Benimki de öyle hastahaneye Bir çiçek.bile getirmedi.
Cimri şey.1 yıl olacak temmuzda evleneli tüp bebek yaptık ben 2 ay evimdeydim.
Hep annemde kaldım isim yakın diye annem bakti bebek tutunsun diye
Ben 39 yaşındayım kendi 49
10 yıl evli kalmış olmamis cocuk ayrılmışlar anlasamayip
49 yaşında baba yaptım biraz insan kadir kıymet bilir.Gebelik şekeri cikti hep diyet yaptim hicbisey yiyemedim.İnsülin vuruldum hep.Onca iğne vuruldum tedavi boyunca, pıhtılaşma sorunu vardı kan sulandirici iğne kullandim hergün.Sürekli kontrole gittik geldik annemle kendisi 3 kere geldi.Hep annemle gittik.
Hocadan utandım işi yoğun müdürü izin vermiyor felan dedim.En son cumartesi randevum vardi gelir herhalde sürpriz yapar dedim.Gelmedi.Hoca babasi yok mu bu çocuğun dedi.(Tüp bebek olduğu için biliyor tabiki de adam kızgın ilgisiz olduğundan öyle diyor)
Hatta bir gün sen bunla niye evlendin dedi

ilk bilgi almaya gittik hoca bilgisayardan tüp bebek tutunma oranlarını anlatıyor ben dinliyorum bu telefona bakıyor dinlemiyor.Meger adam çıkışta ne yiyecemize bakıyormuş.Simdi bebek doğdu annesi kayinvalidenin oraya tasin o bakar dedi.Annemin yan binaya taşındık esyalar yerleşiyor.Ben bebekle annemdeyim ev tamamen düzelince eve gecicem.Simdi de bebeği annemden kiskaniyor geliyor zor uyuyan bebegi uyandırıyor.Sevmek için.Annemle inatlasiyor vs.Allah sonumuzu hayreylesin.