• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
İnşallah testlerin güzel çıkar canım 🙏 bebek kaç haftalık olmuş yetişmiş mi 🙏
teşekkür ederim canım🥰 Yok ya aynı bizim sıpaaa ultrasona göre hesaplıyorum zaten en azından gününde tek tesellimiz o😂 Ay her hareketi yapıyo yürdüm geldim doktor bir.ik kere yavasca vurdu, salladık yokkk hala baş aşağı duruyodu😂

Kızlar merhaba bugün kontrol günümüz ne olur dua edin kanama alanı geçmiş gitmiş olsun 🤲🤲🤲🤲🤲
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gel

Kızlaar bebişm baş aşağı durduğu için ölçümü yaoamadı doktorum sonra başka doktora gttik ölçümler iyi dedi kan verdim geldmmm bebişim de %65 erkek olabilirmişş
%65 çok düşük bir ihtimal geldi bana😁

evet biz de öyle düşündük, çünkü şimdi içim almaz koymazsam 🥹
Asel Karan olarak karar verdik nasipse 💙
çok teşekkür ederim size de düşünceniz için 🥰

@cnsub canım çok değişeceğini sanmıyorum ismin inşallah Asel Karan olacak ismi 🥹💙🥰

Canım asel bayan ismi ama bunun erkek versiyonu Asil’dir . Anneannen belki de Asil’e çağrışım yapmaya çalışmıştır. 😇

Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi
Rana ismi kulağa daha hoş geliyor bana göre 🥰

Benimkinde de önceki haftalarda çıkıntı var denilmişti ama cinsiyeti ile ilgili yorum yapmamıştı yani kız da olabilir 🙈
ben kız istiyorum zaten ama şu an önceliğim sağlıklı olması oraya yattım ense ölçümünü yapamadı ya aklım gittii bir şey var diye. Sağlıkla gelsinler inşallah da cinsiyetleri hiç önemli değil🥰

Rana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarına
Ikra nin anlamı oku Hz Muhammed s.a.v gelen ilk vahiy
Ama biz sanki Rana ya kaydık gibi Ikra çok var diye sizce
Rana da çok var kuzum. Benim öğrencilerim oldu çok yani. İkra sadece arkadaşımın kızı. Bence İkra ❤️

Back
X