- 22 Temmuz 2023
- 747
- 462
- 33
Evet doktorda normal olduğunu söylediBenimde 6+4de duyuldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktorda normal olduğunu söylediBenimde 6+4de duyuldu
Adet döngünüzde misinizArkadaşlar doktora göre 6+6 haftalık hamileyim bugün kahverengi lekelenme oldu ve karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor sizce ne yapmalıyım ya da bu durumu yaşayan var mı ?
Hayır 7.haftam bitecek adet zamanım değil yaniAdet döngünüzde misiniz
Böyle kanamalara yerleşme kanaması adı veriliyormus. Bende ikizlere hamileyim kanamam oldu 15 gündür kahverengi lekelenmem var. Düşük önleyici ilaçlar kullanıyorum doktorunuza bir danışın istersenizHayır 7.haftam bitecek adet zamanım değil yani
Hastaneye gittim sorun yok tedaviye devam dediler yani ilaçlarını kullan dediler kendi doktorumu da yarın arıysam bakalım ne diyecekBöyle kanamalara yerleşme kanaması adı veriliyormus. Bende ikizlere hamileyim kanamam oldu 15 gündür kahverengi lekelenmem var. Düşük önleyici ilaçlar kullanıyorum doktorunuza bir danışın isterseniz
Canım çok üzüldüm Rabbim sana en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallahİki gün önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Ben gruptan ayrılıyorum malesef. İnşallah her biriniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.![]()
Canım çok üzüldüm Rabbim sana en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallahİki gün önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Ben gruptan ayrılıyorum malesef. İnşallah her biriniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.![]()
Demek ki kesede kanama görülmemiş canım yerleşme kanaması içini ferah tutHastaneye gittim sorun yok tedaviye devam dediler yani ilaçlarını kullan dediler kendi doktorumu da yarın arıysam bakalım ne diyecek
Bugün özele gittim kese etrafında çok az kanama alanı olduğunu ama yerleşme kanaması olabileceğini kırmızıya dönmeden voraspirine devam etmem gerektiğini söyledi bakalım inşallah hemencecik geçer bu süreçlerCanım çok üzüldüm Rabbim sana en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallah
Demek ki kesede kanama görülmemiş canım yerleşme kanaması içini ferah tut
Mümkün olduğunca uzan dinlen aynısı bende de oldu kalçadan iğne oldum bir tane işe gitmedim 15 gün uzandım iş falan yapmadım geçti çok şükürBugün özele gittim kese etrafında çok az kanama alanı olduğunu ama yerleşme kanaması olabileceğini kırmızıya dönmeden voraspirine devam etmem gerektiğini söyledi bakalım inşallah hemencecik geçer bu süreçler
Çok şükür benim ikinci günde de oldu sonrasında geçti muhtemelen yerleşme kanaması idi . Yani inş odur . Okulların açılmasını bekliyorum pazartesi iş başı yapıcam bakalım nasıl olacak evdeyken rahat oluyor çünkü .Mümkün olduğunca uzan dinlen aynısı bende de oldu kalçadan iğne oldum bir tane işe gitmedim 15 gün uzandım iş falan yapmadım geçti çok şükür
Ben de bu hafta başladım umarım çok rahat atlatırız hamilelik ve iş sürecini benim mide bulantım çok var yemeklerden tiksiniyorum beslenemediğimi düşünmek bebeklerimin vitamin alamadığını düşünmek beni çok üzüyorÇok şükür benim ikinci günde de oldu sonrasında geçti muhtemelen yerleşme kanaması idi . Yani inş odur . Okulların açılmasını bekliyorum pazartesi iş başı yapıcam bakalım nasıl olacak evdeyken rahat oluyor çünkü .
Allah yardımcınız olsun benim şu an o şekilde bir durumum yok sadece uyku ve yorgunluk falan var nasıl gidip geleceğim bilmiyorumBen de bu hafta başladım umarım çok rahat atlatırız hamilelik ve iş sürecini benim mide bulantım çok var yemeklerden tiksiniyorum beslenemediğimi düşünmek bebeklerimin vitamin alamadığını düşünmek beni çok üzüyor