- 4 Ağustos 2022
- 6.508
- 2.973
- 123
Senin söylediğin daha pahalıysa bak mutlaka bunun fiyatı 2bin civarı dediğin gibi sallanma özelliği de varYoykoyu da duydum aslında ona bakmadım ama bakayım şimdi bi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin söylediğin daha pahalıysa bak mutlaka bunun fiyatı 2bin civarı dediğin gibi sallanma özelliği de varYoykoyu da duydum aslında ona bakmadım ama bakayım şimdi bi
Hmm regl oldum bende ya rahim filmi falan çekildiniz mi çekildiyseniz ne kadar süre sonra gebe kaldınızValla son adet tarihim 3 Mayıs iken doktor 27 Mayıs olarak güncelledi
Sen hesapla ne kadar geç döllenmiş ki adet olmadım o süre zarfında
12 haziranda negatiftim 30 Haziran pozitif
Bende bu ay çekildim günüm geçti rahim filmi çekildiğim ay yani Şuan geç regl oldum inşallah bu ay tutar ya umudum ağustos ayıEvet hamileyim hasgden sonra 2 defa regl oldum 3 . De hamile oldugumu öğrendm
Bende hsg çekildim 3 temmuzda 29 temmuzda regl oldum ya bu ay sayılıyor mu yoksa ağustos ayı mı sayılıyor hsg sonrası sen hangi ayda çekildin hangi ayda gebe kaldıncanım bende hsg den sonraki ay hemen hamile kaldım ve 1 senedir deniyordum
Ben yıllarca içtim hemde günde iki paket içtiğimi bilirim ama bı gün eşime dedim ki ben çocuk istiyorum dedi sigara yi birakirsan yaparız dedi ve o gün bıraktım önemli olan senin niyetin başaracağına inanırsan bırakırsın![]()
Valla bence de kusmak iyibende sürekli bir mide bulantısı var ve kusamıyorum , kussam rahatlayacağım. Hem kusanlar çok kilo da almıyor ben 4 kilo aldım
Yaaaa çok üzüldüm onun çoklu gebelikti bir Dr , inşallah iyilerdir , belki de sadece burada takılmak istememişlerdi artık
Canım biz tüp bebek anneleri bebeklerimizi çok zor elde ettik ve senin ekstra dikkatli olman gerekiyor. Lütfen sigara içip kendine ve bebeğine zarar verme. Günde 5-6 dediğin de çok fazla.
Ah o kadar haklısın ki , gerçekten çok zor bir durum. Bence o test hatalı çıkacak ama doktorunda hatalı olduğunu düşündüğü için tekrarlatmış zaten iyi tarafından bakmaya çalış. Ve kendini lütfen bu kadar yıpratma , biliyorsun bebeklerimiz bizi hissediyor artık , onu üzme annesiiçin ferah tut , elini karnına koy güzel dilekler dile , onunla konuş , varsa bildiğin duaları oku
Malesef içiyorum günde 4 kere ama bir kaç nefes ten sonra söndürüyorum
Doktorum eğer bırak elbette dedi ama çok stress yapıyorsan günde 4 u geçme dedi
Allahım o kadar istiyorum ki tiksinmeyi malesef sigara öğürmeyi geçtim tam tersi benim midemi bastırıyor. Günde 3e düşürdüm bugün itibariyle, sonra da tamamen bırakcam inşallah. Sağolun destekleriniz ve fikirleriniz için kızlar allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinValla ben normalde günde 5-6 tane içerdim .Şiödi 2-3 e düştü bazen 1 bile olabiliyor .Tiksinmeyi bekledim ama olmuyordu bir türlü fakat şu 2 gündür sigarayı ağzıma aldığım an öğürme geliyor ve içemiyorum.Canım istiyor fakat içemiyorum .Sanırım bırakmak üzereyim
Çok fazla bırakıcam diye de kendini kasma canım akışına bırak düşünmemeye çalış eminim yapacaksındırAllahım o kadar istiyorum ki tiksinmeyi malesef sigara öğürmeyi geçtim tam tersi benim midemi bastırıyor. Günde 3e düşürdüm bugün itibariyle, sonra da tamamen bırakcam inşallah. Sağolun destekleriniz ve fikirleriniz için kızlar allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin![]()
Hayatınızda hiç sigara kullandınız mı? Bırakmak/bırakmamak, içmek/içmemek nasıl bir duygu veya his yaratıyor bir fikriniz var mı? Susun o zaman. Ben de oh ne güzel zehirledim çocuğumu diyorum çünkü o yüzden yazdım buraya. Herkesin her konuda fikri olmasın ya.Afedersiniz amma ben siqara içen hiç bir anneye acımıyorum. O daha kendi yavrusuna acımıyorken. Hiç bir şey sizin bebeğinizden önemli değil! Bunu biliyorsunuz amma idrak edemiyosunuz onlara bişey olursa sonraki pişmanlıgınız fayda etmez ben çok hassasım sigara konusunda. İnşallah allah sizede bir yol gösterirde bunu idrak edersiniz yazık değilmi o küçük yavrulara
