- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Nasıl bana biraz anlatırmısın önerirmisin? Aldırcam bende eşime kafaya onu taktım şimdi deBen kullanıyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bana biraz anlatırmısın önerirmisin? Aldırcam bende eşime kafaya onu taktım şimdi deBen kullanıyorum canım
Idrarında sıkıntı olsa ateşi olmaz mı bızım kızda huzursuz oluyor bı acaba mı dedımBizimki de sırtını göğsünü hep dinledi,ölçümlerini yaptı sarılığına görsel olarak baktı. Altını açtı makatına yumurtalıklarına baktı,reflekslerine bıngıldağına falan hep baktı.
Ama kalça ultrason olayı ve aşı olayını hiç konuşmadı o yüzden bir şüpheye düştüm.
Uyumadığını huzursuz olduğunu söylediğim içinde idrarına bir bakalım dedi o yüzden tahlil verdik bizde. Tahlil sonuçları için pazartesi günü arayacağım kalça çıkıklığı konusunu da sorayım o halde![]()
Canım sen bak ben burdan aldığım için linki yok bendeHadi ya onuda burda bulamam şimdi yoktur trendyolda falan varmıydı varsa link atar mısın
Oyle düşünme canımAnnemdeyim. Kızım telefona taktı son bi kaç gündür. Hiç sevmediğim şeyler telefon tv filan çocukta. Sinirlendim kızdım baktım bi saat sonra aynı bağırdım en sonunda. Neden bağırıyomuşum annemde üstüme geldi tartıştık. Neyse şimdi bana diyor ben kızımı ihmal ediyormuşum oğlanı emzirmişim gazını çıkarmışım bırakıp kızımla ilgilenmemişim dengeyi kurmam lazımmış. Ben sanki bunların farkında değilim ama gel bak bakalım ben daha kendi dengemi kurabilmişmiyim? Oğlanı emzirip gazını alıp yatırmaktan başka yapabildiğim de bişey yok bakın gerçekten yetişemiyorum yetemiyorum hepsinin bilincindeyim. Oğlan laf istiyor konuşulmasını istiyor öylece yüzüme bakıyor. Kızım oyun istiyor ilgi istiyor öylece bekliyor. Ben hiç biyere yetişemiyorum zaten bu sebepten tuttum bakıcıyı. Bunuda biliyor herşeyin farkındayım zaten ben söylüyorum bunları anneme ben anlatıyorum sebeplerimi. Benim dediklerimi bana söylüyor. En son kızım bunalıma girmiş onu söyledi daha neler neler. Çok zoruma gitti hüngür hüngür oturdum ağladım bir saat boyunca. Yetersizliğimi yüzüme çarptığın için teşekkür ederim anne![]()
Alıştım ben artıkValla öyle beni en iyi sen anlarsın çok sinir oldum ama![]()
Bende kol değil başka yerler de gitti de söyleyip atılmayayım gruptanİyi iyi elini veren kolunu kaptırır sen yinede temkinli ol![]()
Benim croplarım berbat duruyor kendimi halterci gibi hissediyorum bol tişört giyiyorum çevremin göz sağlığı içinAyyy bugün doktora kontrole giderken giyecek bişey bulamadım 10 aydır olduğu gibi taytı geçirip gittim
Hiçbirşeyimm olmuyor hala![]()
Yok canım kuru ot sıcak suya atıp demliyosunCanım çay şeklinde mi aldın aktardan
Ben doğumdan sonra böyle bir sıkıntı yaşamayayım diye çok önlem aldım . Bol bol kayısı, kayısı suyu kayısı hoşafı bol suKızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum acıdan günlerdir.Makat bölgem zonkluyor tuvaletimi yaparken kanıyor ve gün boyu bitmeyen acı.Perşembe günü kadın doğum kontrolüm vardı doktora söyledim doğumdan dolayı dedi kabız olmamaya çalış dedi krem bi şey yazmadı sonra gittim eczaneden kendim aldım.Geçmedi başka krem aldım..İşkence gibi bir acı.Aranızda yaşayan var mı doğumdan sonra ?
Bu annelerin bizimle savaşını anlayamıyorum.. geçen hafta ben de yaşadım biliyosun bana da yetersiz hissettirmişti ama biz asla öyle değiliz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz hem de etraftaki tüm negatiflere rağmen onlara rağmenAnnemdeyim. Kızım telefona taktı son bi kaç gündür. Hiç sevmediğim şeyler telefon tv filan çocukta. Sinirlendim kızdım baktım bi saat sonra aynı bağırdım en sonunda. Neden bağırıyomuşum annemde üstüme geldi tartıştık. Neyse şimdi bana diyor ben kızımı ihmal ediyormuşum oğlanı emzirmişim gazını çıkarmışım bırakıp kızımla ilgilenmemişim dengeyi kurmam lazımmış. Ben sanki bunların farkında değilim ama gel bak bakalım ben daha kendi dengemi kurabilmişmiyim? Oğlanı emzirip gazını alıp yatırmaktan başka yapabildiğim de bişey yok bakın gerçekten yetişemiyorum yetemiyorum hepsinin bilincindeyim. Oğlan laf istiyor konuşulmasını istiyor öylece yüzüme bakıyor. Kızım oyun istiyor ilgi istiyor öylece bekliyor. Ben hiç biyere yetişemiyorum zaten bu sebepten tuttum bakıcıyı. Bunuda biliyor herşeyin farkındayım zaten ben söylüyorum bunları anneme ben anlatıyorum sebeplerimi. Benim dediklerimi bana söylüyor. En son kızım bunalıma girmiş onu söyledi daha neler neler. Çok zoruma gitti hüngür hüngür oturdum ağladım bir saat boyunca. Yetersizliğimi yüzüme çarptığın için teşekkür ederim anne![]()
Yetersiz değilsin sen, ben tek çocukla aynı duyguyu yaşıyorum sen iki çocukla bu duyguyu yaşıyorsun çok normalAnnemdeyim. Kızım telefona taktı son bi kaç gündür. Hiç sevmediğim şeyler telefon tv filan çocukta. Sinirlendim kızdım baktım bi saat sonra aynı bağırdım en sonunda. Neden bağırıyomuşum annemde üstüme geldi tartıştık. Neyse şimdi bana diyor ben kızımı ihmal ediyormuşum oğlanı emzirmişim gazını çıkarmışım bırakıp kızımla ilgilenmemişim dengeyi kurmam lazımmış. Ben sanki bunların farkında değilim ama gel bak bakalım ben daha kendi dengemi kurabilmişmiyim? Oğlanı emzirip gazını alıp yatırmaktan başka yapabildiğim de bişey yok bakın gerçekten yetişemiyorum yetemiyorum hepsinin bilincindeyim. Oğlan laf istiyor konuşulmasını istiyor öylece yüzüme bakıyor. Kızım oyun istiyor ilgi istiyor öylece bekliyor. Ben hiç biyere yetişemiyorum zaten bu sebepten tuttum bakıcıyı. Bunuda biliyor herşeyin farkındayım zaten ben söylüyorum bunları anneme ben anlatıyorum sebeplerimi. Benim dediklerimi bana söylüyor. En son kızım bunalıma girmiş onu söyledi daha neler neler. Çok zoruma gitti hüngür hüngür oturdum ağladım bir saat boyunca. Yetersizliğimi yüzüme çarptığın için teşekkür ederim anne![]()
Tek memeden 30 dimi canım? Bende ilk defa bu akşam sağdım. Tek memeden (nispeten daha cok süt veren meme) 30 ml çıktı. Mama veriyor musun bilmiyorum. Ben gece 10-11 gibi mama veriyorum sabaha kadar da sürekli emdiği için sabahları da süt yetersiz diye yine mama veriyorum. Aç kalmamış oluyor karnı doyduğu için ve emmediği için bende de biraz süt birikiyo en azından. Tabi ilk çocukta sütüm iyiydi bunda süt yeterli değil. Takviyelerle Zar zor ilerliyoruz bir şekilde . Ben manuel pompa kullandım ama. Seninki elektrikli miKızlar canım çok sıkıldı öğlen sağım yaptım 60 ml akşam yaptım 30 ml bebek memeye sinirlenince merak ettim gerçekten haklı 20 dk sağdım 30 ml çıktı öğlen 60 çıkınca sevinmiştim![]()
Canımsın güzel anneeYazının daha ilk başını okurken modum yükseldiçok şükür iyisin
toparlanmana çok sevindim özledik seni.
