- 30 Ekim 2017
- 1.100
- 1.170
- 133
of benimde net boyun düzleşmesinden o zamanAynen bende bire bir aynı KBB ye gittim norolojiye git dedi ama parol dışında bişey kullanamazsın sinüzit değil boyun düzlesmesinden yada migren olabilir dedi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of benimde net boyun düzleşmesinden o zamanAynen bende bire bir aynı KBB ye gittim norolojiye git dedi ama parol dışında bişey kullanamazsın sinüzit değil boyun düzlesmesinden yada migren olabilir dedi.![]()
Evet canım olanları var bak mesela şu gibiOnlar bir halı büyüklüğünde oluyor mu canım.
Aa evet bende gördüm şimdi noldu acaba?Kızlar cnsub üyeliğini pasifleştrmiş
Bişymi oldu acaba grup başkanımıza
Belkı de yazılanlardan etkılenıyordur ama keske bunu açıklasaydı da öyle gıtseydi merak ettim şimdi
O halde kız çocukları daha mı hareketli oluyor nedirCnm bnımde harektler güçlendi
Hep aşagıdan vuruyor, hiç durmuyor cok harektli masallh
Bnım oğlum bu haftalarda bu kdr harektli degıldı
Allah ım bir benim zilli hareket etmiyor yaaaaa. Ama doktorun videosunu tekrar izledim(her gitmemde çekiyorum 22.hafta diyor) bir de Banu çiftçi de kitapta demiş endişelenmeyin 21-22 diyeO halde kız çocukları daha mı hareketli oluyor nedir![]()
tam tutarını bilmiyorum canım o civarlarda diye tahmin ediyorum heyet raporunu duyöamıştım o da yeni mi çıkmış ya da kaçıncı aydan sonra gerekiyormuşKonudan bağımsız olarak 1000 TL mi olmuş oksaparbenim doktorum da kayıplarımdan dolayı sonuna kadar hep oksapar hemde coraspirin kullanacaksın dedi, en son gittiğimde sormuştum, birde yaş ile de mi alakalı bilmiyorum, yaşımı sordu yok yok kullanalım dedi, iki gün önce oksapar 0.400 lük aldım 3 kutu raporlu, 16 tl ödemesi çıktı sizlerde de böyle mi, ilk 2 ay hiç ödememiştim
Birde bu aydan sonra heyet raporu almam gerekiyormuş raporlu almam için
Bir önceki gebeliğim de diyetisyen söylemişti bana ilk 3 aylık dönemde önermeyşz nar, greyfurt bir şey daha vardı sanki unuttum şimdi, kanı sulandırdığı için. Ama bizler 3 aylık dönemi geçtik az az yesek birşey olmaz bence
Eczacı söyledi bana ilk 4 ay başlangıç tedavisi diye geçiyormuş, 20.haftadan sonraya denk geliyor bana dediği tarih, belki duymuşsundur bazı doktorlar 20.haftadan sonra kesiyorlar Oksaparı, ama ben sordum doktora bana kesmeyeceğini doğum sonuna kadar kullanmam gerektiğini söyledi, eczacı ın dediğinden de bahsettim, rapor birimi var, oradan hallediyoruz dedi, inşallah kolaylıkla olurtam tutarını bilmiyorum canım o civarlarda diye tahmin ediyorum heyet raporunu duyöamıştım o da yeni mi çıkmış ya da kaçıncı aydan sonra gerekiyormuş( heyet zor iş
(
Bende oksapar kullanıyorum 0.600 lük daha öncede konuşmuştuk sizinle ben en son 18. Haftada aldım bir aylık benim her kutuda 2 tane var 15 kutu alıyorum 840 tl fark ödedim,önceki aylarda da hep ödedim. Bende 38.haftaya kadar kullanacağım oksapar ama doktor söylemedi raporum 05.2024 e kadar geçerli yazıyor e nabız da , heyet raporundan kimse bahsetmedi ilaç içinEczacı söyledi bana ilk 4 ay başlangıç tedavisi diye geçiyormuş, 20.haftadan sonraya denk geliyor bana dediği tarih, belki duymuşsundur bazı doktorlar 20.haftadan sonra kesiyorlar Oksaparı, ama ben sordum doktora bana kesmeyeceğini doğum sonuna kadar kullanmam gerektiğini söyledi, eczacı ın dediğinden de bahsettim, rapor birimi var, oradan hallediyoruz dedi, inşallah kolaylıkla olur![]()
Canım ben şunu beğenmiştim ama daha çok emin değilim tabiKızlar bebek izleme kamerası almayı düşünen var mı ve hangi marka öneriyorsunuz
Ben alıcam kesinlikle weewel almayı düşünüyorumKızlar bebek izleme kamerası almayı düşünen var mı ve hangi marka öneriyorsunuz
Canım Buda güzel, bunada eşim bakmış. Bizde çok karar veremedik ben hersey için detaylı bekliyorum sonra hızlıca herseyi alacağımBen alıcam kesinlikle weewel almayı düşünüyorum
Canım hakiki zeytin yağının içine inciri koy şimdi, sabah aç karnına ye. İnsallah iyi gelir3 gündür tuvalete çıkamıyorum . Karnım kasıklarım çok aşırı ağrıyor suanda.. sanki iğne batıyor bir sürü. ne yapabilirim![]()
Bizde eşim bazı işleri bana bıraktı sen diyor araştırıyorsun daha iyi biliyorsun ondan bende araştırdım sanırım bu daha iyiymiş birde bu wi fi olmadan çalışıyor bu benim için önemli benim yatak odam üst katta bazen orda wi fi gidiyorCanım Buda güzel, bunada eşim bakmış. Bizde çok karar veremedik ben hersey için detaylı bekliyorum sonra hızlıca herseyi alacağım
Evet belki Wi-Fi olmayan daha iyidir. Ben Wi-Fi olanı aldım ama. Gece görüşü vs çok kaliteli tavsiye ederim wifili alacak olanlaraBizde eşim bazı işleri bana bıraktı sen diyor araştırıyorsun daha iyi biliyorsun ondan bende araştırdım sanırım bu daha iyiymiş birde bu wi fi olmadan çalışıyor bu benim için önemli benim yatak odam üst katta bazen orda wi fi gidiyor