2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar günaydın, çatlak için krem aldınız mı? Tanıdıklarınızdan marka vs tavsiye eden oldu mu? Bide ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Benim göğüsler aldı başını gidiyo😅göbek için de 12.-13.haftadan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum şu an 10+5 haftadayım
İlk hamileliğimde lierac kullanmıştım şükür hiç çatlak oluşmadı ama smdi daha birşey almadım ama lierac almayı düşünüyor yine

Eklentiler

• IMG_20230808_135223.webp
    IMG_20230808_135223.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20230808_135217.webp
    IMG_20230808_135217.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 127
Bebekten önce de midem hassastı hatta derdim hep hamile kalırsam en çok korktuğum şey kusmak diye 😅
Benim de aynen öyle malesef koku hassasiyeti hep vardı bende zaten burnum çok koku alıyo ne yazık ki midem en ufak şeye bulanıyodu şimdi beter oldum günde 4-5 kez kusuyorum🥵 özellikle akşamları yemek sonrası mahvoluyorum. Şükür bikaç gündür biraz iyiyim kusmalarım 2-3e düştü😂

Böyle bir yazı gördüm sonra başka bir sayfada da önerilmediğini gördüm o yüzden bıraktım
Bu değil de bunun sarı olan yağı var . Onu gebeler kullanıyor. İçeriğini ekledim. Retinol göremedim.

Eklentiler

• IMG20230811130106.webp
    IMG20230811130106.webp
    22 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG20230811130159.webp
    IMG20230811130159.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar ben krem vs henüz kullanmıyorum normalde tüylü biri değilim hiç yoktu karnımda ama bugün farkettim göbeğimde tüylenme olmuş 🥺 hormonlardan heralde ama napsak alabilir miyiz ağda mı yapalım

Kızlar ben krem vs henüz kullanmıyorum normalde tüylü biri değilim hiç yoktu karnımda ama bugün farkettim göbeğimde tüylenme olmuş 🥺 hormonlardan heralde ama napsak alabilir miyiz ağda mı yapalım
Valla ben almıyorum ilkinde almadım bunda da almam 🤣 çok yok zaten hormonlardan dolayı çoğalıyor

Kızlar günaydın, çatlak için krem aldınız mı? Tanıdıklarınızdan marka vs tavsiye eden oldu mu? Bide ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Benim göğüsler aldı başını gidiyo😅göbek için de 12.-13.haftadan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum şu an 10+5 haftadayım
Ben aktardan aldigim eşit miktardaki kakao yağı susam yağı ve üzüm çekirdeği yağını karistirdim. Baya eski bilinen bir aktar diye güvendim. Henüz baslamadim 12. haftam ama bu hafta baslarim

Bebekten önce de midem hassastı hatta derdim hep hamile kalırsam en çok korktuğum şey kusmak diye 😅
Ben 11+2yim sürekli mide bulantısı ve günde 2/3/4 kusma devam ediyor. Yediğim her şey yatana kadar boğazımda diziliyor yemesem su içsem zaten direk kusuyorum. 5 gün hastanede yatırdılar damardan beslendim. Günde 7/8 kusmadan buraya gelebildim anca. 14. Haftaya kadar çok değişiklik beklemeyin diyolar daha uzun sürenler de varmış🫠

Kizlar birsey sorucam şehir hst veya devlet hst dogum yapan yakinlariniz var mi.Benim sehir hst şuan cok sevdigim bir doktorum var kist takibimide kendisi yapmisti cok memnun kaldim.yalniz merak ettigim konu şu.bu hst mecburi sizi normal.doguma mi yonlendiriyorlar kendi isteginizle sezeryan yapabiliyor musunuz?

Back
X