Yakinmi bilmem ama kurtkoyde lokman hekim hastanesi var özel orda yaptiricam ben iki hafta sonra detayları gittiğim gün doktor söyleyecekİstanbul anadolu yakası detaylı ultrason icin yer öneriniz var mıdır? 20.haftada yapılıyor daha erken sanırım aramızda daha bu haftayı bulan olmadı :) ama arastırdınız mı hic
Perinatoloji bölümü de direk randevu ile olmuyor sanırım, ne kadar zaman önce gitmek gerekir ultrason randevusu icin bilen var mı?
Özel bikac yere sordum ikiz oldugu icin yuksek fiyat verdiler devlette dusunuyorum ama surec nasıl bilmiyorumYakinmi bilmem ama kurtkoyde lokman hekim hastanesi var özel orda yaptiricam ben iki hafta sonra detayları gittiğim gün doktor söyleyecek
İkizler için 6.7 bin olması lazım gideceğim yerde devlette soruşturmak lazm bende en yakın doğum yapan arkadaş akraba sorarım bir bilgi edinirsem paylaşırım burayaÖzel bikac yere sordum ikiz oldugu icin yuksek fiyat verdiler devlette dusunuyorum ama surec nasıl bilmiyorum
yukarı cıkana kadar aklımızın bır kosesınde duracakBenimde aynı plasenta aşağıda ama rahim buyudukce yukari cikar dedi cinsel iliski yürüyüş ağır iş yasak dedi. İğneleri falan herseyi kesti o sebeple ben korkulacak birsey olduğunu dusunmedim ama benim de hep aklimda plasenta
Benim 12de doktor kıza benziyor dedi. 14te devlete gittim erkeğe benziyor dedi. Geçen hafta yani 16 haftalıkken kendi doktorum da net erkek dediYokmu cinsiyeti belli olan kimse
Benim 12de doktor kıza benziyor dedi. 14te devlete gittim erkeğe benziyor dedi. Geçen hafta yani 16 haftalıkken kendi doktorum da net erkek dedi
Benimde erkek dedi doktor. Canm ilk üç ay limondan başka bişey asermezdim şuan yine ekşi taraftariyim ama bazan tatlı turude aşeriyorumYokmu cinsiyeti belli olan kimse
Bir erkekte ben ekleyeyimYokmu cinsiyeti belli olan kimse
Canım hepsi.Peki Canın tat olarak ne çekiyor?
Tatlı mı?
Ekşi tuzlu mu?
Normal canm bende ilk hissettigimde sonra aradan birkaç gün bir hafta felan geçti şuan günde bir iki kez hissediyorum bazan iki gün oynamayabiliyor ama ilk tekmeyi aldım sanırsamSelam kızlarBebislerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı. Ben geçen hafta ilk kez ard arda 2 gün hissettim. O günden beri başka da hissetmedim. Normal mi bu yoksa her gün mü olması lazım
normal canım ben 10 gundur fılan ara ara hıssedıyorum . ozellıkel yattıgımda. hareketsız ıken. bazen hıssetmıyorum. ya da dınlemıyorum bılmıyorum . ama bu zamanlar ıcın normalSelam kızlarBebislerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı. Ben geçen hafta ilk kez ard arda 2 gün hissettim. O günden beri başka da hissetmedim. Normal mi bu yoksa her gün mü olması lazım
Bir kız da bendenYokmu cinsiyeti belli olan kimse
Ahhh cnm çok geçmiş olsun malesef önerim yok ıhlamur bol bol iç iyi gelir inşArkadaşlar merhaba.
Bende 16+1. Haftamdayım. Cinsiyette kız.
Ama çok ağır grip oldum. Kulaklarım bile tıkanıyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Canım ben de 17. Haftadayım ve ağır geçiriyorum doktorum sadece ıhlamur önerdiArkadaşlar merhaba.
Bende 16+1. Haftamdayım. Cinsiyette kız.
Ama çok ağır grip oldum. Kulaklarım bile tıkanıyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı?