- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Baş çevresi femur uzunluğu vs gibi veriler ve hafta gün olarak karşılığı oluyorKızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş çevresi femur uzunluğu vs gibi veriler ve hafta gün olarak karşılığı oluyorKızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
Canım ölçülerinin haftasıyla uyumları mesela sanırım 20+5 hamielsin bu tabloya göre örneğin kilosu 20+3 le uyumlu bacak boyu fl 19+6 ile uyumlu yani ölçülerin hemen hemen haftasıyla uyumlu bir hafta önde bir hafta geride olması sorum değil yani ölçülern gayet güzel gözüküyoKızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
canım pardon yanlış olmasın fl bacak boyu değil boyu idi 7 ile çarpınca tam ölçüyü veriyorduCanım ölçülerinin haftasıyla uyumları mesela sanırım 20+5 hamielsin bu tabloya göre örneğin kilosu 20+3 le uyumlu bacak boyu fl 19+6 ile uyumlu yani ölçülerin hemen hemen haftasıyla uyumlu bir hafta önde bir hafta geride olması sorum değil yani ölçülern gayet güzel gözüküyo
Noo. Buralarda batıl bi inanç var çok sinirliyim ama bi tarafımda bi sey olursa diye kesemedim.Hamileyken sac kestirdiniz mi
Canım gittim dün sabah doktorum kendisi baktı bağırsakları midesi parmakları ama çok görüntü vermedi sıparenkli çekmeye çalıştı asla dönmedi elimizde ayak fotosuyla geri döndük çok şükür herşeyi güzel şeker yüklemesini sordum yapmıycam dedi demir ilacı da 26. Haftadan sonra başka ilaçlar başlıycaz dedi. İnşallah bir dahakine güzel resmini yakalarız ya görmemiş gibi oldum resmî olmayınca
ama ayaklara bak ya 364gr dedi
Ayy maşallah parmaklaraaa baaakKızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
Fl femur boyu üst bacak boyu yani. 7yle çarpınca yaklaşık boyunu veriyor bebeğin evetcanım pardon yanlış olmasın fl bacak boyu değil boyu idi 7 ile çarpınca tam ölçüyü veriyordu
5 hafta dedi şükür azalttı 1 haftaAyy maşallah parmaklaraaa baaaknazlı bir bey seninki anlaşılan
çikolata falan mı yiyip gittin ondan mı durmadı yerinde acaba
bidahaki randevuyu 6 hafta sonraya vermedi artık dimi?
O kağittan bana da vermişti doktor açılımlarını unuttum internetten bakmıştım sende ordan bak. Ayrica tahmini doğum tarihin 26 şubatmış![]()
Yapılan olçümlerde bebeğin örtüştüğü haftayı gösteriyor canım. Mesela kol boyuna göre 21 haftalık ama baş çevresine göre 22 haftalık gibi.Kızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
Bilimsel olarak böyle bir durum kanıtlanmamış. Yani doğruluğu olmayan eskilerden kalma batıl bir inanç. Gönül rahatlığıyla kestirebilirsin ömrümüzü belirleyen Allah, bizim saç kestirmemizle bebeğimizin ömrü kısalmaz. Boya konusunda bazı doktorlar diplere değmediği sürece izin veriyor, bazı doktorlar kesinlikle boyamaya karşı kendi doktoruna sorup ona göre hareket edebilirsin.Jamileuken sac kesilmez boyanması diyorlar ya bebeğin ömrü az olur falan
Canım bu tabloda bebeğin baş çevresi, karın çevresi, başın uzunlamasına çapı, bacak uzunluğu gibi değerler ölçülüyor bu değerler kaçıncı gebelik haftası ile uyumlu onlar yazıyor. 2 hafta önden veya geriden gitmesinde bir sakınca görmüyor doktorlar. Doktorun sana bu ölçümlerle ilgili birşey demediyse sakıncalı bir durum yok demektir. Kafana takma yani bir sorun olduğunda hemen söylüyorlarKızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
Normali beklersek 41. haftayı yani martın ilk haftası dedi5 hafta dedi şükür azalttı 1 haftasenin doğum ne zaman gözüküyor yaa aslın da hareket çok az etti ama pozisyon olarak hiç gözükmedi
![]()
Canm ben fulya da prf ali gedikbasina gittim geçen hafta 2800 tl çok memnun kaldık biz 45 dk sürdü ayrıntılı herseyi ince ince anlattı bizeKızlar istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrasona giden var mı nereye gittiniz ve fiyatlar nasıldıı![]()
Canım hepimizin göbeginin bi tarafı diğerinden 2-3 mm daha yüksek duruyor bu normalMerhaba kizlar bisey sorucam benim bebek hep gobegimin saginda hep sag tarafda hiss ediyorum kafasi faln ordalarda haraketleride hep sagda hiss ediyorum neden sola gitmiyor? Belki solda yine damar tikanmasi centik ola bilirmi? Cok garip bir sekilde yalniz sag tarafimda hiss ediyorum gobegime bakincada sag taraf daha bir tonbul soldan.
Canım ayrıntılı muayenede tam yerini gösterdi bana. dedim hareketleri hep solda hissediyorum ayakları sol tarafımda mi dedim evet dedi ayakları solda başı sağda diye gösterdi tek tek ultrasona bakipMerhaba kizlar bisey sorucam benim bebek hep gobegimin saginda hep sag tarafda hiss ediyorum kafasi faln ordalarda haraketleride hep sagda hiss ediyorum neden sola gitmiyor? Belki solda yine damar tikanmasi centik ola bilirmi? Cok garip bir sekilde yalniz sag tarafimda hiss ediyorum gobegime bakincada sag taraf daha bir tonbul soldan.
Peteklere takılan suluklardan kullanıyorum ben. Yatak odasına 2 takıyorum. Ama boğaz kurulugunun ayrı bi sebebi gece sık idrara çıkıp bedenin susuz kalması. Gece boyu 1 lit suyu bitirmeme rağmen ağzım dilim kupkuru kalkıyorum. Onceden hic böyle olmazdı.Kızlar size bir şey danışmak istiyorum
Sabah kalkıyorum ya boğazım burnum kupkuru. Malum kış aylarında doğalgaz da yakılıyor. Odayı nemlendirecek bir şey istiyorum. Soğuk buhar makineleri var ama hem soğuk hem sıcak buhar mı olmalı nasıl oluyor bunlar ?
O peteklere takılan etki etmiyor ya banaPeteklere takılan suluklardan kullanıyorum ben. Yatak odasına 2 takıyorum. Ama boğaz kurulugunun ayrı bi sebebi gece sık idrara çıkıp bedenin susuz kalması. Gece boyu 1 lit suyu bitirmeme rağmen ağzım dilim kupkuru kalkıyorum. Onceden hic böyle olmazdı.