Amiiiiin inşallah kolaylıkla sağlıkla hayırla nasip olsun inşallahLütfen güzel düşünün güzel şeyler olsun yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı korkmanız gayet normal benim ilk pozitifim yine de kaygılarım çok kese olacak mı kalp atışı vs ama kendimizi akışa bırakmamız lazım nasibimiz neyse o en güzel haliyle nasip olsun inşallah
Kızlar ilk tedavide negatif almıştım ikincisine başlıcam da tsh için doktorla görüşmeli miyim ? İlaç kullanmama gerek var mı bi bakar mısınız
Canım sen gene kendi doktorunla görüş ama seni dahiliyeye gönderecek.Benimde 3.2 çıkmıştı.Dahiliiye doktoru levatrıon 25 mg başlattı sabahları aç karnına alıyorumBugün adet olcak gibiyim yarın gidersem söylicem doktora ama referans değerine göre bi sorun yok demişlerdi ilkinde
Bnm lekelenmem geldiginde kestik sonra gelmedi dun kese randevum vardi elhamdulillah br sorun gozukmedi bugun tekrar basladik olursa lekelenme olursa tekrar ksseriz dedi doktorumÇok sağol canım evet kullanıyorum kesiyorlar mı acaba böyle bir durumda
TamamdırCanım sen gene kendi doktorunla görüş ama seni dahiliyeye gönderecek.Benimde 3.2 çıkmıştı.Dahiliiye doktoru levatrıon 25 mg başlattı sabahları aç karnına alıyorum
Arkadaşlar hekimime dayanamadım yazdım endişeli olduğumu. Bu durumun düşündüğümün aksine iyi olduğunu söyledi.Hayır 11. Gün 62
13.94
15.204
17.388
19. 1107
17 ve 19 arası fazla artıştan endişeliyim
Teşekkür edermBenim kestiler. Doktorunuzla görüşün 2-3 ara verip tekrar başladım. Yine lekelenmem oldu yine bıraktım. Oksapar ve corasprin yapıyor maalesef
Teşekkür ederimBnm lekelenmem geldiginde kestik sonra gelmedi dun kese randevum vardi elhamdulillah br sorun gozukmedi bugun tekrar basladik olursa lekelenme olursa tekrar ksseriz dedi doktorum
2 gune bir vermissin ama saatler de farkediyor çok Bi oynama olmamış aslında Bi tık fazla çıkmış olabilir o da normaldir endişelenme17. Güne kadar çok güzel dedi 19. gün sonucuma göre direkt ultrason randevusu verdi. Ultrasonda belli olacak sanırım
Kese boyutu hakkında ne söylediler ilk kez mi gördünüz keseyiKızlar selam 5+6dayım keseyi gördüm haftaya kalp atışı için gidicem. Gece çok hafif pembemsi peçeteye sildiğimde bir leke geldi, sabahta iç çamaşırımda çok hafif kahverengi leke vardı normaldir dimi??
Herşey yolunda güzel dedi sadece evet pazartesi gördüm, haftaya pazarteside kalp atışı için gdiicemKese boyutu hakkında ne söylediler ilk kez mi gördünüz keseyi
İnşallah güzel sonuçlar olsun haber verinKızlar kan verdim dua edin nolur
Bende oksapar ve coraspin kullanıyorum lekelenmem hiç olmadı transferin 20. Günündeyim onlar leke mi yapıyor acabaBenim kestiler. Doktorunuzla görüşün 2-3 ara verip tekrar başladım. Yine lekelenmem oldu yine bıraktım. Oksapar ve corasprin yapıyor maalesef
Kesinlikle iyi olduğunu düşünüyordum bende Dr da teyit etmiş sevindim betada yavaş ve dengesiz artış kafa karıştırıcıArkadaşlar hekimime dayanamadım yazdım endişeli olduğumu. Bu durumun düşündüğümün aksine iyi olduğunu söyledi.
kuzu inşallah! derin nefes al, bir şeyler iç, oyala kendini. ben de yarın vereceğim, tahmin ediyorum heyecanını, iki sonuç da bizim ve inşallah olacak :)Kızlar kan verdim dua edin nolur
Evet e2 yle yumurta büyüklüğü ve doluluguna bakıyorlar sanırım. Hayır çatlama olduktan sonra 3.cü gün transfer oldum. Sordum embriyon 3. Gün oldğu için transferin 3.gün olacak dedi. Eğer 5. Gün embriyosu olsaydı beşinci gün transfer olacaktım yaniYumurtlamayı e2 ile anlıyorlar sanırım . Tarnsferdede progesteronla yumurtlamadan 5 gün sonra transfer oldunuz değil mi
Güzel haberlerinizi bekliyorum zamanında e2 biraz düşük çıkmıştı bakalım ya doktor ne diyecekEvet e2 yle yumurta büyüklüğü ve doluluguna bakıyorlar sanırım. Hayır çatlama olduktan sonra 3.cü gün transfer oldum. Sordum embriyon 3. Gün oldğu için transferin 3.gün olacak dedi. Eğer 5. Gün embriyosu olsaydı beşinci gün transfer olacaktım yani
Amin inşallah vala umarım artık son olur bu 6.denemem çok yoruldum. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırızGüzel haberlerinizi bekliyorum zamanında e2 biraz düşük çıkmıştı bakalım ya doktor ne diyecek
Amin canım sonucumuz pozitif olsun yorucu çok haklısın seni anlıyorum Allah beterinden korusun bu son pozitif olacak Allah ın izniyleAmin inşallah vala umarım artık son olur bu 6.denemem çok yoruldum. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?