• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar nebülizatör kullanan var mı, özellikle nexusun taşınabilir olanını. Kullanıyorsanız ilaçla mı serum fizyolojik ile mi kullanıyorsunuz. Ventolin kullanan varsa yarım mı tam mı kullanıyorsunuz. Ne çok soru sordummm
Geçen sene bikaç kez kullandım nexus. Serum fizyolojik de koydum. Ventolinle cortair aynı mı bilmiyorum pek. Cortair içine serum fizyolojik karıştırıp da kullandım . Doktor tam demişti ama ben yarım koymuştum karıştırdığım için.
Benimki müsade etmediği için uykusunda vermiştim uzaktan . Ama çocuk otururken kullanın gibi yorumlar görmüştüm internette . Cortair ilk gün öksürüğü çok arttırmıştı . Sonraki günler azalttı

Sanmıyorum ya ayaklarını üşütmüştür seninde öyle olmuştur. Çorapsız yere basayım hemen bende de olur öyle kışın çorap artı patik giyerim. Oğlumunda çorabını çıkarmasın diye bazen bacağını bantlıyorum daha çok sinirleniyor öyle de çıkaramayınca ama napayım hiç sevmiuor çorabı ya, sen ne zaman gideceksin hastaneye
Gittim canım ama tahliller yarına kaldı, kilo alamıyor diye de gastroenterolojiye yönlendirdi bu sefer, gerçekten çok üzülüyorum bu duruma hiç bişey yemiyor bazen tüm gün aç kalıyor

Benimki müsade etmediği için uykusunda vermiştim uzaktan . Ama çocuk otururken kullanın gibi yorumlar görmüştüm internette . Cortair ilk gün öksürüğü çok arttırmıştı . Sonraki günler azalttı
Ya aslında benim oğlumda sadece burun tıkanıklığı ve yoğun burun akıntısı var. İki burnu da tamamen kapalı sürekli yıkama yapıyorum yine kapalı. Ne yapsam bilemiyorum artık kaç zamandır aynı şey

Gittim canım ama tahliller yarına kaldı, kilo alamıyor diye de gastroenterolojiye yönlendirdi bu sefer, gerçekten çok üzülüyorum bu duruma hiç bişey yemiyor bazen tüm gün aç kalıyor
Yavrum ya ama genetik de olanilir kilo almaması sende zayıfsın sonuçta. Benim oğlumda zayıf doğum kilosuna göre neredeyse 4 kilo doğdu şuan 11 kilo 1 yıl olacak pek kilo almadı ama aşırı hareketli ghiç oturmuıyr

Ya aslında benim oğlumda sadece burun tıkanıklığı ve yoğun burun akıntısı var. İki burnu da tamamen kapalı sürekli yıkama yapıyorum yine kapalı. Ne yapsam bilemiyorum artık kaç zamandır aynı şey
Bir haftadır benimkinin de öyle azalır gibi olmuştu ama dün yine tıkandı durdu. Hiçbir şey de yaptırmıyor aktıkça siliyorum sadece . Bize geçen sene aferin şurup da vermişti . O rahatlatmıştı . Ama sonradan öğrendim onun 2 yaş altına kullanımı riskliymiş . Çok kötü olmadığı için de vermedim bu defa. İnşallah kullanmak zorunda kalmam . Sizin odanın nemi nasıl. Hava kuruysa da tıkanıklık artıyor

Yemediği için kilo almıyor canım. Herhangi bir sorundan değil yani . Yese alır kilosunu güzelce . Kansızlığı düzelmiş miydi baktılar mı . İştah açan şuruplar oluyormuş . Doktora sordun mu hiç .

Kızlar besin mayası diye bişey de varmış. Çocukların çorbalarına, makarnalarına vs. Ekliyorlarmış . Ondan aldım. Bugün akşam ilk kez denedim . Çay kaşığının yarısı kadar koydum çorbasına . . Bi süre deniycem .Bakalım açacak mı iştahını.

Yavrum ya ama genetik de olanilir kilo almaması sende zayıfsın sonuçta. Benim oğlumda zayıf doğum kilosuna göre neredeyse 4 kilo doğdu şuan 11 kilo 1 yıl olacak pek kilo almadı ama aşırı hareketli ghiç oturmuıyr
Evet canım olabilir bide İstanbul da hiç yemedi bak 2 hafta kaldım eve geldim 300 gram eksik çıktı kilosu, doktorda ben yapılması gerekene baktım ama yine de bir gastroenteroloji baksın dedi hani öylesine bir götürün diyor yani bilmiyorum ne yapsam bide bizim bulunduğumuz yerde yok başka şehire gitmemiz gerekmiş

Yemediği için kilo almıyor canım. Herhangi bir sorundan değil yani . Yese alır kilosunu güzelce . Kansızlığı düzelmiş miydi baktılar mı . İştah açan şuruplar oluyormuş . Doktora sordun mu hiç .
Yarın yapıcak kan tahlili ve idrarı, iştah açıcı istedim yokki dedi anlamadım normalde iştah açıcı şuruplar vitaminler var ama yok dedi

Kızlar 18. Ay aşısını yeni olduk, banyo etmeyin dedi sağlık ocağı ama ne alaka anlamadım siz aşı yaptırdığınız gün banyo yaptırdınız mı

Kızlar 18. Ay aşısını yeni olduk, banyo etmeyin dedi sağlık ocağı ama ne alaka anlamadım siz aşı yaptırdığınız gün banyo yaptırdınız mı
Canım genelde de aşı öncesi yaptırılır banyo, aşı günü su değmesini istemezler. Bazı aşılar için özellikle de uyarıyorlar.

Canım genelde de aşı öncesi yaptırılır banyo, aşı günü su değmesini istemezler. Bazı aşılar için özellikle de uyarıyorlar.
Bildiğim kadarıyla sadece verem aşısında banyo yapılmaması lazım ama yine de yaptırmadım, çok fena yemek kokuyor 😂 et kokusu hiç sevmiyorum oğlum şuan et kokuyor ıslak mendille felan da sildim geçmedi

Back
X