Süt hepimizin ortak derdi diyebilirim çeşitli öneriler veriyoruz ben ısırganotu al demle iç bunu önerebilirim semizotu ve dereotu ye diyenler var![]()
Hoşbuldum kuzumHoşgeldin canımsemizotu ısırgan otu dereotu
otçul takılıyoruz bu sıralar
![]()
Benimde aklım sizdeydi inan canım , hepinizi çok özlemiştim ve merak ediyodum naaptınız kim doğurdu bebekler nasıl neler konuşuyorsunuz diyeİnşallah canım pek sanmıyorum amayardımcı kadın alacağım eşim yardım etmezse napayım en azından yemek temizlik düşünmek zorunda kalmam. Allah eşlerimize vicdan merhamet versin
Aslında tüm bebeklerde ilk 6 ay reflü olurmuş normalmiş yani mide kapağı gelişmediği için.
Canım aklım sendeydi yazmana çok sevindiminşallah daha iyisindir
Ben sezaryen olmaya karar verdim en sonundailkine göre çok daha iyiydi çok şükür daha hızlı toparlandım. Senin de ekstra sorunlar olmasa daha çabuk toparlanırdın canım ama olsun geçti gitti. Bundan sonrası güzel olsun inşallah
Nemli tutmak iyi geliyor canım ama hiçbi şeyle temas ettirme çamaşırına falan değmesin yoksa acıyor
Ay otu ısıra ısıra yiyecektim iyi mi
Ahahahah valla beyin kalmadı katır kutur yiyecekmişim demeseniz
Böyle çok daha iyi olmuş![]()
Cok sağol canım ısırgan otunu alırken bunu da alayım ben , çok sevindim sana yaramış maşallah. Sezaryan mı oldun sen canım? Geçmiş olsun enfeksiyon olayı kötü olmuş.Geçmiş olsun canım benim de dikişlerim enfeksiyon kaptı çok zorlanıyorum ama artık tek kalmak istiyorum kimseyi istemiyorum yanımda süt için bulabilirsen eğercesursavasci atmıştı çok güzel süt yapıyor göğüslerim pamuk gibiydi yumuşacıktı yolculuk ve yoruldum azaldı diye düşündüm az önce içtim üzerine de uyudum 1 saat felan uyandığımda göğüslerimin ikisi de dolu doluydu ben çok faydasını gördüm bir dene istersen aktardan aldım ben
tavuk yediğim günler sütümün güzel olduğunu deneyerek tescilledim. Mesela öğle yemeğinde tavuk yiyorum ardına göğüslerimde hemen bi fark oluyor. Akşam yiyorum gece sütüm daha fazla oluyor. Tabi hergün yiyemiyorum o yüzden ısırgan otu ve şerbeti deniycem arada.Yani buradayken genelde çocukların biri onda biri bende oluyor ilgilenme konusunda. Ama bunun sürekliliği yokki evde yine iki çocukla ben kalıyorum o onu anlamıyor. Teşekkür ederim canımOyle düşünme canımmadem öyle kızınla o oynasin veya bebeğin gazını alsın mecbur bebeklere bakmak zorundayız ki inan sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun sen çok güzel bir annesin
![]()
Aynen canım bide benim ona anlatıp dertleştiğim şeyleri bana söylüyor iyide ben bunların bilincindeyim zaten sana ben anlattım niye dönüp bana çarpıtıyosun halaBu annelerin bizimle savaşını anlayamıyorum.. geçen hafta ben de yaşadım biliyosun bana da yetersiz hissettirmişti ama biz asla öyle değiliz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz hem de etraftaki tüm negatiflere rağmen onlara rağmen![]()
