2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bu arada ben birkaç tecrübeli kişiden aldığım tavsiyeler göre bu ürünü de hastane çantasına koyun. Gogus ucunuz çıkmazsa ve bebek ememezse onun için kullanılabiliyor. Ama sakın aldıktan sonra gogsunuzde denemeyin doğumdan önce sut gelebiliyor. Nerden bildiğimi sormayın

Eklentiler

• 1000028998.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 60
Benim de 65 gün kaldı yanlış hesap yapmıyorsam geliyor gelmekte olan

Denedinmi hemen

Ayy kahkaha attım tamam sormıycaz

Sende güle güle kullan canim aldıklarını ❤ artık sayılı ihtiyaclarim kaldı bu düzenleyici de gelince yavastan çantamı hazırlamaya karar verdim
B BirNBirE duymadan bisy dim hala içinde oldum sey inanmiyorum ya beşik kurdum tekrar toplucam tabi denenmk için kurdum yoksa gidip gelip bakar kalbim heyecan basar

Sezeryan olacaklar yanınıza küçük paket nescafelerden de alın. Yani siz her ihtimale karşı nescafelerinizi alın bence ve çantaya kupa da atın.

Ay bende bayramdan itibaren hazir ve nazır olacağım erkek bebiş gec gelirmis diyorlar ama ben sabirsiz insanim bebisde oyle olurmus gibi geliyor
Bana da öyle diyolar da benim kız da geçirmişti gününü inanmıyorum artık öyle şeylere benim oğlan popoyu dikip yan yatıyo bakalım rahatı bozacak mı inş kızımdaki gibi suni sancıyla uğraşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…