- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.321
Ben trendyoldan sipariş vermiştim. Dört katlı büyük ve güzel. Dur bakayım da linkini atayım@BirNBirE istedim gibi muslin battaniye bulmadm lcw da bitmişti varmı bildiğin güzel İnternetten şimdi alym
Maşallah canım kaç haftalık bebişSelamın aleyküm kızlardoktordan yeni döndüm bugün çok şükür bebem 1350 gr olmuş yanlış duymadıysam 32 cm dedi koca burunlu bir kızım var şaka gibi 2 hafta sonraya randevu almamı istedi nst ve sezeryan günü verecekmiş ama ben 3 hafta beklicem sanırım 32ye girince giderim zaten sonra sonra 2 2 1 1 yapar sanırım yani hafta olarak dedim bakalım hayırlısı mutlu oldum sıpa mı görünce
Maşallah kocaman olmuş annesi. Boyu yanlış duymuşsunSelamın aleyküm kızlardoktordan yeni döndüm bugün çok şükür bebem 1350 gr olmuş yanlış duymadıysam 32 cm dedi koca burunlu bir kızım var şaka gibi 2 hafta sonraya randevu almamı istedi nst ve sezeryan günü verecekmiş ama ben 3 hafta beklicem sanırım 32ye girince giderim zaten sonra sonra 2 2 1 1 yapar sanırım yani hafta olarak dedim bakalım hayırlısı mutlu oldum sıpa mı görünce
Kız ekran görüntüsü aldım o kısmı çekmemişim ben ya kağıt yok diye resim çekebilirsin dedi bebeğin yüzü vardı ben oraya odaklandım ay keşkem düzgün baksaydım ama olsun minnoşum sağlıklı baş aşağı dönmüş çok şükür daha ne isterimMaşallah kocaman olmuş annesi. Boyu yanlış duymuşsun37 dir en az o. Bak bakayım ultrason çıktısında fl kaç yazıyor?
Kız olsun haftasıyla uyumlu dediyse kesin 37 yi 32 anladın heyecandanKız ekran görüntüsü aldım o kısmı çekmemişim ben ya kağıt yok diye resim çekebilirsin dedi bebeğin yüzü vardı ben oraya odaklandım ay keşkem düzgün baksaydım ama olsun minnoşum sağlıklı baş aşağı dönmüş çok şükür daha ne isterim
Masallah canımSelamın aleyküm kızlardoktordan yeni döndüm bugün çok şükür bebem 1350 gr olmuş yanlış duymadıysam 32 cm dedi koca burunlu bir kızım var şaka gibi 2 hafta sonraya randevu almamı istedi nst ve sezeryan günü verecekmiş ama ben 3 hafta beklicem sanırım 32ye girince giderim zaten sonra sonra 2 2 1 1 yapar sanırım yani hafta olarak dedim bakalım hayırlısı mutlu oldum sıpa mı görünce
Çok teşekkür ederim canım aldım iki taneBen trendyoldan sipariş vermiştim. Dört katlı büyük ve güzel. Dur bakayım da linkini atayım
ZEYPBA Somon 4 Katlı Müslin Bebek Müslin Çocuk Müslin Örtü %100 Pamuk 110x110cm - Fiyatı, Yorumları
ZEYPBA Somon 4 Katlı Müslin Bebek Müslin Çocuk Müslin Örtü %100 Pamuk 110x110cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok şükür cnmSelamın aleyküm kızlardoktordan yeni döndüm bugün çok şükür bebem 1350 gr olmuş yanlış duymadıysam 32 cm dedi koca burunlu bir kızım var şaka gibi 2 hafta sonraya randevu almamı istedi nst ve sezeryan günü verecekmiş ama ben 3 hafta beklicem sanırım 32ye girince giderim zaten sonra sonra 2 2 1 1 yapar sanırım yani hafta olarak dedim bakalım hayırlısı mutlu oldum sıpa mı görünce
Nstte zamanlarida geldiiiiikkkKız ekran görüntüsü aldım o kısmı çekmemişim ben ya kağıt yok diye resim çekebilirsin dedi bebeğin yüzü vardı ben oraya odaklandım ay keşkem düzgün baksaydım ama olsun minnoşum sağlıklı baş aşağı dönmüş çok şükür daha ne isterim
Ay ben 31. Haftada gidicem nstye gir dermi acabaNstte zamanlarida geldiiiiikkk
Bana 30 dan itibaren giriliyo dedi cnm her doktor değişiyormu onu bilmiyorum 29 ca gittim de 31 de gl dedi ama devlet te sıra bulmak zor bu ara daha çok aynı doktoru denk getirmek heleAy ben 31. Haftada gidicem nstye gir dermi acaba
Güle güle kullan cnm bnde aldımBende simdi bunu aldım kızlar flaş ürün olmuş baya uyguna geldi ihtiyacı olan kaçırmasın
Serstil 6 Parça Filesiz Bebek Bakım Çantası - Puantiyeli - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6 Parça Filesiz Bebek Bakım Çantası - Puantiyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben ilk 26 da girdim çok komikti çünkü bebek daha küçük olduğu için sürekli hareket etti. Yerini değiştirdiği için bir türlü sabit ses gelmedi bende bebegin hareketine göre nst sensorunu elimde tutuyordum baya komikti.Ay ben 31. Haftada gidicem nstye gir dermi acaba
Sende güle güle kullan canim aldıklarını ❤ artık sayılı ihtiyaclarim kaldı bu düzenleyici de gelince yavastan çantamı hazırlamaya karar verdimGüle güle kullan cnm bnde aldımbugün iyiydim baya sipariş verdim şimdi kedi gibi biraz köşeye çekilim
Ayy cok heyecanli gunlerdeyizBen ilk 26 da girdim çok komikti çünkü bebek daha küçük olduğu için sürekli hareket etti. Yerini değiştirdiği için bir türlü sabit ses gelmedi bende bebegin hareketine göre nst sensorunu elimde tutuyordum baya komikti.
Bakalım ne dicek benimkiBana 30 dan itibaren giriliyo dedi cnm her doktor değişiyormu onu bilmiyorum 29 ca gittim de 31 de gl dedi ama devlet te sıra bulmak zor bu ara daha çok aynı doktoru denk getirmek hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?