Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mmerakediyorum1
çok geçmiş olsun canım, çocukları çok okumak gerek ya yazıyorum ama o kadar az yapıyorum ki aslında sadece çocukları değil eşimizi kendimizi de bol bol okumalıyız sabır için sukunet için muhafaza için
Mmerakediyorum1
çok geçmiş olsun canım umarım çabucak geçer, bi dönem bizde de olmuştu gözü kapalı ağlıyordu uyuyordu baya susmuyordu, eşim kucağına alıyordu onda sakinleşiyordu
Çok geçmiş olsun kızlar Bnmki de önce itiyor beni sonra kucağıma gelip ağlıyor yatağına yatmıyor üstümde uyumak istiyor, iştah konusu çok karışık önce hayır diyor sonra yiyor bazen mesela Amaan, uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz benimki sabah uyandıktan 5 buçuk saat sonra bide öğle uykusundan gece uykusuna geçiştese 6 buçuk 7 saat sonra geçiyor eğer erken götürürsem direniyor uyumaya
Çok geçmiş olsun kızlar Bnmki de önce itiyor beni sonra kucağıma gelip ağlıyor yatağına yatmıyor üstümde uyumak istiyor, iştah konusu çok karışık önce hayır diyor sonra yiyor bazen mesela Amaan, uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz benimki sabah uyandıktan 5 buçuk saat sonra bide öğle uykusundan gece uykusuna geçiştese 6 buçuk 7 saat sonra geçiyor eğer erken götürürsem direniyor uyumaya
Ya benim psikolojim tamamen bozuldu evde bağırmadan duramıyorum oğlum cidden beni delirtti anne olduğum öyle pişman oluyorum ki hiç bişey istediğim gibi değil her şeu aşırı zor ya asla yemej yemiyor git gide kilo veriyor zaten zor toparlamıştım hayatımda baş ağrısı bilmem devamlı başım ağrıyor dişlerim sızlıyor çenem ağrıyor ne uyuyorum ne yemek yiyorum bıktım usandım ya o kadar net söylüyorum benim çocuğum gibi çpcuğu olan asla 2. Yi yapmaz böyle bişey olamaz ya
Ya benim psikolojim tamamen bozuldu evde bağırmadan duramıyorum oğlum cidden beni delirtti anne olduğum öyle pişman oluyorum ki hiç bişey istediğim gibi değil her şeu aşırı zor ya asla yemej yemiyor git gide kilo veriyor zaten zor toparlamıştım hayatımda baş ağrısı bilmem devamlı başım ağrıyor dişlerim sızlıyor çenem ağrıyor ne uyuyorum ne yemek yiyorum bıktım usandım ya o kadar net söylüyorum benim çocuğum gibi çpcuğu olan asla 2. Yi yapmaz böyle bişey olamaz ya
Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni benim çocuğum böyle değildi ama bir haftadır aynı senin anlattığın gibi asla uyutamıyorum yemek yediremiyorum sürekli her yeri dağıtıyor her şeyi kırıyor vs yani şu an yapabilecek hiç bir şeyimiz yok zamanla azalarak geçecek inşallah buna inanmalıyız . Acaba psikolojik destek mi alsan
Yani sen çocuğunu genelde başkasına bırakmak istemiyorsun ama en azından uyurken görümcende uyutsan apartmandayız diyordun biraz çıksan dolaşsan eminim iyi gelecektir . Bu arada ben de ikinci çocuk falan yapamam yani insanlar nasıl cesaret ediyor ben de bilmiyorum