2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Acı gibi değil kuzucum anlıyorsun
Yok henüz yeri daralmasına var paşa gönlü öyle istemiştir merak etme yine yamultur

Bir şey yoktur ama için rahat etmesi açısından ultrason filan çektirsen daha iyi olabilir

Kızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Ah kuzum benim ya çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebiş inşallah dualarimiz seninle

Kızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Canım geçmiş olsun , Rabbim yardımcınız olsun kendinize dikkat edin, kalbim , duam sizinle

Cok gecmis olsun canim güzel düşünelim güzel olsun bebisin vaktinde gelecek Allahin izniyle

Kızlar herkese teşekkür ederim Şu an sancılarım kesildi gibi. Muhtemelen sabah taburcu olurum. Güzel dilekleriniz çok kıymetli Ben olması gereken zamanda doğuracağım
Çookk sevindm eevetttt kesinlikle olmasi gerkn zamanda gelmiş geçmiş olsun canım

Kızlar herkese teşekkür ederim Şu an sancılarım kesildi gibi. Muhtemelen sabah taburcu olurum. Güzel dilekleriniz çok kıymetli Ben olması gereken zamanda doğuracağım
Arasta ćanm sen tam kaç haftalıksin tam olarak nasıl bir sanciydi Allah korusun birimiz yaşadığımızda senin gibi tedbirli olup hastaneye gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…