Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki henüz küçük ama katılmak istedim, tahminim 5+5 , cuma günü kese görmeye gideceğiz.Tüp bebek tedavisi ile 7+0 dan selamlar herkese buyrun sürecimizi beraber geçirelim![]()
Yaa çok sevindim bende çarşamba günü kalp atışı için randevu aldımBenimki henüz küçük ama katılmak istedim, tahminim 5+5 , cuma günü kese görmeye gideceğiz.
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen de 5. haftadayım![]()
İnşallah güm güm duyarsınızYaa çok sevindim bende çarşamba günü kalp atışı için randevu aldım![]()
Ayy inşallah çok bekledik bu anıİnşallah güm güm duyarsınız![]()
Evet canım hatta bir sürprizle karşılaştık eşimle. İki tane embriyo transfer edilmişti ilk kontrolde tek kese görünmüştü doktor biri tutunmhs dedi kalp atışı icjn gittiğimizde ikinciyi gördük arkasına saklanmış minik mucizemDuydunuz mu kalp atışlarını hanımlar?
Transfer tarıhım 28 temmuz 7 agustosda öğrendim hafta nasıl hesaplanıyor acabaBenimki henüz küçük ama katılmak istedim, tahminim 5+5 , cuma günü kese görmeye gideceğiz.
Benim de transferim o tarihte, transfer olduğu gün 2 hafta sayılıyor diye okudum İnternette ama doktor kontrolünde belli olur en kesin.Transfer tarıhım 28 temmuz 7 agustosda öğrendim hafta nasıl hesaplanıyor acaba
Son adet tarihine göre canımTransfer tarıhım 28 temmuz 7 agustosda öğrendim hafta nasıl hesaplanıyor acaba
Teşekkür ederimSon adet tarihine göre canım
5+2 diyorlar o ne oluyor neden direk 7 demiyorlarTeşekkür ederim
4+0 nedemek bazılar 5+2 diyor neden 7 değilBen de 4+0 ile buradayım. Ama kontrole henüz iki hafta var. Çok heyecanlıyım. Umarım keseyi görebiliriz. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbım.
Netten tüp Bebek gebelik haftası olarak bakmistim ben, Dr bebeği görünce tam söyleyecek inşallahTransfer tarıhım 28 temmuz 7 agustosda öğrendim hafta nasıl hesaplanıyor acaba