- 17 Nisan 2023
- 2.737
- 1.877
- 63
- 31
Ay iyi valla oynuyoruz mıknatıslı oyuncaklarla birlikteNaptı bebişin keyfi nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyi valla oynuyoruz mıknatıslı oyuncaklarla birlikteNaptı bebişin keyfi nasıl
Valla ankarada da trafik çok arttı İstanbul’a yaklaşıyoruz heralde . Yeni yeni araba kullanmaya başladım bugün 11 gibi çıkayım trafik bitmiş olur dedim yok bitmemiştiCnm wallahı okdr çok yer varki,ama, eski tatları yok, bnım fikrım. gerci biz haftasonu artık gezmıyoruz, trafıkten gıdemıyoruz bı yere, gec gelincede park yeri bulamıyoruz buyuzden taşınacagız inş istanbuldan.
Ayrı koltuk olmuyor. Bilet alırken bi yetişkin bi bebek seçiyorsun. Fiyatı artırıyor kucağında oturuyor kemer veriyor. Benimki korkmamıştıBebek için ekstra koltuk vs. Oluyor mu nasıl yapıyoruz hiç bebeğimle uçağa binmedim bilmiyorum açıkçası, birde korkar mı acaba bilemedim
Ben de akışına birakiyorum bazen zaman gerekiyor biraz buyurlerse belki duzelir boyle zorladikca benim de psikolojim bozuluyor çocukta etkileniyor. Sukur en azından emzirmeyi sonlandırınca yarım saatte 15 dk bir uyanmayı biraktiBnde saldım buyuzden, uyku egıtımı veren arkadaslarım vardı onlarda saldılar.
Insaallah sabaha kadar deliksiz uyurAy geceye hadi hayırlısı diyorum o zaman bizimki hiç 8de uyumadı bilmiyorum o yüzden ne yapar
Sen İstanbul'da değil miydinnn
Aa doğru sen Ankaradaydın, nasıl gidiyor şoförlük :) benim eşim hala öğretmedi banaValla ankarada da trafik çok arttı İstanbul’a yaklaşıyoruz heralde . Yeni yeni araba kullanmaya başladım bugün 11 gibi çıkayım trafik bitmiş olur dedim yok bitmemişti
Evet evet ankaradayıö canım valla ben kayınbabamda çok sakindir bana da o öğretecekti sonra hocadan ders aldım . Ay şoförlük müthişşşş her kadın araba kullanmalı büyük bir özgürlük diyorum lütfen kapının önünde araba varken öğrenAa doğru sen Ankaradaydın, nasıl gidiyor şoförlük :) benim eşim hala öğretmedi banakayınbabam ben öğreteyim dedi ondan da ben utanıyorum
ben o dediğin takıntılı annelerdenimKiöi çocuk zor olur anne umursamaz. Kimi anne takıntılı olur çocuğun ufacık şeyini büyütürbizde aynı değiliz ki. Ben yapı olarak çok sıkıntıya gelebilen birisi değilim aslında ama oğlum bana sabrı öğretiyor
![]()
Benimki de bazen uzun sürüyor uyutması iki saat uğraştığım oluyor . Nereye kadar gitcek böyleAynen pışpış uzun sürüyor, sırt sıvazlamada uzun suruyor, ınanırmısın 1 saati gecıyor, busefer bazen memeyı istemıyor kucağa alıp ayağa kalkıp sallanıuorum belim kopuyor, ağır bide, busefer haydaa yıne yataga, yok memeye yok kucaga derken uyutana kdr en az 1 saat, boylede bışeyımız oluştu onceden memede 15 dk uyurdu sımdi gce uykuya dalması enaz 1 saat,
Bn artık yanımda yatırıyorum, yazdan önce beşikteydı, alışmıştı, yazın 3 ay köye gttık, eve dönüncede yer olmadıgı için beşiği getırmedım geri.
Ayakta sallamayı bıraktım 5-6 aydır ama uyumayınca yıne başladım ayağa almaya, dedıgın gbi gece gücüm olmuyor uyusunda nasıl uyursa uyusun dıye bakıyorum.
