- 4 Eylül 2024
- 414
- 245
- 23
- 33
Ayy amin gerçekten çok amin, ihtiyacım var. Çok zor yaa bu aralar çok zorlanıyorum gündüzleri de, babası varken zaten genelde hep daha şımarıktı. Ama bu şımarıklıktan fazlası, sendrom dedikleri bu sanırımBir yöntemim yok keşke olsa. Bazı anneler çok ama çok sabırlı sanırım onlara imreniyorum. Süreci yönetmek çok zor. Şu sıralar bazı şeyleri düşünüp kendimi frenleme çalışıyorum. Bu da bir süreç geçecek sinirlenme bağırma akşam o uyuyacak sen üzüleceksin diyorum. Hangi gün sinirlenip bağırsamoğlum uyuduktan sonra vicdan azabı çekiyorum. Sadece oğluma değil eşime de çok bağırıyorum ve çok pişman oluyorum. Bir kaç gündür dahs iyiyim. En büyük sorunum yemek yedirmek bunu tespit ettim. Yemek yedirirken ben çileden çıkıyorum. Hafta sonu genelde eşim yediriyor annemgelimce oma yediriyorum falan mümkün oldukça yemek yedirmemem lazıminat öfke ne varsa sizde aynılarını bizde de var fazlasıyla inatçı birisi babası da öyle zaten o yüzden o huy onda hep kalavak gibi geliyor. Ben bu süreci çok iiyi yönetemiyorum ama yinede bu günler geçecek ne kadar az hasar verip hasar alırsak o kadar iyi mümkün oldukça kendimizi tutmamız lazkm bazen öyle zor oluyor ki. Allahım ömce çocuklarımıza sakinlik versin sonrada bize versin.