- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüyada görsem koyardım ama yanına cinsiyeti belli eden bir isim daha verirdimHanımlar merhaba, birkaç gün önce anneannemi kaybettiğimi yazmıştım son dönem yazılanları okuyamadım malesef.
Bugün anneannemi rüyamda gördüm.
İsmini de Asel olarak söyledi.
Asel isim anlamı çok güzel hiç bakmamıştım, bilmiyordum ama en çok kızlara konuluyormuş. Nadiren erkek varmış. Kafam çok karıştı siz bu durumda ne yapardınız?
Benimkinde ne yazıyor balım söylerim sabahtan canım 3-4 sayfa rapor geldi okuması zordu benimkinde ama senin düşük risk yazıyorsa rahat ol, doktor da rahatlatır yarın seniKızlar nipt testi sonucum çıkmış, %13 düşük risk yazıyor bu iyi bir şey demek değil mi doktora yazmak istemedim saat 5i geçtiği için, yarın sabah yazacağım hem de cinsiyeti kesinleştirmek için ama çok da anlamıyorum size sorayım dedim
Güzel haberlerle bekliyoruz seniKızlarr yarın ikiliye gidicrm dua edin lütfenİnşallah iyidir miniğim
Rüyada görsem koyardım ama yanına cinsiyeti belli eden bir isim daha verirdim![]()
Canım karnını belini sar ateşin de yoksa göğsünü de sıcak tut o şekilde öksürüğün hafifler, portakal mandalina çıktı artık onlardan da tüket çok geçmiş olsunSelamm kızlarrr günaydın
Ben grip oldum hapşirirken sanki çocugum alttan firlicak kasiklarimda bi ağri batma oluyor ki anlatamam
Saglik ocagina gittim paroldan baska bise vermediBu hapşırğı öksürğü nasil atlatabilirim 14 haftaligim düşmez dimi bebgim
Yaaa çok şükür canım bir prenses daha geliyorKızlar doktora yazdım dediğiniz gibi sonuçlarım iyi çıkmış ve cinsiyetin de kız olduğu kesinleşti çok şükür![]()
Eveeettt, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa çok şükür canım bir prenses daha geliyor![]()
Güzel haberlerle dön canımKızlar merhaba bugün kontrol günümüz ne olur dua edin kanama alanı geçmiş gitmiş olsun![]()
Gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla bebisini kucağına almayı nasip etsin inslalahKızlar doktora yazdım dediğiniz gibi sonuçlarım iyi çıkmış ve cinsiyetin de kız olduğu kesinleşti çok şükür![]()
Anlamları neki ikisininde?Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi
MaşallahKızlar doktora yazdım dediğiniz gibi sonuçlarım iyi çıkmış ve cinsiyetin de kız olduğu kesinleşti çok şükür![]()
Ben Rana yı beğendim .Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi
İnşallah testlerin güzel çıkar canımKızlaar bebişm baş aşağı durduğu için ölçümü yaoamadı doktorum sonra başka doktora gttik ölçümler iyi dedi kan verdim geldmmm bebişim de %65 erkek olabilirmişş
Selamm kızlarrr günaydın
Ben grip oldum hapşirirken sanki çocugum alttan firlicak kasiklarimda bi ağri batma oluyor ki anlatamam
Saglik ocagina gittim paroldan baska bise vermediBu hapşırğı öksürğü nasil atlatabilirim 14 haftaligim düşmez dimi bebgim