Bunu da beğendim şimdi ürün karşılaştırması yapayım biSenin söylediğin daha pahalıysa bak mutlaka bunun fiyatı 2bin civarı dediğin gibi sallanma özelliği de var
Kızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyo
Hayırlı olsun bu arada onu yazmayı unutmuşumKızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Teşekkür ederimm. Ya kıyafet konusunda da bizi bilgilendirir misin ilk olunca hem bilmiyorum hem de her gördüğümü alaşım geliyorHayırlı olsun bu arada onu yazmayı unutmuşumöncelıkle geniş bir anne bebek çantası sonrasında bir park yatak veya anne yanı beşik, birde birde iyi bir bebek arabası tentesi sonuna kdr kapanabilen ve tam yatan çok ağır olamayan mümkünse tek parça olan arabaları tercih edebilirsiniz
![]()
Ben kahverengisini aşırı beğendim çok güzel duruyorBunu da beğendim şimdi ürün karşılaştırması yapayım bi![]()
Müslin battaniye al bez değil 2 tane olsa yetiyor, ilk göbek bağı düşene kdr giydirdiğin belden bağlamalı uzun kollu atlet gibi bişi 4-5 tane olsa yetıyor 2 tane hastane çıkışı yeter öyle süslü püslü ıvır zıvırlı şeylere hiç gerek yok evet güzel ama kullanılmıyor çocuga batıyor, birde kan vs bişi oluyor ztn şubat bebeği olacağı için uzun kollu alttan değil yandan çıtçıtlı veya boydan fermuarlı tulumlar alabılırsın veya yıne yandan cıtcıtlı ıkılı takımlar çünkü bebeğin üstünü değişirken diğerleri çok zor oluyor miniminnak tutarken korkuyorsun ztn, çok çabuk büyüdükleri için çok fazla 0-3 ay aralığı kıyafet alma genellikle 3-6 /6-9 ağırlıklı olsun bir nohut battaniye bir normal kalın battanıye yeterli bolca sırt havluları var lc de onlardan alabılırsın emerken, kusarken, terledıgınde vs çok işine yarayacak, ayakkabı patik vs almana hiç gerek yok polarlı ayaklı bir tulum alsan yeter, sen ne giyiyorsan bebeği sadece bir kat fazla giydirmen yetiyor kat kat lahana bebek yapmaya gerek yok sonra sürekli hasta oluyorlar düşünüyorum daha aklıma gelirse yazarımTeşekkür ederimm. Ya kıyafet konusunda da bizi bilgilendirir misin ilk olunca hem bilmiyorum hem de her gördüğümü alaşım geliyormesela müslin bez al diyor herkes ama ne işe yarıyor kaç tane almalıyım bilmiyorum. Çıtçıtlı zıbın kısa kollu mu almalıyız
Ben memorialden aldım doğum ile birlikte ortalama 35.000e denk geliyor ama ben aldıktan sonra zamlandı fiyatlarAnkarada olup doğum paketi alan var mı acaba araştırma içerisindeyim bende
Ben bir hevesle 3 tane Müslin bez aldım trendy da indirime girmişti o ara baktım çoğu anne 7 8 tane müslin bez alım çok işe yarıyor demişlerdi o kadar fazla almaya gerek var mı acabaTeşekkür ederimm. Ya kıyafet konusunda da bizi bilgilendirir misin ilk olunca hem bilmiyorum hem de her gördüğümü alaşım geliyormesela müslin bez al diyor herkes ama ne işe yarıyor kaç tane almalıyım bilmiyorum. Çıtçıtlı zıbın kısa kollu mu almalıyız
3 lü takımlar oluyor ztn onların içinde çıtçıtlı zıbınları oluyor atlet vari onları büyük beden al hem sürekli kullandıgın için sürekli yıkıyorsın hemde yüzde yüz pamuk ürünler her zaman çeker çünkü yüksek derecede de yıkandığı için bu ürünler, kısa kollu zıbınları alırsın kıyafet ıcıne gıydırırsın yaz gelınce onlarla bırakırsın cocugu ztn yetıyorTeşekkür ederimm. Ya kıyafet konusunda da bizi bilgilendirir misin ilk olunca hem bilmiyorum hem de her gördüğümü alaşım geliyormesela müslin bez al diyor herkes ama ne işe yarıyor kaç tane almalıyım bilmiyorum. Çıtçıtlı zıbın kısa kollu mu almalıyız
E bebeğin çok güzel indirimleri oluyor onları yakalarsanız çok uygun fiyatlara halledersiniz her şeyinizi, lcw nın bebek bölümü çok kalitelidir, eski mağaza müdürü olarak söyleyebilirim bebek ve çocuk ürünlerine ekstra önem verıyorlarBen bir hevesle 3 tane Müslin bez aldım trendy da indirime girmişti o ara baktım çoğu anne 7 8 tane müslin bez alım çok işe yarıyor demişlerdi o kadar fazla almaya gerek var mı acaba
Bende doktor ve araştırıyorum fikir aldığı n yerler var mı hangi doktora gdiyorsunAnkarada olup doğum paketi alan var mı acaba araştırma içerisindeyim bende