yatağı fakat hangi marka alırım bilmiyorum bunlarda da çok alternatif var çünkü
Bunu bende gördüm ama bilemedim araştırma yapmadım daha Canım ama düşünülebilir birsey belki biryere gittiğimizdede yanımıza alabiliriz
Ben de istiyorum ama biraz ücreti çok geliyor. Yani şu nedenle çok geliyor Kısa süreli kullanım sanırım bunlar

Yaaa kıyamam bende öyle eşim almış bir kaç tane Bende 6.aydan sonra alırım diyorum, bakalım cinsiyet belli olsun birde hersey tam anlamıyla güzel ilerlesin ondan bakayım diyorum ❤️🤲
Evet kuzum acele etmeye hiç gerek yok herşey alınır bir şekilde son birkaç ayda bile, ben öncesinde şu süreci iyi sağlıklı atlatmak üzerine kendimi motive ediyorum 🥰 ay evet senin de cinsiyetini öğrenmeni sabırsızlıkla bekliyorum ya mide şu mide bulantılarının geçmesini 🥹

Evet kuzum acele etmeye hiç gerek yok herşey alınır bir şekilde son birkaç ayda bile, ben öncesinde şu süreci iyi sağlıklı atlatmak üzerine kendimi motive ediyorum 🥰 ay evet senin de cinsiyetini öğrenmeni sabırsızlıkla bekliyorum ya mide şu mide bulantılarının geçmesini 🥹
Canım benim, bende senin güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla, inşallah canım sağlıklı olsunlarda baksana onlar için yemek yemeye hasret kaldık resmen. Canım hiç sordun mu doğum ücretini Acıbadem’e

ben neye şaşırıyorum eşinin rahmi bozulacak diye normal doğum kesinlikle istemeyen kocalar da dolu sezeryan olsun diye tutturan
Allah Allah bunu bilmiyordum, Allah akıl versin ne diyeyim gerçek sevgi bu değil yazık eşlerine. Zaten bir bizim ülkemizde yaygın sezeryan, hastaneye ben sezeryan istiyorum demen yeterli doktorlar direkt kesmeye hazır. Yurt dışında öyle değil sağlık problemin yoksa istediğin kadar sezeryan diye yalvar kesinlikle normal doğum diyorlar hatta bebeğin kilosu 5 kiloya kadar normal doğum deniyorlar. Bizim ülkemizde 4 kilo üstünü normal doğuramazsın diye kestirip atıyorlar. Arkadaşımın bebeği 4.600 gr dı. Özeldeki doktoru normal doğuramazsın dedi, arkadaşımda sinirlendi devlete gitti çok da güzel normal doğurdu valla

Canım bunu araştırdın mı, iyi miymiş kullananlar memnun mu ve ne kadar süre kullanabiliyoruz gerçi ilk 6 aydır kısa süre için bu fiyat verilir mi diyeceğim ama satarız çocuk büyüyünce 🙈
çok şirin duruyor :))) reflü yastığı mı diyorlar buna, herkes alıyor gördüğüm kadarıyla diğer gruplarda

Back
X