2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yeni problemim yani son 10 gündür falan hep bezi taşıyor bazen gece değiştiriyorum gece değiştirmezsem sabaha kesin her yeri ıslak oluyor bir de geceleri taşma olmasın diye prima premium çare kullanıyorum ne yapabilirim ki yani sütü bu sıralar çok içiyor ondan heralde ama bilmiyorum ilk defa bu kadar kirli kıyafetimiz çıkıyor

Evet ya cok etkiliyormus cok korkiyordum surecten ama sukur ınsaallah sizinki de gecici bir donemdir tekrar düzene girer

Aslinda bakabilirdi 1saat olsa bile yada kendine guvenemedigimi çocuğuna biyere çarpar ağlar diyemi almiyor.
Eşimde keşke işyeri yakın olsa alırdım bakardım oyun oynardım.WhatsApp günde 5kere görüntülü aradi.
hafta sonu 5saat dışarı çıkardım. oğlumu babasına bırakıyorum zaten öğlen arası uyudugunda cikiyorm uyudugunda mama veriyorum 220ml iciyo.3saat uyuyor. uyandığında meyve veriyor, poğaça hazırliyorum yanına meyve suyu bırakırım yer. Eşim gonderir gezin dolaş arkadaşlarla buluşun derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…