Çok zor şu süreç gerçekten. Kızım bi yandan oğlan bi yandan. Oğlanla da ilgilenmek zorundayım gerçekten kimse ilgilenmiyor onunla. Yani kucaklarına alıyorlar maksimum 2 dk sonra sen daha bişeyden anlamıyorsun çok küçüksün diyip bırakıyorlar kızıma dönüyorlar. Böyle böyle otizm içe kapanma dahil pek çok durumla karşı karşıya kalabilir. Bunu kimseye anlatamıyorum.Yetersiz değilsin sen, ben tek çocukla aynı duyguyu yaşıyorum sen iki çocukla bu duyguyu yaşıyorsun çok normal
Geçen onu da yaptı doymuyor sütün yetmiyor diye diye bilinç altıma yerleştirdi süt gerçekten çekilmeye başladı. Kv desen sütün mü yaramıyor muhabbeti yaptı. 1 ay kontrolünde 1bucuk kilo aldığını duyunca başka konuşmaya başladılar cidden insanın dengesiyle oynuyolarCanımsın güzel anneebende sizleri özledim valla. Anca kendime gelmeye başladım. 40 çıkmaya 3 gün kaldı zaman cok cabuk geçmiş
ısırgan otu ilk alacaklarımdan olacak teşekkür ederim canım. Hemen listeye ekliyorum. Bende birazdan kendimde işe yarayanları yazarım madem hepimizin süt derdi var belki birime yararlı olur. Bu arada kendini üzme lütfen sen çok iyi bir annesin. Benim kız büyük olmasına rağmen zorlanıyorum. Seninki kücük daha yetişememen çok doğal. Anneler maalesef bir yerden buracak bisey buluyor. Benimki de geldiği zamanlar sürekli doymuyor da doymuyor diyo cok sinirleniyorum kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Geçecek bu günler unutma. Madem yetişemiyosun yardım ediversinler ağlayıp kendini üzme lütfen, lafını söyle , içine atma sen rahat olmalısın şuan hassas dönemdesin
Hoşbuldum kuzumsıradaki otçul da ben olayım o zaman
ısırgan otu mutlaka deniycem
dereotu bana pek etki etmemişti
Benimde aklım sizdeydi inan canım , hepinizi çok özlemiştim ve merak ediyodum naaptınız kim doğurdu bebekler nasıl neler konuşuyorsunuz diyeşükür ki sende daha iyiymişsin ilkine göre
Öyle ya da böyle doğurduk sağsalim
Zordu falan ama bende bebişte iyiyiz. Dediğin gibi bundan sonrası güzel olsun inşallah
![]()
Ben daha o şerbeti deneyemedim bulamadım ya yarın bi bakayım bi gün ısırganotu içmeyip onu denicem bende çok merak ediyorum. Tavuk hiç dikkat etmemiştim bi takip etcemKızlar bende deneyimimi paylaşıyorum..tavuk yediğim günler sütümün güzel olduğunu deneyerek tescilledim. Mesela öğle yemeğinde tavuk yiyorum ardına göğüslerimde hemen bi fark oluyor. Akşam yiyorum gece sütüm daha fazla oluyor. Tabi hergün yiyemiyorum o yüzden ısırgan otu ve şerbeti deniycem arada.
Ayrıca kimyon+rezene+anason tohumlarında çay demliyorum o da bi tık iyi geliyo. Abartı olmasa da süt te iyi geliyo sanki .
Ve takviyelerden solgar brewers yeast öneririrm iyi geliyor. Bunca şeye rağmen taş gibi olamayan memelerim utanır mı bilmem ama evet elimden geleni yapıyorumnot: imzamda 11 gün yazıyor ama 37 gün oldu doğum yapalı nasıl düzeltirim bilmiyorum
Åenay Hediyelik Lohusa Åerbeti Katkısız Ve DoÄal Koruyucu Içermez 700gr Fiyatı, Yorumları - TrendyolHadi ya onuda burda bulamam şimdi yoktur trendyolda falan varmıydı varsa link atar mısın