2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bu da bir dönem sonuçta geçecek yine de bir kaşık bile yese faydasını alır bir kaşık makarna bir kaşık sebze karıştır anlamadan yer belki 🤣 makarnayı da çeşitlendirebilirsib sebzeli kıymalı salçalı falan o kadar da sağlıksız nişeu değil ya kendinle kötü hissetme ben bazen tüm günümü makarna ile kapatıyorum olur böyle şeyler
Yani insan mecbur kalıyor benim oğlumda pesto soslu makarnayı çok sevdi bir kaç kere denettim hoşuna gitti

Makarna o kadar zararlı birsey degil ki karbonhidrata da ihtiyaclari var çocukların. Bende veriyorum hic te kızma kendine. Çeşit çeşit yapıp içine sebzeyle kıymaya verince cok ta güzel olduğunu düşünüyorum.
Yok zararlı olduğu için kötü hissetmiyorum aslında sanki tek çeşit veriyorum başka bişey vermiyorum gibi hissediyorum aslında hafta da 2 kere felan veriyorum öyle çokta değil ama ne bilim zaman verse farklı farklı yedirsem diyorum gerçi benim oğlum sınırlı şeyler yiyor ben boşa vicdan yapıyorum 😂

Benim eşim evlenirken bir odayi sark köşesi yapmak istedi ben istemedim simdi basima kalkıp duruyor😅
Bu erkekler aynı mı 😂 benim ki de evlenirken yemek masası almayalım şark köşesi yapalım dedi hatta beğendi sipariş veriyordu zor ikna ettim 😂

Kızlar sizin çocuklar da takılı plak gibi aynı kelimeyi art arda defalarca söylüyor mu? Benimki mi çok takıntılı anlamadım . Bişeyi onlarca kez sürekli söylüyor . Normal mi bu
Bence öğrendikleri çok kısıtlı diye bildiğini söyleyip taktir edilmek istiyorlar benimki de öyle bebe anne diyor bir kitaba bakıyor 10 kere felan bebe anne diyip duruyor

Mollers alacaktım kaç yere baktım istediğimi bulamayınca ocean aldım portakal aromalı 2 günde bir veriyorum şuan 1 çay kaşığından daha az. Ölçü konusunda çok emin değilim ama veren arkadaşlar siz nasıl veriyosunuz
Möllers aldım balık vermediğin hafta yarım ölçek ver dedi

Ama çok şükür iyi bir noktaya gelmişsiniz artık bebeişinle en zoru gece uyumanası onu da uyuyor diyorsun artıl gerisidr kolaylıkla gelir emin ol bak hala burda 3 5 kişi çekiyoruz 🤣🤣 uyuyanbebek bir annenin en büyük şansı ya başka bişey bilmiyorum ben Allah nazarlardan korusun
Ama gunduz surekli miz miz asla dibimden ayrilmiyor konusmuyor da ih ih ih burnumdan getiriyo. Her gun disari da cikiyoruz ama ne istiyo anlamiyorum mesela gundu, uyandi durduk yere bi aglama tutturdu tam 3 saat

Mollers alacaktım kaç yere baktım istediğimi bulamayınca ocean aldım portakal aromalı 2 günde bir veriyorum şuan 1 çay kaşığından daha az. Ölçü konusunda çok emin değilim ama veren arkadaşlar siz nasıl veriyosunuz
18 aylık olana kadar 2 günde bir, bir çay kaşığı. 18 aylık olduktan sonra 2 günde bir, bir tatlı kaşığı dedi doktor.

Bence öğrendikleri çok kısıtlı diye bildiğini söyleyip taktir edilmek istiyorlar benimki de öyle bebe anne diyor bir kitaba bakıyor 10 kere felan bebe anne diyip duruyor
Ay olabilir o da . Sürekli yaptıklarını da getirip gösteriyor . Alkışlamamı istiyor . Söylediklerini de heralde ondan artık biliyorum demek için söyleyip duruyor o zaman

Ben de günaşırı 1 tatlı kaşığı veriyorum
Ben aldım möllers tutti furutti, daha denemedim
İnşallah faydasını görürüz ben en son kullandığımda iştahını biraz arttırmıştı ama sevmediği yemekleri yine yemiyordu

Ay olabilir o da . Sürekli yaptıklarını da getirip gösteriyor . Alkışlamamı istiyor . Söylediklerini de heralde ondan artık biliyorum demek için söyleyip duruyor o zaman
Aynen Bravo tebrikler diyorum benimkinin de hoşuna gidiyor bildiğini söylemeye devam ediyor bi ara yemek yerken bize hep kendini alkışlatıyordu 😂 her lokmada alkış yapıyorduk

Ben de günaşırı 1 tatlı kaşığı veriyorum

İnşallah faydasını görürüz ben en son kullandığımda iştahını biraz arttırmıştı ama sevmediği yemekleri yine yemiyordu
İştah arttırma da fayda sağlarsa bize çok iyi olur ama benim oğlumda çok seçici yemeğe bakıyor ona göre ağzını açıyor

Back
X