2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herkese merhaba, 5 ocakta transferim gerçekleşti. Bugün sabahtan beri progesteronu yerleştirirken zorlanıyorum. Sanki anlam veremedigim bir daralma var. Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı arkadaslar?
Ben de 7 ocakta transfer oldum ben de iki gündür aynı sorunu yaşıyorum. Kaşınma yanma ve kuruluk da var.

Aslında çok dikkat ediyorum. Enfeksiyon olmaması için Çamaşırıma nioli yağı damlatıyorum. Birde sabah 2 akşam 2 kullanıyorum, bir kısmı geri akıyor. Akıntı olan ilaç yanma yapıyor

Kızlar opu da az yumurta toplanıp embroysu oluşan var mı?dün opu oldum 3tane yumurta toplandı .çok mutsuzum
canım 3 kere Opu oldum ben her defasında 3-4 yumurta toplandı ve 2 tane 5. gün 1 tane 4. gün donduruldu embriyolarım. Her OPUda 1er embriyo dondurduk.

canım 3 kere Opu oldum ben her defasında 3-4 yumurta toplandı ve 2 tane 5. gün 1 tane 4. gün donduruldu embriyolarım. Her OPUda 1er embriyo dondurduk.
Benim ulaşırsa işte duruma göre taze transfer olcak.senin transfer oldun mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…