- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
akşams kadar nasıllll brkleyelimBen ancak akşama haber veririm parti yapacağım gerçi işim de belli olmaz ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşams kadar nasıllll brkleyelimBen ancak akşama haber veririm parti yapacağım gerçi işim de belli olmaz ama![]()
Ay mecburrakşams kadar nasıllll brkleyelim
Evet şimdi çok sıkıntı değil ama alıştırmam lazımBen de koltukta falan uzanırken hep sırt üstüyüm . Bu 20. Haftadan sonra daha geçerliymiş. Şimdiden yavaş yavaş hazırlanmak lazımşu hamile yastıklarından almayı düşünüyorum ben de
![]()
Üff yaDalin i şampuan olarak adla onermiyorlar 8cinde zararlı madde varmış mustela kullanmıştım ben mustela avakodolu aldım yenidogan ama sadece avakodolu olanda da sıkıntı varmış sonradan öğrendim
Ay mecburr![]()
Ben doktorun odasında öğrencem balonlaBen ancak akşama haber veririm parti yapacağım gerçi işim de belli olmaz ama![]()
2 haftada bir benimKizlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz yani ultrasona giriyorsunuz acaba ?
3 haftada bir gidiyorum ben ama cinsiyetten sonra 5 6 hafta sonra detaylı ultrason için giderim bir sorun olmadıkça gitmeye gerek yok diyorlarKizlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz yani ultrasona giriyorsunuz acaba ?
Ayda 1 benimKizlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz yani ultrasona giriyorsunuz acaba ?
bende böyle, 3 haftada bir çağırıyor ikiliden sonra falan sık gitmem3 haftada bir gidiyorum ben ama cinsiyetten sonra 5 6 hafta sonra detaylı ultrason için giderim bir sorun olmadıkça gitmeye gerek yok diyorlar
en iyisi aslında, zararlı ultrason bebişlerimizeAyda 1 benim
Yani tabi tiksiniyoruz ama endişe etmiyoruz bişey olmuyor diyeAyyyy tiksinmiyor musunuz şimdi ben her şeyi yıkamayı düşünüyorummikrop geçmiştir bulaşır diye
3 hafta da 1 benimKizlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz yani ultrasona giriyorsunuz acaba ?
Hadi artık bekliyoruzzzBen doktorun odasında öğrencem balonla![]()
Ayda bir gidiyorum bende 15 haftalık oldukKizlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz yani ultrasona giriyorsunuz acaba ?
Bunları ilk defa görüyorum bakarımKızlar bu markalar da bebeklere uygun organik olarak öneriler arasında![]()
3 haftada 1..bazen duramıyorum 2 haftada 1 gidiyorumKizlar ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz yani ultrasona giriyorsunuz acaba ?
Merhaba Selçuk arslan benim oğlumu 10. Haftada tahmin etmişti çok da iyi bir Dr şimdi muayenehane açmış onu önerebilirim bu konuda çok iyi olduğu söylenirdi. Ya da biraz daha ekonomik olsun der iseniz a life hastanesi Oskar Öğüten. O da çok iyidir. Sağlıklı güzel haberlerkızlar selam, Ankara’da yaşayıp doktoru cinsiyeti 12. haftada söyleyen var mı kendi doktorum 16dan önce söylemem diyorAnkara’ya ziyarete geldik gelmişken öğrenirim belki dedim
![]()