- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 35
Benim şuan 11+1 canım senin kaçtı? Ay ne biliyim daha şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum moralim bozlduSen benden ilerdesin sanırım ama ben de 1 aldım. 1 ay daha bunu korursam süper olur diye düşünüyorumnormalde hep kilo korumak için diyet beslenirdim. İkizlerde mümkün olmadı tabi. Sık sık acıkıyorum. Normal insanlar gibi yiyorum artık, fazla değil. Kusmam da yok, bulantı var ama yememi etkilemiyo.
Kayseride system hospital da yptrdım canımBahçeçide yaptırdım sen
Napalım artık canım sağlıkla doğuralımda1 kilo aldım canım ama göbeğim çıktı 4 aylık gibi. Oda daha önce doğum olduğu için göbek çabuk büyüyor
Ben de 9 a girdim yeniBenim şuan 11+1 canım senin kaçtı? Ay ne biliyim daha şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum moralim bozldu
merhaba, daha once konusmustuk sanırım burdan, miğde bulantıları nasıl gıdıyor. azalma var mı?Benim şuan 11+1 canım senin kaçtı? Ay ne biliyim daha şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum moralim bozldu
Bazen çok bulanıyor bazende kusuyorum canımmerhaba, daha once konusmustuk sanırım burdan, miğde bulantıları nasıl gıdıyor. azalma var mı?
geçti mi acaba dedım:) benım de devam edıyor.Bazen çok bulanıyor bazende kusuyorum canım
Yok malesefgeçti mi acaba dedım:) benım de devam edıyor.
aminn canım:)Yok malesefAllah yardımcımız olsun
Selam canımmmerhaba, aranızda fedal dna testi yaptırmayı düşünen var mı?
Çok geçmiş olsun ya, geçsin gitsin bulantılar gelsin 2. Trimester güzellikleriyleKızlar merhaba ,buraya giremedim mide bulantısı kusmadan.3 gün hastanede yattım su bile içemedim su kaybı olmuş ,safra mahv etti beni.Umarım iyisinizdir
İnşallah inşallahÇok geçmiş olsun ya, geçsin gitsin bulantılar gelsin 2. Trimester güzellikleriyle
Ben iyiyim çok bulandım da olmuyo, arada oluyo. Yorgunluk, bir de az uyuma başladı bu aralarİnşallah inşallahSiz nasılsınız?
ben yaptıracağım. cumartesi günü 12. hafta kontrolüm var,önce perinatolog ense kalınlığı ölçümü yapacak, sonrasında doktorum ile haberleşip fetal dna testinin içeriğini belirleyeceklermiş.merhaba, aranızda fedal dna testi yaptırmayı düşünen var mı?
Selam, hangi firmayı önerdi doktorunuz?ben yaptıracağım. cumartesi günü 12. hafta kontrolüm var,önce perinatolog ense kalınlığı ölçümü yapacak, sonrasında doktorum ile haberleşip fetal dna testinin içeriğini belirleyeceklermiş.
Çok üzüldüm, başın sağolsun. Umarım bu kez devam eder gebeliğin kucağına alırsınKızlar selam umarım hala burayı takip edenleriniz vardır. Ocak ayında transfer oldum 7+4 de maalesef düşük yaptım. Şuan yeniden transfer için hazırlanıyorum. Tedavinizden kalan progestan iğne varsa almak isterim hepinize sağlıklı gebelik diliyorum
henüz bilmiyorum fakat acıbadem’de takipliyim, onların kendi laboratuvarı da fetal dna testi yapıyor. oraya yönlendireceklerini tahmin ediyorum.Selam, hangi firmayı önerdi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?