• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bizde de var bu ya akşam uyumaya direniyor 11 de değil ama 10u bulur uyuması normalde daha erken yattıpı için 10 bizim için çok geç 10 10 buçuk gibi ben uyumaya çalışıyorum zaten. Bizde de öğlen uykusundan geç kalkıyor ona bağlıyorum ama eve niri gelince ya da dışarı çıkınca vs oğlum uyumuyor artık şöyle nişey oluştu onda mesela babası evde içeride ya onu bırakıp yatamıyor ya da dedesi annenesi geliyor bırakamıyır sanki bişey kaçıracak 🤣🤣
Bu bizde de başlamıştı evde, ahalinin sesi geliyorsa inip gitmek istiyordu. Sessizlik sağlayıp herkes uyudu diyip uyutuyorum. İstanbul a geldik anneme ve onların yazlığına geçtik. Yazlık dediğim 2+1 bahçe evi düşünün. Benim ortanca ile plan yiğenim geldi, kızımın kuzenleri geldi. Annem babam biz derken her yerde bir hareketlilik ve kesinlikle bende herkesin uyuduğunu göstermeden uyutamıyordum. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Modelleri, Km farklı olsada hepsi aynı sürüp 🤭🤭bugün eve dönüyoruz bakalım nasıl olacak 9_10arası uyuyan bebe 12 1 yaptı resmen... Bakalım nasıl olacak🥴🤔🙈

Kızlar size bişey danışacağım, ben düdüklü tencereden hep korktuğum için şimdiye kadar hiç kullanmıyordum son 1 aydır kullanmaya başladım ama tam olarak çözemedim 😂 bu işi bilen bana anlatsın ya önce yüksek ateşte sonra ötünce kısığa mı alıyoruz nasıl yapıyoruz

Bu bizde de başlamıştı evde, ahalinin sesi geliyorsa inip gitmek istiyordu. Sessizlik sağlayıp herkes uyudu diyip uyutuyorum. İstanbul a geldik anneme ve onların yazlığına geçtik. Yazlık dediğim 2+1 bahçe evi düşünün. Benim ortanca ile plan yiğenim geldi, kızımın kuzenleri geldi. Annem babam biz derken her yerde bir hareketlilik ve kesinlikle bende herkesin uyuduğunu göstermeden uyutamıyordum. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Modelleri, Km farklı olsada hepsi aynı sürüp 🤭🤭bugün eve dönüyoruz bakalım nasıl olacak 9_10arası uyuyan bebe 12 1 yaptı resmen... Bakalım nasıl olacak🥴🤔🙈
Tahminim doğruymuş benimkide babası oyun oynayacak diye aklı kalıyor. PlayStation var babasında onun kollarına kafayı taktı 🤣

Kızlar size bişey danışacağım, ben düdüklü tencereden hep korktuğum için şimdiye kadar hiç kullanmıyordum son 1 aydır kullanmaya başladım ama tam olarak çözemedim 😂 bu işi bilen bana anlatsın ya önce yüksek ateşte sonra ötünce kısığa mı alıyoruz nasıl yapıyoruz
Ötmeye başlayınca kaynıyor artık demek ocağı en düşük seviyeye alıp dakika tutacaksın

Kızlar ya oğlum fena pişik oldu. Sabah yumurtası omlet gibi yapmıştım içine susam da atmıştım kakasında baya susam vardı ekstra birde çekirdek yedi daha doğrusu kırılmış çekirdek içi var ya onlardan almıştım çok sevşyor diye. Bunlar pişik yapar mı ya baya kötü oldu poposu

Kızlar ya oğlum fena pişik oldu. Sabah yumurtası omlet gibi yapmıştım içine susam da atmıştım kakasında baya susam vardı ekstra birde çekirdek yedi daha doğrusu kırılmış çekirdek içi var ya onlardan almıştım çok sevşyor diye. Bunlar pişik yapar mı ya baya kötü oldu poposu
Bende yedirdim geçen çekirdek öyle bişey yapmadı, sıcaktan olmuştur canım sudo Krem kullan

Sıcaktan da olmuş olabilir ama susam alerjik besin

Eklentiler

• 1000257298.webp
    1000257298.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 37
Ben zeytinyağı sürüyorum canım rahatlatıyor hemen

Back
X