- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynıyız sizinleSelam bende 7+1 6+4 de kalp atışını duydum çok şükür. Uygulama 28 mart diyor bakalim.
Ne zaman transfer edilmişti canımPazartesi kese göründü önümüzdeki pazartesi kalp atışı için gideceğim hayırlısıyla duyalım inşallah![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu. Benimki 5aa beş haftalıkken gördüm keseyiBende 24 temmuzda transfer oldum yarına başka bir doktora randevu aldım acaba kese görünür mü
5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu. Benimki 5aa beş haftalıkken gördüm keseyi
Sizinle aynı sayılırız . 27 temmuzda transfer oldum bende çift embriyo 5.gün . 7 Ağustos ta öğrendik. Kese kalp atiışı için 26 Ağustos randevu verdi .Transfer tarıhım 28 temmuz 7 agustosda öğrendim hafta nasıl hesaplanıyor acaba
Son adet tarihim 5 Temmuz benim . 6+5 gösteriyor uygulama ama doktora gidince o ne der bilmiyorumTransfer tarıhım 28 temmuz 7 agustosda öğrendim hafta nasıl hesaplanıyor acaba
Benim son adrt tarihine göre sekiz haftalık oluyor ikizler ama ultrasonda ,yedi çıkıyorSon adet tarihim 5 Temmuz benim . 6+5 gösteriyor uygulama ama doktora gidince o ne der bilmiyorum
Doktora gitmeden uygulama bu şekilde benim . Sizin son adet tarihiniz nedir ? Şuan kaç haftalıkBenim son adrt tarihine göre sekiz haftalık oluyor ikizler ama ultrasonda ,yedi çıkıyor
18 Haziran son adet tarihim. Uygulamaya göre 8+2. Ultrasona göre biri 7+2 biri 7+1Doktora gitmeden uygulama bu şekilde benim . Sizin son adet tarihiniz nedir ? Şuan kaç haftalık
Geç tutunmadir belki canım6+0 bugün kalp atışını henüz duyamadık doktor haftaya tekrar gel dedi
Benim transfer ile değil canım normal gebelikNe zaman transfer edilmişti canım
Benim de 6+4 de duyuldu endislenmeyinGeç tutunmadir belki canım
Benimde 6+4de duyuldu6+0 bugün kalp atışını henüz duyamadık doktor haftaya tekrar gel dedi