- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Geç döllenme muhtemelen
14 olması lazım aslında ama geriden geliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 olması lazım aslında ama geriden geliyoruz![]()
Benim annemin ismi Reyhan ama hep Rena söylerler çok benziyorlarRana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarına
Ikra nin anlamı oku Hz Muhammed s.a.v gelen ilk vahiy
Ama biz sanki Rana ya kaydık gibi Ikra çok var diye sizce
Doğrudur cnm bizim etrafımızda şu ana kadar ikra da Rana da olmadı bakalım salı randevum var 16.haftmaiz doluyor bu haftada bakalım be diyecek cinsiyetimizw sonra olmadi kura çektiriz kizimizaRana da çok var kuzum. Benim öğrencilerim oldu çok yani. İkra sadece arkadaşımın kızı. Bence İkra![]()

İnşallah tertemiz cikar canım,teşekkür ederimcanım ultrasona giriyosun yine ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıp ölçüm yapıyorlar birde kan aldılar haftaya gidicem sonuc icin
İkra da anlamlı ama Türkçe olarak bakınca sadece 'oku' demek. Ama Rana'nın anlamı da güzelmiş.Rana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarına
Ikra nin anlamı oku Hz Muhammed s.a.v gelen ilk vahiy
Ama biz sanki Rana ya kaydık gibi Ikra çok var diye sizce
Anldm cnm çok saolun fikirleriniz iyi oluyor salı bi kontrole gideyim 16 haftamız doluyor bu seferde ne diyecek doktor artık sonra karar vereceğiz inslalahBenim annemin ismi Reyhan ama hep Rena söylerler çok benziyorlarIkra ismi sanki daha sert sesleniyor
Kızlar bakın böyle bir videoya denk geldim
Ben de senin gibiyim canım bı hafta geç döllenme bu yüzden benim adet tahimi değiştirdi Dr ordan takibe devamGeç döllenme muhtemelen
Senin kaçıncı haftandi canım.ben 11 haftada çizgi oluşmuştu şimdi ben de fark ediyorum 12+5 bebek hareketi mi emin degilim ama arada bişey hissediyorum sanki ama bu hafta çok erken heraldekızlar son bir haftadır hatta bir kaç gündür karnım çok hızlı büyüyoraksam iğne batması ve gerilme hissi sabah tanıyamıyorım bir de gebelik çizgim hafiften aşağı kısımda belirmeye başlamış çok hoşuma gitti
![]()
Güzel haberlerle gel canımmKızlar merhaba bugün kontrol günümüz ne olur dua edin kanama alanı geçmiş gitmiş olsun![]()
Sanki sabahlar benimkide başlamış görünmeye..akşam çok fazla gaz şiş oluyorum..çizgi bendede var hafiftenkızlar son bir haftadır hatta bir kaç gündür karnım çok hızlı büyüyoraksam iğne batması ve gerilme hissi sabah tanıyamıyorım bir de gebelik çizgim hafiften aşağı kısımda belirmeye başlamış çok hoşuma gitti
![]()
benimde aynı wkxşsğeBen de senin gibiyim canım bı hafta geç döllenme bu yüzden benim adet tahimi değiştirdi Dr ordan takibe devam
15. haftam canım aksamları baloncuk patlamaları hissediyorumSenin kaçıncı haftandi canım.ben 11 haftada çizgi oluşmuştu şimdi ben de fark ediyorum 12+5 bebek hareketi mi emin degilim ama arada bişey hissediyorum sanki ama bu hafta çok erken heralde
Sağlıklı olsunlar yeter kibenimde aynı wkxşsğe
Ayy evet nasıl tarif etsem bilemiyordum aynı senin dediğin gibi sırt üstü yatınca saniyelik bi his15. haftam canım aksamları baloncuk patlamaları hissediyorumama bebek mi bilemiyorum
![]()
İkra da anlamlı ama Türkçe olarak bakınca sadece 'oku' demek. Ama Rana'nın anlamı da güzelmiş.Bana daha anlamlı geldi kulağa da daha hoş geliyor. ,
![]()
bana da erkek tahmini yaptı ama ben kız hissediyorum halaaa umudum varSağlıklı olsunlar yeter kikız mı cinsiyetleri acaba ki nazlandilar gelmeye ama bana erkek tahmini yaptı belli olmaz tabi
![]()
karnımda patlayan şeker varmış hissi tam anlamıylaAyy evet nasıl tarif etsem bilemiyordum aynı senin dediğin gibi sırt üstü yatınca saniyelik bi hissenin haftam ileri hissedebilirsin galiba :)
Bir sonraki muayene ne zaman14 olması lazım aslında ama geriden geliyoruz![]()
Tekrar gidince kesinleşir inş :)bana da erkek tahmini yaptı ama ben kız hissediyorum halaaa umudum var