• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Banada öyle geldi biraz ya bişey bulmak için buldu gibi oldu. İki kere çok kustu ondada emzirdikten sonra mama vermiştim aç gibi düşünüp fazla geldi muhtemelen mamadan sonra kustu onun harici öyle çok aşırı kusmuyo kussada sızıntı şeklinde az kusuyo
Ay canım yok hiç kafana takma benimkide kusuyor belkı senınkınden daha fazla kusuyor😀

Hahahahaha aynen benim ruhum romantik kız gülümse 😂 herif ormantik ama
Ehline denk gelmemişsin oda romantik olsa aşka bak beee 😍🤣🤣
Senin diğer bebis kaç yaşındaydı? Babanın peşine takmaya başla olmadı benim arkadaş çocuğu babanın peşine takiyo. Adam arkadaşlarıyla denize giderken bile kızını goturuyo düşün çünkü evde bir çocuğu daha var kızı 3 yaşındayken tskiyordu. Sende tak yok öyle 3u istemesi görsün nasıl ayak bağı olduğunu gerçekten aşkı öldürüyor eşimin benim gözümün içi parlamiyo artik
Benimki yeni 2 yaşında hala bezli 🤦🏻‍♀️ uzak mesafeye peşine takamam alt değişme olayı var. Ve işin kötü tarafı hem kardeşi gelince daha çok anacı oldu hem iki yaş sendromu. Bensiz biyere çıkmıyor artık. Eskiden babasıyla gezerdi öyle yakın yerleri şimdi yok.

Hiçbi zaman şu dediklerini yapmadım 😅 çünkü benimki de öküz hiç anlamaz 🙄 aman neyse ben oğluşumla mutluyum anneler oğulları olunca kocaları bi kenara atıyorlar zaten bence

Neymiş o kız hemen marka görsel at 😄

Reflüde fışkırarak kusuyorlar canım seninki normal aslında doktor neden öyle dedi anlamadım
Isırgan otu kız aktarda kuru satılıyor ya onlardan düz ot marka yokki 🤣🤣

Neee tek miii eşim su dökmeden ben hiç yapamam heralde baya bi süre 😂 sana helal olsun güzel artistlik oldu 😂
ebeveyn banyom baya küçük küvet koyunca ben sığmıyorum o yüzden 4 kat havlu serdim suyunu sabununu şampuanı hazır ettim sonra hemencecik ilk vucudunu sabunladım sonra şampuanladım koluma çevirip duruladım bittiii 😍

Kızlar selamm, bugün doktora kontrole gittik.
1.ay kontrolü için eşimin işinden dolayı erken gitmiş olduk.
sizler 1.ay kontrole gittiğinizde neler yapıldı.
Bizim kilomuza baktı muayene etti uykusuzluk için idrar tahlili istedi ama aşısı olsun veya farklı şeyler varmıydı yapılması gereken, ben bebek ağlayınca sormam gerekenleri bile unuttum eve gelince aklıma geldi herşey😢

Benim gittiğim marketleri yağmalamislar geç kalmışım 🥲🤣
Çok erken gitmek gerekiyordu. Gerçi fiyatlar uygun mu bende tam bilmiyorum daha bebeğim dolmadığı için bezlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum 80 adet molfix 4 numara 180₺ geliyordu indirimde. O şekilde aldık. Molfix kullancak mı o da var biraz da risk aldım 😂

ebeveyn banyom baya küçük küvet koyunca ben sığmıyorum o yüzden 4 kat havlu serdim suyunu sabununu şampuanı hazır ettim sonra hemencecik ilk vucudunu sabunladım sonra şampuanladım koluma çevirip duruladım bittiii 😍
Ayy bizimkiler de küveti kullanmadı boşa aldım galiba ajsjdj ananem oturdu bacağına havlu serdi bebişi de üstüne yatırdı tam senin anlattığın gibi yaptı 😍

Çok erken gitmek gerekiyordu. Gerçi fiyatlar uygun mu bende tam bilmiyorum daha bebeğim dolmadığı için bezlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum 80 adet molfix 4 numara 180₺ geliyordu indirimde. O şekilde aldık. Molfix kullancak mı o da var biraz da risk aldım 😂
Varya 1 tl bilmem ne kurusa denk geliyormus bilseydim market kapısında sabahlardim🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X