• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Allah sonunu hayretsin canım benim taşındığında düzenin olduğunda kocan da alışır baksana bebeği sevmek için uyandırıyor adam nasıl seviyor bak öyle düşün. Her erkek kayınvalidenin hareketlerinde bir sıkıntı arıyor canım yanlız değilsin. Hiç sıkma canını lütfen bak ne güzel annene de yakınsın artık mesleğin de var bebeğin de oldu çok şükür bak senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kişi var canını sıkma kocan da seni seviyor ki annene yakın oturmayı kabul etti benim kocam olsa kıyameti koparır asla kabul etmez ben sırf anneme yakın olmak için annemin olduğu şehirde yüksek lisans yapacağım ayda bir bile olsa gitme şansım olsun diye çünkü evlendiğimden beri kocam beni yollamıyor. Yerinde olmak için neler neler verirdim 🧿🧿🧿🧿🧿
Sağol canım aynı eve geçince düzelir diye düşünüyorum.Şimdi özlüyor huysuzluk ondan.Tasinma isini kendi annesi dedi kayinvaliden bakar yanına tasin diye.
Mecbur tasindi yoksa o da taşınmazdı
Çok şükür isim var da ona muhtaç değilim
İnşallah sen de istediğin şehirde yaparsın Yüksek lisansi ailenle daha sık görüşürsün 🥰

Altın iğne diye bir uygulama varmış ben sormuştum da ikinci çocuktan sonra yaptırayım dedim 😀

Çok üzüldüm canım böyle kıymet bilmez insanlarla hayat zor gerçekten. En azından annen destek olmuş. Ben de muayenelere hep tek başıma gittim bazen ağladım tek olan sadece benim diye. Doğumuma bile işinden dolayı gelememe ihtimali vardı düşün yani. Şimdi de hiç yardımı dokunmuyor. Dolapta sütüm oluyor gece sen içir ben bi iki saat uyuyayım diyorum ama yok yani. Şu an annem babam yanımda tüm ev işlerini onlar yapıyor onlar gidince napıcam bilmiyorum.

Evet canım normal süt yerine anne sütü kullanarak yapabilirsin tarifleri

3 kez dedi doktor

Acımıyo ama zarar görür mü diye endişe ettim. Artık iyileşmiştir heralde

Oo sultanın koltuk silmesini de geçti bu 😀 sen bi de baya zorlanmıştın maşallah toparlanmışsın

Ay o yapılışıklığı nasıl anlıcaz ben hiç bakmadım

Ombre gibi değil de hepsini boyatmışsın gibi olmuş renk güzel ama 💕 yine de içine sinmediyse tekrar yapsın o kadar para verdin kız
Sağol canım Allah senin de yardımcın olsun.İlgisiz erkek çok zor.
Belki annenler var diye iş yapmıyor annenler gidince iş başa düşer biseyler yapar belki yardımcı olur sana inşallah 🙏

Hiçbi zaman şu dediklerini yapmadım 😅 çünkü benimki de öküz hiç anlamaz 🙄 aman neyse ben oğluşumla mutluyum anneler oğulları olunca kocaları bi kenara atıyorlar zaten bence

Neymiş o kız hemen marka görsel at 😄

Reflüde fışkırarak kusuyorlar canım seninki normal aslında doktor neden öyle dedi anlamadım
Aynen bende fışkırarak kusma olur çok sık kusar diye biliyodumda takip edeyim bi bakalım ilerleyecek mi yada fışkırarak kusması olacak mı diye inşallah olmazda doktor yanılmış olsun yeter ki

Sacmalamış bence benım kızımda hıçkırırken kesin kusuyor benimkide reflü o zaman yeğenim reflüydü ne halı kalırdı ne ustümüz ne kanepe bildiğin kucaktayken bır adım oteye kusmugu gıderdi doktorlarda saçmalıyor
Banada öyle geldi biraz ya bişey bulmak için buldu gibi oldu. İki kere çok kustu ondada emzirdikten sonra mama vermiştim aç gibi düşünüp fazla geldi muhtemelen mamadan sonra kustu onun harici öyle çok aşırı kusmuyo kussada sızıntı şeklinde az kusuyo

Bizede sağlık ocağı monovit vermişti doktor onuda kullanabilirsin dedi ama içeriği temiz değil diye okudum sanki onu araştırırsan burayada yazabilir misin bende bakabilirsem bende yazarım
Ben kullanmayı düşünmüyorum İçeriği iyi değil.
butil hidroksianizol denilen madde var içeriğinde o da çok zararlı baktım biraz.
Temiz içerik olursa alırım yoksa da yaz bebesi güneşten alsın

Bırakmıyoooooooo
Çaki
0AF060BE-46A4-415D-9D96-A3EE05E7BD6B.jpeg

Ohh misss kafa rahat 😍Bende bu gün ilk defa tek banyo yaptırdım 😍 çok pratik ve hızlı oldu 3. Analık artisliği online 😂
Benim bebişide bir defa annemle kayınvalide yıkadı sonra hep ben yıkadım kaynana diyorki bebegi yıkıyorsunuz heralde çagırmıyorsunuz hiç diyor bende biz yıkıyoruz gerek yok dedim 😂😂😂

Sağol canım aynı eve geçince düzelir diye düşünüyorum.Şimdi özlüyor huysuzluk ondan.Tasinma isini kendi annesi dedi kayinvaliden bakar yanına tasin diye.
Mecbur tasindi yoksa o da taşınmazdı
Çok şükür isim var da ona muhtaç değilim
İnşallah sen de istediğin şehirde yaparsın Yüksek lisansi ailenle daha sık görüşürsün 🥰
Amin canım çok istiyorum 🥰🙏🏻🙏🏻

Hiçbi zaman şu dediklerini yapmadım 😅 çünkü benimki de öküz hiç anlamaz 🙄 aman neyse ben oğluşumla mutluyum anneler oğulları olunca kocaları bi kenara atıyorlar zaten bence

Neymiş o kız hemen marka görsel at 😄

Reflüde fışkırarak kusuyorlar canım seninki normal aslında doktor neden öyle dedi anlamadım
Benim oğlan babacı gibi sanki chen :(

Back
X