- 24 Temmuz 2023
- 3.010
- 5.547
- 88
Bende 12+1 77 kiloydum şuan 79Aynen öyle vallaCan boğazdan gelir devam
12 haftalık
70 kiloydum şuan 75
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 12+1 77 kiloydum şuan 79Aynen öyle vallaCan boğazdan gelir devam
12 haftalık
70 kiloydum şuan 75
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Sen?
Boy kaç?Bende 12+1 77 kiloydum şuan 79bende tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
![]()
1.68Boy kaç?![]()
Hayır yaaaYakında tulumba gibi oluruzhaydeee
Belki yükselenin daha baskın ben de çok anlamıyorum bu işlerden çaktırma yukselenimi de bilmiyorum![]()
Benim 85 e kadar yolum varHayır yaaaBen 75e sabitleyeme çalışacağım kanımın son damlasına kadar,kendi adına konuş
![]()
Hayırlı evlat olsunlarİşte ondan diyorum inanmıyorum bir defa böyle araştırmak istedim burçları anladımki bir tek burçla alakalı diğil çok karışık her şey
Ondan bizim bebişlerimiz nasıl olucak o bize bağlı
![]()
Doğumlarınız nasıl oldu rahat geçmiştir inş. Kaçıncı haftadaydı doğumlar? Doğuma kadar herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Nelere dikkat ederek geçirdiniz gebeliği?Kızlar plasenta previa 2kez geçirdim bi tanesi marjinaldi yani rahim ağzını tam kapatmıyordur diğer hamileliğimde plasentam rahim ağzını tam kapatıyordu ve detaylı usg de konuldu tam tanısı dikkat edersem yukarı çıkabilir dedi dr ben bunun için prof ve perinatolojiye gidiyordum yüksek riskli gebeydim,doktorların hepsi 20.haftadan önce tanı konulamaz plasenta yer değişikliği yapabilir önceki haftalarda dediker ama şu bi gerçekti ben 13 ve 16 haftalarda da gittiğimde plasenta hep aşağıda yerleşimdeydi yani tanı konulmasada erken haftalarda belli etti kendini,yüksek ihtimalle çıkar bolca dinlenin zaten tam kapatmıyorsa çıkıyor yukarı
AminHayırlı evlat olsunlarben severken karnımı okşayarak güzel kalpli bebeğim iyi huylu bebeğim diye seviyorum bence kelimeler çok önemli o beni hissediyor ben de ona güzel şeyler hissettirmeye uğraşıyorum
![]()
Acaba diyorum karnım küçücük ondanmı ve ya bilmiyorum yaAminAy ben neden konuşmuyorumki hep dedim hamile kalayım çok konuşucam ama ne oldu bana bilmiyorum..acaba di
HahahahaBenim 85 e kadar yolum varkendimi biliyorum seni de görürüz
![]()
ayy olsun hayırlısı olsun arkadaş gibi büyürler işteEvet cnm 13+1 de öğrendik erkekikinci haytam geliyor ilk çocuğumuzda erkek, ama oğlum başından beri erkek erkek bebek o deyip duruyordu hissediyorlar galıba
geyik kalbi miBugün insanlık için küçük bebeğim için büyük adımlar attık10.000 adım olmuş
Aaa ayrıca geyik sütü, geyik eti ve geyik kalbi tattık asjsjsjjs
Kız leş gibi tadı hiç sevmedimgeyik kalbi miçocuğun dünyanın sırtına binecek aygır mı
(got izlemeyen anlamaz)
Oğlum bu sene ilkokula başladı pek arkadaş gibi olmayacaklar ne yazık ki benimdr kardeşimle aramda 8 yaş var ne zamanki 20 li yaşlara geldik o zaman anlaşmaya başladıkayy olsun hayırlısı olsun arkadaş gibi büyürler işte![]()