- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.281
Acı gibi değil kuzucum anlıyorsunBahsetti kuzum doktor ama benim ciddi yüksek acı esigim anlar miyim bilmiyorum. Karnımda sertlesmeler de devam ediyor. Doktor yalanci sancı dönemi başladı dedi bahsetti de biraz. Benim de derdim bebişin hareketleri değişti yok kontrole gitmesem dün delirirdim herhaldekarnımı yamultacak kadar hareket eden bebek şimdi eliyle bacagiyla falan yokluyor gibi sakin takiliyor. Yeri mi daraldı anlamadım ki
Kesin dinlenme verecek belki iğnede yapar içini ferah tut yaramazlık yapmış seninki duracak inşallahKızlar 2 tane sancı çıktı nstde kısa aralıklarda, eşim konuştu şimdi doktorumla. Ona gidiyoruz.
Kendine çok dikkat et ćanmKızlar 2 tane sancı çıktı nstde kısa aralıklarda, eşim konuştu şimdi doktorumla. Ona gidiyoruz.
Canım senin kaçıncı hafta? Çok geçmiş olsunKızlar 2 tane sancı çıktı nstde kısa aralıklarda, eşim konuştu şimdi doktorumla. Ona gidiyoruz.
Bir şey yoktur ama için rahat etmesi açısından ultrason filan çektirsen daha iyi olabilirDaha iyiyim ama hala aşağı doğru basınç var. Eşimin içi rahat etmedi almaya geliyor beni. Sıvı takalım, iğne tekrarı yapalım dedi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki karnım bir tık aşağı doğru indi. Bir şey olmayacak biliyorum ama önlem almakta fayda var.
1.450 olmuş canım tam ideal dediOo tamam belli oldu sebebiaz kaldı dayansın napalım kaç olmuş kilosu etli etli olmuş maşallah
Ah kuzum benim ya çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebiş inşallah dualarimiz seninleKızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler bekliyoruzKızlar 2 tane sancı çıktı nstde kısa aralıklarda, eşim konuştu şimdi doktorumla. Ona gidiyoruz.
canım çok geçmiş olsun, bizi ara ara bilgilendir fırsat bulursan. kendine çok dikkat et.Kızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Geçmiş olsunKızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Güzelce dinlen işlere koşuşturmacaya ara verdin gibi düşün toplicaksınız ikinizdeKızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Canım geçmiş olsun , Rabbim yardımcınız olsun kendinize dikkat edin, kalbim , duam sizinleKızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Cok gecmis olsun canim güzel düşünelim güzel olsun bebisin vaktinde gelecek Allahin izniyleKızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Çok gecmis olsun, inşallah zamanında gelecekKızlar erken doğum şüphesiyle hastaneye yatırıldım. Kasılmaları durdurucu iğne, bebeğin ciğerlerini geliştirecek iğne filan yapıldı. Sıvı takıldı yatıyorum bakalım.
Çookk sevindm eevetttt kesinlikle olmasi gerkn zamanda gelmiş geçmiş olsun canımKızlar herkese teşekkür ederimŞu an sancılarım kesildi gibi. Muhtemelen sabah taburcu olurum. Güzel dilekleriniz çok kıymetli Ben olması gereken zamanda doğuracağım
Arasta ćanm sen tam kaç haftalıksin tam olarak nasıl bir sanciydi Allah korusun birimiz yaşadığımızda senin gibi tedbirli olup hastaneye gidelimKızlar herkese teşekkür ederimŞu an sancılarım kesildi gibi. Muhtemelen sabah taburcu olurum. Güzel dilekleriniz çok kıymetli Ben olması gereken zamanda doğuracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?