• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Hanımlar merhaba, birkaç gün önce anneannemi kaybettiğimi yazmıştım son dönem yazılanları okuyamadım malesef.
Bugün anneannemi rüyamda gördüm.
İsmini de Asel olarak söyledi.
Asel isim anlamı çok güzel hiç bakmamıştım, bilmiyordum ama en çok kızlara konuluyormuş. Nadiren erkek varmış. Kafam çok karıştı siz bu durumda ne yapardınız?
Rüyada görsem koyardım ama yanına cinsiyeti belli eden bir isim daha verirdim 😊

Kızlar nipt testi sonucum çıkmış, %13 düşük risk yazıyor bu iyi bir şey demek değil mi doktora yazmak istemedim saat 5i geçtiği için, yarın sabah yazacağım hem de cinsiyeti kesinleştirmek için ama çok da anlamıyorum size sorayım dedim
Benimkinde ne yazıyor balım söylerim sabahtan canım 3-4 sayfa rapor geldi okuması zordu benimkinde ama senin düşük risk yazıyorsa rahat ol, doktor da rahatlatır yarın seni 🤲

Selamm kızlarrr günaydın 🤩
Ben grip oldum hapşirirken sanki çocugum alttan firlicak kasiklarimda bi ağri batma oluyor ki anlatamam 🥺
Saglik ocagina gittim paroldan baska bise vermedi 😬 Bu hapşırğı öksürğü nasil atlatabilirim 14 haftaligim düşmez dimi bebgim

Rüyada görsem koyardım ama yanına cinsiyeti belli eden bir isim daha verirdim 😊

evet biz de öyle düşündük, çünkü şimdi içim almaz koymazsam 🥹
Asel Karan olarak karar verdik nasipse 💙
çok teşekkür ederim size de düşünceniz için 🥰

B Buddy x canım çok değişeceğini sanmıyorum ismin inşallah Asel Karan olacak ismi 🥹💙🥰

Ben grip oldum hapşirirken sanki çocugum alttan firlicak kasiklarimda bi ağri batma oluyor ki anlatamam 🥺
Saglik ocagina gittim paroldan baska bise vermedi 😬 Bu hapşırğı öksürğü nasil atlatabilirim 14 haftaligim düşmez dimi bebgim
Canım karnını belini sar ateşin de yoksa göğsünü de sıcak tut o şekilde öksürüğün hafifler, portakal mandalina çıktı artık onlardan da tüket çok geçmiş olsun 🙏🏻

Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi

Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi
Anlamları neki ikisininde?

Ben Rana yı beğendim . 😊

😊 hamilelik 9 ay her kadın grip oluyodur nerdeyse. öksürüp hapşırıyoruz 😊 geçmiş olsun . Geçen gün burda konuşuyorlardı gebelerin kullandığı bitkisel pastiller varmış galiba bi eczaneye sor istersen. Öksürüğe iyi gelir belki😊

Back
X