Benimki öğlen ikiye doğru uyandı , saat 6 ya doğru tekrar uyuyacaktı , bi şekilde oyaladım. Kinetik kum falan çıkardım , uzun süredir bişeyleri ağzına götürüp yemiyordu kumu yiyeceği tuttu. Bi parça yedi. Yemeği az yedi . Banyoya soktum şampuan yedi . Ağzında köpük bile çıktı . Beni delirtti kendi de delirdi .Çıldırdı evde abuk subuk hareketler yapıyor saçma sapan şeylere ya ağlıyor ya gülüyordu . Böyle sinirden gülerler ya onun gibi . En son yatakta zıplarken kafasını duvara geçirdi ağladı . Üstüne uyuttum hemen . Şükür uyuyor şimdi . 8-9 saat uyanık kalabilen çocuk 5 saat zor dayanır oldu .M meraklibirkisi benimki hala uyumadı ve cin gibikorkuyorum şimdi yatırsam sabah 6da hortlar mı acaba diye bir de bu öğlen uyumadanda durabiliyormuş umarım yarın aynı şeyi denemez
![]()
Ay bir anları bir anını tutmuyor ki güzel uyurda inşallah dinlenirsin . Benim ki 11saat uyanık kalarak rekor kırdıBenimki öğlen ikiye doğru uyandı , saat 6 ya doğru tekrar uyuyacaktı , bi şekilde oyaladım. Kinetik kum falan çıkardım , uzun süredir bişeyleri ağzına götürüp yemiyordu kumu yiyeceği tuttu. Bi parça yedi. Yemeği az yedi . Banyoya soktum şampuan yedi . Ağzında köpük bile çıktı . Beni delirtti kendi de delirdi .Çıldırdı evde abuk subuk hareketler yapıyor saçma sapan şeylere ya ağlıyor ya gülüyordu . Böyle sinirden gülerler ya onun gibi . En son yatakta zıplarken kafasını duvara geçirdi ağladı . Üstüne uyuttum hemen . Şükür uyuyor şimdi . 8-9 saat uyanık kalabilen çocuk 5 saat zor dayanır oldu .
Evet araba kullanmak inanılmaz güzel bir duygu, bende çok severdim, stres atmalık gerçekten, benim kayınbabam da baya sakin ve anlayışlı ama ben çekiniyorumEvet evet ankaradayıö canım valla ben kayınbabamda çok sakindir bana da o öğretecekti sonra hocadan ders aldım . Ay şoförlük müthişşşş her kadın araba kullanmalı büyük bir özgürlük diyorum lütfen kapının önünde araba varken öğren
Benimki de bazen uzun sürüyor uyutması iki saat uğraştığım oluyor . Nereye kadar gitcek böyleayakta zaten hiç sallatmıyor . 1,5 senedir doğru düZgün uyku uyumadım
Çocuk memeyi istemıyor düşün belkide bu bır vesıle olacak ama bensırf hemn uyusun dıye meme dayıyorum zırt pırt çocugaBenimki de bazen uzun sürüyor uyutması iki saat uğraştığım oluyor . Nereye kadar gitcek böyleayakta zaten hiç sallatmıyor . 1,5 senedir doğru düZgün uyku uyumadım
Biz geçen sene gittik Anadolu yakasında oturuyorum sultanahmrt tarafına gittik trafik felaketti oğlum çok küçğktü ağladı durmadı hava da felakat sıcaktı müzeleri gezelim dedik çok zorlandık daha bir süre gidemem heraldeEmirgan dıyecem ordada cok trafık var, gdıpte içeride park yeri dolu deyip geri döndugumuz oldu gecen ortakoye gttık, kumpirler rezil, ortam, restoran işletmecıleri vs asla gitmem bıdaha, ramazanda sultanahmete gttık asla gitmemmmm
Ben İstanbuldayım ama A Alliswell23 bir ucunda ben diğer ucuundayım