- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Evet canım yaptırdım. Doktor olumsuz bir durum olursa haber veriyoruz demişti arayan olmadı şükürCanım sen ikili test yaptırdın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yaptırdım. Doktor olumsuz bir durum olursa haber veriyoruz demişti arayan olmadı şükürCanım sen ikili test yaptırdın mı?
Afiyet olsun canım bende hiç takılmıyorum, en güzel zamanlarımız sonrası verilir inşallahBen kiloyu çok takmıyorum yaaa, ablam 45 kilo almıştısonra da hemen verdi tabi doktoru kızdı ama hep sağlıklı şeyler yediği halde çok kilo aldı. Bende sağlıklı yemeye çalışıyorum ama her gün günde bir tane çikolatalı gofret yemeden duramiyom
![]()
bende fındık ezmesi aldım hç yiyemedim benim bebe ne tatlı seviyo ne ekşi ikisinide yiyince çıkarıyorumherkese merhaba kızlar ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum :)
inşallah çok güzel bir sürecimiz olur sağlıkla kucağımıza alırız bende 10+4'üm.
ve maalesef beslenme konusunda çok sorun yaşıyorum günde birden fazla çıkardığım oluyor bugün peynirci babadan fındık ezmesi aldık kahvaltılık sürülebilir belki birinize katkım olur diye paylaşmak istedim.
Onu yiyebildim ve çıkarmadım
en son ne zaman iştahlı yemek yedk valla ben kendimi hiç hatırlamıyorum....Afiyet olsun canım bende hiç takılmıyorum, en güzel zamanlarımız sonrası verilir inşallahyeterki şöyle iştahlı yemek yiyeyimde
![]()
Şükürler olsun canımEvet canım yaptırdım. Doktor olumsuz bir durum olursa haber veriyoruz demişti arayan olmadı şükür
İnanır mısın bende, ama yiyeceğiz az kaldı, şöyle 14 16 haftaları görelim, tatlı yememek için kaçan ben, tadlı yiyemiyorumen son ne zaman iştahlı yemek yedk valla ben kendimi hiç hatırlamıyorum....
Beeen de doyma hissimi kaybetmiş gibiyim bugünlerde yiyorum ama tokluk hissi yoken son ne zaman iştahlı yemek yedk valla ben kendimi hiç hatırlamıyorum....
Tebrik ediyorum o kadınları gerçekten nasıl dayanıyorlar 4-5-6 :) valla helal olsun. Ya da ne bileyim bir kere alışınca gerisi geliyor mu noluyor :) alışmış kudurmuştan beterdir sonuçtaevet buna rağmen 4 nasıl yapıyorlar :) ben iki olsa güzel olur dediğimde her abartma yeter diyor delirmeye başlıyorlar :) bunu doğur yeter lafı herkes de ama 1 kardeşi olsa ne güzel olur da diyorum
Öyle mi diyorsun süper canım bende şuan alamıyorum zaten ama yiyorum genelde sağlıklı şeyler tüketiyorum belki onlar kilo yapmıyordurKesinlikle kfana takma hatta sevin.. benim doktorum ilk 6 ay kesinlikle kilo alımı yok dediYediğin ekmeğin, böreğin bebeğe hiçbir faydası yok. bol bol ceviz, badem, kalsiyum ve protein alacaksın bunlar da sana kilo aldırmaz zaten dedi . benim şuan amacım 6 ay kilo almadan geçirebilmek mesela
Doğumun kolay olması açısından da az kilo almak çok faydalı
1 ayım kaldı benim daha yeni 10 oldukİnanır mısın bende, ama yiyeceğiz az kaldı, şöyle 14 16 haftaları görelim, tatlı yememek için kaçan ben, tadlı yiyemiyorumo kadar severdim ama tüm tatlıları şimdi asla yiyemiyorum
![]()
Maşallah boşver ye canım, canın ne isterse kusma falan olmuşmuydu senin peki kaçınca haftadasın ?Beeen de doyma hissimi kaybetmiş gibiyim bugünlerde yiyorum ama tokluk hissi yoksürekli acıkma hâli anlamadım en başlarda benimde hiç iştahim yoktu ama.yemeye çalışıyordum şimdide bir açıldı yani maşAllahı var
ben 59.6 kilo ile hamile kaldım. şuan 58 59 arası gidip geliyorumÖyle mi diyorsun süper canım bende şuan alamıyorum zaten ama yiyorum genelde sağlıklı şeyler tüketiyorum belki onlar kilo yapmıyordurama canım şuan börek patates salatası gibi şeyler çekiyor. Yine patates çekiyor anlamadım içimde patates ağacı çıkacak.
