13+2 haftalık olduk bugünKaçıncı hafta?benim bebe de hareketli ben de hissediyorum 11+3te bebek değildir bağırsak hareketiyle karıştırılır genelde dedi doktorum bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13+2 haftalık olduk bugünKaçıncı hafta?benim bebe de hareketli ben de hissediyorum 11+3te bebek değildir bağırsak hareketiyle karıştırılır genelde dedi doktorum bana
Bebekten önce de midem hassastı hatta derdim hep hamile kalırsam en çok korktuğum şey kusmak diyeCanım bünyeden bünyeye değişiyor heralde senin yaşadığın çok zor bir durum ben sadece 8. Haftada kustum , 1 hafta sürdü şükür bir daha olmadı
İlk hamileliğimde lierac kullanmıştım şükür hiç çatlak oluşmadı ama smdi daha birşey almadım ama lierac almayı düşünüyor yineKızlar günaydın, çatlak için krem aldınız mı? Tanıdıklarınızdan marka vs tavsiye eden oldu mu? Bide ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Benim göğüsler aldı başını gidiyogöbek için de 12.-13.haftadan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum şu an 10+5 haftadayım
Benim de öyle aslında her şeye midem bulanırdı normaldeBebekten önce de midem hassastı hatta derdim hep hamile kalırsam en çok korktuğum şey kusmak diye![]()
bızımkıde el sallıyorduKız bebegi elimizde durdurmaya çalıştık çok hateketliydi ben mesela hareketleri hissediyorum diyorum doktor dedi ki senin ki yerinde durmuyor hissedersin dedi![]()
Ay ne güzel yabızımkıde el sallıyordu![]()
![]()
Baya öneri var ya lierac ile ilgiliİlk hamileliğimde lierac kullanmıştım şükür hiç çatlak oluşmadı ama smdi daha birşey almadım ama lierac almayı düşünüyor yine
Benim de aynen öyle malesef koku hassasiyeti hep vardı bende zaten burnum çok koku alıyo ne yazık ki midem en ufak şeye bulanıyodu şimdi beter oldum günde 4-5 kez kusuyorumBebekten önce de midem hassastı hatta derdim hep hamile kalırsam en çok korktuğum şey kusmak diye![]()
ya tipe bakkk, maşallaahhh suphanallaahhAy ne güzel yabak benim ki eliyle gözünü kapatıyor bacagiyla da mahremini koruyor
![]()
Isık mı geliyor acaba gözüne kapatmış minik ellerini yerim onunAy ne güzel yabak benim ki eliyle gözünü kapatıyor bacagiyla da mahremini koruyor
![]()
Ben dün sevdim kucağıma aldım minnacikti başkasının bebeği ni tutamıyorum yaIsık mı geliyor acaba gözüne kapatmış minik ellerini yerim onunof çok bebek sevesim var
Ben de ya diken üstünde oluyorum kendi bebeklerimizi mıncık mıncık ederiz artık rahatça sevmektenBen dün sevdim kucağıma aldım minnacikti başkasının bebeği ni tutamıyorum yazarar verecem diye korkuyorum
![]()
Valla kiyamiyorsun takı buyuyene kadar bak ben ben yeni yeni isira isira seviyorumBen de ya diken üstünde oluyorum kendi bebeklerimizi mıncık mıncık ederiz artık rahatça sevmekten![]()
Bu değil de bunun sarı olan yağı var . Onu gebeler kullanıyor. İçeriğini ekledim. Retinol göremedim.Böyle bir yazı gördüm sonra başka bir sayfada da önerilmediğini gördüm o yüzden bıraktım
Valla ben almıyorum ilkinde almadım bunda da almamKızlar ben krem vs henüz kullanmıyorum normalde tüylü biri değilim hiç yoktu karnımda ama bugün farkettim göbeğimde tüylenme olmuşhormonlardan heralde ama napsak alabilir miyiz ağda mı yapalım
Ben aktardan aldigim eşit miktardaki kakao yağı susam yağı ve üzüm çekirdeği yağını karistirdim. Baya eski bilinen bir aktar diye güvendim. Henüz baslamadim 12. haftam ama bu hafta baslarimKızlar günaydın, çatlak için krem aldınız mı? Tanıdıklarınızdan marka vs tavsiye eden oldu mu? Bide ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Benim göğüsler aldı başını gidiyogöbek için de 12.-13.haftadan itibaren kullanmaya başlamayı düşünüyorum şu an 10+5 haftadayım
Ben 11+2yim sürekli mide bulantısı ve günde 2/3/4 kusma devam ediyor. Yediğim her şey yatana kadar boğazımda diziliyor yemesem su içsem zaten direk kusuyorum. 5 gün hastanede yatırdılar damardan beslendim. Günde 7/8 kusmadan buraya gelebildim anca. 14. Haftaya kadar çok değişiklik beklemeyin diyolar daha uzun sürenler de varmışBebekten önce de midem hassastı hatta derdim hep hamile kalırsam en çok korktuğum şey kusmak diye![]()
Baktı ama pek bişey gözükmüyorduBen buradan çok anlayamadım bacak arasına baktı mı doktor :)