2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ama en az 30 dan sonra başlanmıyormu nst 32 den sonra daha sıkı olyo diye biliyorum cnmn 25 çok erken geldi bna
Canım doktor sadece sancı ölçmüyor nstde bebeğin kalp ritmine de bakılıyor. Gerekli görmüş olabilir kendine göre sebeplerle.

Bana da cok erken geldi. Geldik mi oraya kadar ya diyebildim sadece. Rutin başlıyoruz bu haftadan sonra dedi. Kizimda son aylarda en fazla 3 -4 kez girmistim. Sasirdim ben de. Neyse vardir bi bildigi dedim artik.

Bana da cok erken geldi. Geldik mi oraya kadar ya diyebildim sadece. Rutin başlıyoruz bu haftadan sonra dedi. Kizimda son aylarda en fazla 3 -4 kez girmistim. Sasirdim ben de. Neyse vardir bi bildigi dedim artik.
Doktorun daha önce nst baktırmadığı için bir olay yaşamıştır, kendince ders çıkarıp daha erken nst istemeye başlamış olabilir. Onlar da bir şeyler yaşadıkça deneyim kazanıp daha tedbirli davranmaya başlıyor. Dediğin gibi vardır bir bildiği.

Doğum farklı bir süreç gerçekten ya ne güzel ayaklanmışsın
Bende ertesi gün kolumda damar yolu falan aşağı kahve sigara yapmaya inmiştim. Hemşire arkamdan bağırıyo yasak böyle çıkamazsın falan. Dedim bir sakin olur musunuz bebek yukarda başıma gelmeyen kalmamış doğurmuşum ertesi gün olmuş bi sigarayı hakettim bence dedim güldü afiyet olsun dedi

Evet bnde aynen öyle hemen ayaklandm işte ertesi gün evime gittim makina atım işimi yaptm kendime çorba güzeldi nazlancak kimsen olmayınca güçlü olmak zorunda kalyosun hem acı eşiğim yüksek hemde güçlü birim sevdim en güzel yyanim en kötü yanım sabırsız bana bir kaç gün denilmick gün saat verilck belirsizlik sinir ediyor

Vallahi nazlanacak çok insanım vardı ama nazlanmadım bence o yapı tamamen kuzucum. Olsada yapamazdın emin ol yani buna. Kadınlar olarak çok güçlüyüz ve çok şükür kötü tecrübelerimiz olmadı. 1 ay yatan sezaryenli arkadaşımda oldu 40 gün oturamayan vajinal doğum yapan kuzenimizde oldu Herşey biraz da nasip inşallah yine güzel süreçler geçiririz

İnşallah güzel güzel geçecek herşey o an çok farklı bir güç gliyo gerçekten insana

Kuzum nasıl oldun ya çok geçmiş olsun. Cidden hiç belli de etmedin şimdi nasılsın?

Kızlarrrrrr belimden korkunç bir sancı girmeye başladıııııııı erkek çocuğunun sancısı belden gelir diyorlar öyle bişey değildir dimi (beni rahatlatın çabukkkkk)
Salı günü doktor kontrolum vardı ara ara böyle sancıların olabileceğini söyledi doktor kuzum merak etme. Yalanci sancilardir düzenli olmadığı sürece bir sıkıntı yaratmaz dedi doktor. Düzenli ise gel bakalım dedi de ben derdimi iyi anlatamadım benim sancı değil de böyle ara ara karnımda sertleşme oluyordu belki o da sancidir bilemiyorum. Düzenli değilse sıkıntı yoktur bence içini ferah tut.

Kuzum nasıl oldun ya çok geçmiş olsun. Cidden hiç belli de etmedin şimdi nasılsın?
Daha iyiyim ama hala aşağı doğru basınç var. Eşimin içi rahat etmedi almaya geliyor beni. Sıvı takalım, iğne tekrarı yapalım dedi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki karnım bir tık aşağı doğru indi. Bir şey olmayacak biliyorum ama önlem almakta fayda var.

Ultrason ile bir baktirma sansin var mı kuzucum ya aklım kaldı şimdi benimde. Bebek dönmüştür belki kafası daha büyük ya ondan baskı yapıyor olabilir mi ki?

Kızımda hiç belden gelmedi hep karın kasık. Büyüklere çok inanıyorum çevremdede gözlemlediğim erkek bebeklerin belden gelmesiydi sancının o korkuttu biraz yalan söyleyemicem
Böyle düzenli bel ağrısı gibi değil ara ara girip çıkan bıçak batması gibiydi ama düzene binmedi şükür kuzucum.
Hellloooooooo yalancı sancılar

Bence döndü kuzucum onu hissediyorsun, bende çok merak ediyorum o tarif ettiğin şeyler uzun süredir var bende hatta mesane ve kasık bölgemde ciddi bir basınç hissediyorum kemik ağrısını vajina ağrısını saymıyorum bile demiştim ya uzandığımda dönemiyorum bile. İkinci çocukta rahim bi tık daha sarkık mı oluyor nedir erken başladı bizimkiler, git git için rahat etsin

Ultrason ile bir baktirma sansin var mı kuzucum ya aklım kaldı şimdi benimde. Bebek dönmüştür belki kafası daha büyük ya ondan baskı yapıyor olabilir mi ki?
Aklın kalmasın canım, her türlü imkanım var çok şükür. Ne gerekiyorsa yaparlar, her yanım doktor. İyi olacağım ben, endişe vermek için yazmadım. Lütfen kendini düşün, beni merak etme

Bence de ikinci olduğu için oluyor tüm bunlar. Kafası aşağı yerlesti ve basınç ondan. 3 yılı geçmemiş gebeliklerde ve 5 yılı gecmiş gebeliklerde bu tür durumlar olabiliyormuş. Benim bir de üstüne yaş da var.

Olsun sen yinede git oğluşundan güzel haberler getir bize

Bahsetti kuzum doktor ama benim ciddi yüksek acı esigim anlar miyim bilmiyorum. Karnımda sertlesmeler de devam ediyor. Doktor yalanci sancı dönemi başladı dedi bahsetti de biraz. Benim de derdim bebişin hareketleri değişti yok kontrole gitmesem dün delirirdim herhalde karnımı yamultacak kadar hareket eden bebek şimdi eliyle bacagiyla falan yokluyor gibi sakin takiliyor. Yeri mi daraldı anlamadım ki

Aklın kalmasın canım, her türlü imkanım var çok şükür. Ne gerekiyorsa yaparlar, her yanım doktor. İyi olacağım ben, endişe vermek için yazmadım. Lütfen kendini düşün, beni merak etme
Haber et ama mutlaka e mi? Bende takip ediyor olurum. Bir sıkıntı yoktur inşallah yalanci sancilardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…