• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ben kiloyu çok takmıyorum yaaa, ablam 45 kilo almıştı 🙈🙈 sonra da hemen verdi tabi doktoru kızdı ama hep sağlıklı şeyler yediği halde çok kilo aldı. Bende sağlıklı yemeye çalışıyorum ama her gün günde bir tane çikolatalı gofret yemeden duramiyom🙈🙈
Afiyet olsun canım bende hiç takılmıyorum, en güzel zamanlarımız sonrası verilir inşallah 🥰 yeterki şöyle iştahlı yemek yiyeyimde 😂

herkese merhaba kızlar ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum :)
inşallah çok güzel bir sürecimiz olur sağlıkla kucağımıza alırız bende 10+4'üm.
ve maalesef beslenme konusunda çok sorun yaşıyorum günde birden fazla çıkardığım oluyor bugün peynirci babadan fındık ezmesi aldık kahvaltılık sürülebilir belki birinize katkım olur diye paylaşmak istedim.
Onu yiyebildim ve çıkarmadım
bende fındık ezmesi aldım hç yiyemedim benim bebe ne tatlı seviyo ne ekşi ikisinide yiyince çıkarıyorum😂 tek yiyrbildiğim yoğurt

en son ne zaman iştahlı yemek yedk valla ben kendimi hiç hatırlamıyorum....
İnanır mısın bende, ama yiyeceğiz az kaldı, şöyle 14 16 haftaları görelim, tatlı yememek için kaçan ben, tadlı yiyemiyorum 😂 o kadar severdim ama tüm tatlıları şimdi asla yiyemiyorum😂

en son ne zaman iştahlı yemek yedk valla ben kendimi hiç hatırlamıyorum....
Beeen de doyma hissimi kaybetmiş gibiyim bugünlerde yiyorum ama tokluk hissi yok 😀😀 sürekli acıkma hâli anlamadım en başlarda benimde hiç iştahim yoktu ama.yemeye çalışıyordum şimdide bir açıldı yani maşAllahı var

evet buna rağmen 4 nasıl yapıyorlar :) ben iki olsa güzel olur dediğimde her abartma yeter diyor delirmeye başlıyorlar :) bunu doğur yeter lafı herkes de ama 1 kardeşi olsa ne güzel olur da diyorum
Tebrik ediyorum o kadınları gerçekten nasıl dayanıyorlar 4-5-6 :) valla helal olsun. Ya da ne bileyim bir kere alışınca gerisi geliyor mu noluyor :) alışmış kudurmuştan beterdir sonuçta😁. Ben de 2.yi yaparım art arda olsunlar demiştim ama yok vazgeçtim bunu az büyüteyim biraz dinleneyim. Belki 5-6 sene sonra hala bi çocuk daha doğuracak büyütecek gücüm varsa denerim :) beni ruhsal olarak çok zorluyor. :)

Kesinlikle kfana takma hatta sevin.. benim doktorum ilk 6 ay kesinlikle kilo alımı yok dedi :KK70: Yediğin ekmeğin, böreğin bebeğe hiçbir faydası yok. bol bol ceviz, badem, kalsiyum ve protein alacaksın bunlar da sana kilo aldırmaz zaten dedi . benim şuan amacım 6 ay kilo almadan geçirebilmek mesela :KK70: Doğumun kolay olması açısından da az kilo almak çok faydalı
Öyle mi diyorsun süper canım bende şuan alamıyorum zaten ama yiyorum genelde sağlıklı şeyler tüketiyorum belki onlar kilo yapmıyordur🥰ama canım şuan börek patates salatası gibi şeyler çekiyor. Yine patates çekiyor anlamadım içimde patates ağacı çıkacak.😅
Senin kilon ne durumda şuan peki☺️

İnanır mısın bende, ama yiyeceğiz az kaldı, şöyle 14 16 haftaları görelim, tatlı yememek için kaçan ben, tadlı yiyemiyorum 😂 o kadar severdim ama tüm tatlıları şimdi asla yiyemiyorum😂
1 ayım kaldı benim daha yeni 10 olduk😂 1 ay daha yiyemeyeceğimi düşününce kahroluyorum...Ay tatlıdan bende tiksindim iyice yyince çıkarıyorum geöen ekli şeylerde aynı ama geçen annem bir turşu yapmıştı o çok güzeldi habire yedim ondan

Beeen de doyma hissimi kaybetmiş gibiyim bugünlerde yiyorum ama tokluk hissi yok 😀😀 sürekli acıkma hâli anlamadım en başlarda benimde hiç iştahim yoktu ama.yemeye çalışıyordum şimdide bir açıldı yani maşAllahı var
Maşallah boşver ye canım, canın ne isterse kusma falan olmuşmuydu senin peki kaçınca haftadasın ?

Öyle mi diyorsun süper canım bende şuan alamıyorum zaten ama yiyorum genelde sağlıklı şeyler tüketiyorum belki onlar kilo yapmıyordur🥰ama canım şuan börek patates salatası gibi şeyler çekiyor. Yine patates çekiyor anlamadım içimde patates ağacı çıkacak.😅
ben 59.6 kilo ile hamile kaldım. şuan 58 59 arası gidip geliyorum :KK70: 13.hafta bitmek üzere

maşallahhh benim en başta bi ştahım açıktı öğrendiğm ilk zamanlar 7.haftaya girmek üzereyken birden iştahım kesildi mide bulantıları başladı. Bulantıların çaresini de sık sık yemekte buldum bu ara rahatım çok.şükür midem bulanmıyor. Acıktığımdan oluyormuş.demek ki

1 ayım kaldı benim daha yeni 10 olduk😂 1 ay daha yiyemeyeceğimi düşününce kahroluyorum...Ay tatlıdan bende tiksindim iyice yyince çıkarıyorum geöen ekli şeylerde aynı ama geçen annem bir turşu yapmıştı o çok güzeldi habire yedim ondan
Ay tamamen seninle aynıyız bakalım senim cinsiyet ne olacak. Bende senin gibiyim turşu yiyorum 😍 vallahi canım benim 11+2 gün 5. Haftada nasılsam şimdi aynıyım halen kötü midem 12.haftadan umutluyum

Kıyamam yaaa… olsun canım ye patates de bebeğe iyi geliyormuş haşlaması, ama canın çekerse börekte ye ama az ye 😍❤️

ben 59.6 kilo ile hamile kaldım. şuan 58 59 arası gidip geliyorum :KK70: 13.hafta bitmek üzere
evet hatırladım canım biz seninle hafta olarak yakındık doğru :) kilo olarakta aynı gidiyoruz bende 52,50 -53,70 arası gidip geliyorum cinsiyeti belli oldu mu herşey yolundadır inşallah💕

evet hatırladım canım biz seninle hafta olarak yakındık doğru :) kilo olarakta aynı gidiyoruz bende 52,50 -53,70 arası gidip geliyorum cinsiyeti belli oldu mu herşey yolundadır inşallah💕
Çok şükür canım şimdilik sorun yok. Cinsiyeti hakkında tahminde bulunacaktı aslında doktor ama belki cinsiyet partisi yapabilirim deyince iyice belli olsun o zaman dedi :halay: Senin nasıl gidiyor :KK200:

Ay tamamen seninle aynıyız bakalım senim cinsiyet ne olacak. Bende senin gibiyim turşu yiyorum 😍 vallahi canım benim 11+2 gün 5. Haftada nasılsam şimdi aynıyım halen kötü midem 12.haftadan umutluyum
İnşallah haffler biraz aç bırakma krndini sık sık ye. Bide ben hamile kalmadna öncr de tam yoğurtcuydum hala öyle süt ayran yoğurt bu üçlüyle aşklar yaşıyorum ama yemeğe gelince tık yok😂

Back
X