- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
teşekkür ederim canımİnşallah testlerin güzel çıkar canımbebek kaç haftalık olmuş yetişmiş mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımİnşallah testlerin güzel çıkar canımbebek kaç haftalık olmuş yetişmiş mi
![]()
Koç inadı bu .nerde görsem tanırımteşekkür ederim canımYok ya aynı bizim sıpaaa ultrasona göre hesaplıyorum zaten en azından gününde tek tesellimiz o
Ay her hareketi yapıyo yürdüm geldim doktor bir.ik kere yavasca vurdu, salladık yokkk hala baş aşağı duruyodu
![]()
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gelKızlar merhaba bugün kontrol günümüz ne olur dua edin kanama alanı geçmiş gitmiş olsun![]()
%65 çok düşük bir ihtimal geldi banaKızlaar bebişm baş aşağı durduğu için ölçümü yaoamadı doktorum sonra başka doktora gttik ölçümler iyi dedi kan verdim geldmmm bebişim de %65 erkek olabilirmişş
eşimde diyor aynı sen gibi inat diye dlclisşdlg bu arada bende koç burcuyumKoç inadı bu .nerde görsem tanırım![]()
zaten bu haftalarda çıkıntı kızda da oluyor ya bende pek ihtimal vermedimHadi inşallah canım güzel haberlerle gel
%65 çok düşük bir ihtimal geldi bana![]()
evet biz de öyle düşündük, çünkü şimdi içim almaz koymazsam
Asel Karan olarak karar verdik nasipse
çok teşekkür ederim size de düşünceniz için
@cnsub canım çok değişeceğini sanmıyorum ismin inşallah Asel Karan olacak ismi![]()
Sagol canimCanım karnını belini sar ateşin de yoksa göğsünü de sıcak tut o şekilde öksürüğün hafifler, portakal mandalina çıktı artık onlardan da tüket çok geçmiş olsun![]()
Rana ismi kulağa daha hoş geliyor bana göreKızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi
Yine öğrenemedin deseneKızlaar bebişm baş aşağı durduğu için ölçümü yaoamadı doktorum sonra başka doktora gttik ölçümler iyi dedi kan verdim geldmmm bebişim de %65 erkek olabilirmişş
12 haftalık olduk dhaa yrni teyzesiYine öğrenemedin desene![]()
Benimkinde de önceki haftalarda çıkıntı var denilmişti ama cinsiyeti ile ilgili yorum yapmamıştı yani kız da olabilirzaten bu haftalarda çıkıntı kızda da oluyor ya bende pek ihtimal vermedim
Ayyy ben seni 15 oldun en az sanıyorum12 haftalık olduk dhaa yrni teyzesiBidahaki gidişimde söyler belk
İnşallah sonuçlar çok iyi çıksın, bende gireceğim 12+4 oldum, nasıl bu ikili test canimKızlarr yarın ikiliye gidicrm dua edin lütfenİnşallah iyidir miniğim
Rana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarınaAnlamları neki ikisininde?
ben kız istiyorum zaten ama şu an önceliğim sağlıklı olması oraya yattım ense ölçümünü yapamadı ya aklım gittii bir şey var diye. Sağlıkla gelsinler inşallah da cinsiyetleri hiç önemli değilBenimkinde de önceki haftalarda çıkıntı var denilmişti ama cinsiyeti ile ilgili yorum yapmamıştı yani kız da olabilir![]()
canım ultrasona giriyosun yine ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıp ölçüm yapıyorlar birde kan aldılar haftaya gidicem sonuc icinİnşallah sonuçlar çok iyi çıksın, bende gireceğim 12+4 oldum, nasıl bu ikili test canim
14 olması lazım aslında ama geriden geliyoruzAyyy ben seni 15 oldun en az sanıyorum![]()
![]()
Rana da çok var kuzum. Benim öğrencilerim oldu çok yani. İkra sadece arkadaşımın kızı. Bence İkraRana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarına
Ikra nin anlamı oku Hz Muhammed s.a.v gelen ilk vahiy
Ama biz sanki Rana ya kaydık gibi Ikra çok var diye sizce