Senin kilon ne durumda şuan peki![]()
maşallahhh benim en başta bi ştahım açıktı öğrendiğm ilk zamanlar 7.haftaya girmek üzereyken birden iştahım kesildi mide bulantıları başladı. Bulantıların çaresini de sık sık yemekte buldum bu ara rahatım çok.şükür midem bulanmıyor. Acıktığımdan oluyormuş.demek kiBeeen de doyma hissimi kaybetmiş gibiyim bugünlerde yiyorum ama tokluk hissi yoksürekli acıkma hâli anlamadım en başlarda benimde hiç iştahim yoktu ama.yemeye çalışıyordum şimdide bir açıldı yani maşAllahı var
Ay tamamen seninle aynıyız bakalım senim cinsiyet ne olacak. Bende senin gibiyim turşu yiyorum1 ayım kaldı benim daha yeni 10 olduk1 ay daha yiyemeyeceğimi düşününce kahroluyorum...Ay tatlıdan bende tiksindim iyice yyince çıkarıyorum geöen ekli şeylerde aynı ama geçen annem bir turşu yapmıştı o çok güzeldi habire yedim ondan
Kıyamam yaaa… olsun canım ye patates de bebeğe iyi geliyormuş haşlaması, ama canın çekerse börekte ye ama az yeÖyle mi diyorsun süper canım bende şuan alamıyorum zaten ama yiyorum genelde sağlıklı şeyler tüketiyorum belki onlar kilo yapmıyordurama canım şuan börek patates salatası gibi şeyler çekiyor. Yine patates çekiyor anlamadım içimde patates ağacı çıkacak.
Senin kilon ne durumda şuan peki![]()
evet hatırladım canım biz seninle hafta olarak yakındık doğru :) kilo olarakta aynı gidiyoruz bende 52,50 -53,70 arası gidip geliyorum cinsiyeti belli oldu mu herşey yolundadır inşallahben 59.6 kilo ile hamile kaldım. şuan 58 59 arası gidip geliyorum13.hafta bitmek üzere
Çok şükür canım şimdilik sorun yok. Cinsiyeti hakkında tahminde bulunacaktı aslında doktor ama belki cinsiyet partisi yapabilirim deyince iyice belli olsun o zaman dedievet hatırladım canım biz seninle hafta olarak yakındık doğru :) kilo olarakta aynı gidiyoruz bende 52,50 -53,70 arası gidip geliyorum cinsiyeti belli oldu mu herşey yolundadır inşallah![]()
Senin nasıl gidiyor İnşallah haffler biraz aç bırakma krndini sık sık ye. Bide ben hamile kalmadna öncr de tam yoğurtcuydum hala öyle süt ayran yoğurt bu üçlüyle aşklar yaşıyorum ama yemeğe gelince tık yokAy tamamen seninle aynıyız bakalım senim cinsiyet ne olacak. Bende senin gibiyim turşu yiyorumvallahi canım benim 11+2 gün 5. Haftada nasılsam şimdi aynıyım halen kötü midem 12.haftadan umutluyum
Benim canım da asla ama asla tatlı çekmiyor. nerede karbonhidrat var onu çekiyoKıyamam yaaa… olsun canım ye patates de bebeğe iyi geliyormuş haşlaması, ama canın çekerse börekte ye ama az ye![]()
ay iyi dayanıyorsunuz vallahi brn elimden gelse şimdi gidp sorucam skclsğsşclvlvÇok şükür canım şimdilik sorun yok. Cinsiyeti hakkında tahminde bulunacaktı aslında doktor ama belki cinsiyet partisi yapabilirim deyince iyice belli olsun o zaman dediSenin nasıl gidiyor
![]()