2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Isim dusunenler var mi kizlar biz aslan cinar dusunuyoruz ama ben ruyamda daha yeni hamileyken sarp gormustum

canım selam niptplus firmasına yaptırdık ikimizde istersen sana iletişim nosunu atayım ayrıca araştırdıklarımı atayım ara istersen fiyatlar değişmiiş olabilir ben 350$ yaptırdım.
antalya genetik test merkezi 10. hafta 5-7 iş günü sonuç 300 euro
antalya ultrason merkez-amerika 15 gün iş günü nakit 9000 tl

sakin ol inşallah birşey yoktur doktora gidince yaz mutlaka
Heh simdi buldum mesajı iletişim numarası alabilir miyim inşallah hiçbir sorun yoktur ama kafamda soru işareti kalmamasi ic8n Yaptırmak istiyorum

Fetal yaptirmiycam canım, detaylı ultrason ile.perinatojiye gidecegim.biraz büyüsünde 🤲🤲♥️
%90 dedi 😬inşallah değişmez daha her hafta birşey diyor bizim doktor
Ay yanlış okumuşum o zaman 🙈 ben de direkt diyecektim amniyosentez kesin onu düşünmüyorsan iyi yaptın detaylı en güzeli olacaktır 😍
Listemize erkek diye ekleyeyim mi minnosu bekleyelim mi?

Ay yanlış okumuşum o zaman 🙈 ben de direkt diyecektim amniyosentez kesin onu düşünmüyorsan iyi yaptın detaylı en güzeli olacaktır 😍
Listemize erkek diye ekleyeyim mi minnosu bekleyelim mi?
Amniyosentez çok riskli dedi doktorum, önermiyorum dedi..
Açıkçası bende daha bişey yaptimak istemiyorum gerçekten insanı strese sokuyor çok fazla ya..
Ekle kuzum😍♥️🤲

Canım zaten arkadaşımız yazmış nereye yaptırdığımızı tekrar yazmayayım. Güzel haberlerini bekliyoruz çıkınca
Gördüm arkadaşın mesajını da panikle önce onu görmemişim 4.50 de randevum size de haber ederim inşallah güzel haber verebilirim

Maşallah cinsiyetler belli oluyor 😍 sanırım öğrenenler genelde 16. Haftadan önce belli oldu değil mi

Kızlar selammm ❤️
Benim ikili sonucun çıktı orta riskli..
Yani down riskli 258kiside 1..
Ama ulturason olarak herşey normal görünüyor şuan, insallahh test yanıltıyordur..
21.hafta da perinatilojiye gideceğim...fetal DNA ve amniyosentez istemiyorum dedim Rabbime bıraktım herşeyi 🌿🤲
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız hepimize yavrularımızı.aminn.
Birde geçen hafta kız demişti doktor bugün gayet net pipi gördük 😁😂❤️❤️
Yaş ileri olunca risk faktoru cikiyoe dedi banada doktorum bu hafta cikti sonucu. Bende de 770/1 o yuzden cok takilmadim.36 yasindayim cunku...sizde morelinizi bozmayin.

Kanaması olan arkadaş için çok sevindim bende insallah Sknti yok diye düşünmüştüm sukur
İkili orta riskli olan arkadaşım Allah ne demişse o olur insallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağız 🤲🏻🙏🏻🤲🏻🙏🏻 kızlar su sırt üstü yatmaya takıldım
Ben hep tv izlerken de sırt üstü uzanıyorum hiç oturmuyorum ki uyurken de sağ sol sırt üstü yatıyorum ama skntili mi ki 😔
Merhaba bu 3. Gebeliğim ilk 2 gebelik sürecimde doktorum 4.ayı doldurduktan sonra artık sadece soluna yatmanı istiyorum demişti henüz erken korkmayın biraz daha rahat takılabiliriz

Yaş ileri olunca risk faktoru cikiyoe dedi banada doktorum bu hafta cikti sonucu. Bende de 770/1 o yuzden cok takilmadim.36 yasindayim cunku...sizde morelinizi bozmayin.
Bende 32 canım..
Çok takmıyorum aslında bilmiyorum için rahat, çünkü çok fazla var riskli çıkıp sağlıkla doğum yapanlar ❤️🤲inşallah kötü bir anı olarak kalır buda ..

20li haftalara kadar dilediğin gibi yatabilirsin ama için çok rahat etmediyse tv izlerken biraz ense ve üst sırtı yükseltecek şekilde yastık kullanabilirsin. Sırtın tam dümdüz olmadıkça sorun yok. Zaten haftamız ilerledikçe istesek de sırt üstü yatamayacağız. O göbek sağa sola devrilmek ister illaki🤣
Tamamdır aynen bi yastık koyuyorum çok teşekkürler bu arada eşim bana su hamile yastıklarından almış kızlar inanılmaz rahat su an bile çok iyi geliyor bana aklınızda bulunsun 😊

Benim down 1:8500 falandı. Yaş 32 olunca yükseliyor direkt 🙈 Bugün amniyosentez sonucunda down olmadığını gördük. Senin riskin benden çok çok daha düşük. Artık rahat eder misin lütfen rica ederim harika gelmiş sonucun 🤣
Benim risk down için 1/258 çıktı..
Ama amniyosentez vs istemiyorum ya korkutucu geliyor..

Bence yine de randevularınızı alın ve gidin düzenli olarak. Devlet hastaneleri çok yoğun oluyor, sizin de dediğiniz gibi randevu bulmak bile zor, göçmen yoğunluğu, deprem sonrası değişen durumlar vs. Doktorun kötü bir zamanına denk gelmiş olabilirsiniz ya da biraz özensiz bir doktora. Bir sonraki randevunuzda aynı doktor aynı durumda denk gelmez büyük ihtimalle. Umarım çok güzel geçer bütün muayeneleriniz. 🤗
Bende öyle düşünüyorum canım

Kızlar kalp Sağlığı ve dolaşım için ileride yan yatış öneriliyor ben bazen gece kendimi yüz üstü yatarken bile buluyorum

Tamamdır aynen bi yastık koyuyorum çok teşekkürler bu arada eşim bana su hamile yastıklarından almış kızlar inanılmaz rahat su an bile çok iyi geliyor bana aklınızda bulunsun 😊
Güle güle kullan canım🥰 ben onu kullanabilirim gibi gelmiyor hiç. Hangisinden aldınız büyük olanlardan mı

Benim risk down için 1/258 çıktı..
Ama amniyosentez vs istemiyorum ya korkutucu geliyor..
Canım amniyosentez yaptırdım ben. Kan aldırmak kadar basitti. 2 dk sürmedi. Çıktığımda çok enerjik ve rahattım. Bebeğim de çok iyiydi. 4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde suyu plasentası herşeyi iyiydi. Hiç bişey olmamış gibi büyümüş gelişmiş. Ön sonucumuz da güzel geldi. Bu kadar basit olacağını düşünmemiştim açıkçası. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama eğer kendine çok stres yapacaksan bence yaptır gitsin. Gerçekten kafam nasıl rahat anlatamam

Back
X