2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben hala kafası nerde totosu nerde çözemiyorum yaa sorun bende mi acaba

Kızlar çok alakasız olacak ama ben çamaşır kurutma teli arıyorum kaliteli. 3. Kez aldim hepsi paslandı. Antalya çok nemli olduğu için balkonda çok paslaniyor evde de hoşlanmıyorum. Şimdi bebisimin kiyafetleri de asılacak o yüzden kaliteli paslanmayan bir şey arıyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mi?

Gumus kapak aldik tamam. Yine de gogus pedi almalimiyiz acaba. Kapağın ustune koymak icin. Sızıntı olur mu kapaktan

Ben hala kafası nerde totosu nerde çözemiyorum yaa sorun bende mi acaba
Hahhaa hayır tabiki sende değil Birazcık ilk gebelik tecrübesi var kuzucum anlıyorum artık ben bu kontrole gittiğinde ultrason yapılırken örnek veriyorum ayağı burda mı başı burda mı diye sor farkını anlarsın sende

Valla annem ben evlenirken nerden aldı bilmiyorum ama 7 yıldır içerde dışarda taş gibi ne paslandı ne kırıldı
Yorumlarına bak bütün satıcıların canım keşke marka bilsem de önersem baya iyi bişey çıktı.

Maşallah ya ne güzel 7 yıldır hiç bozulmadıysa. 3yıldır evliyiz her yıl bir tane yenisini alıyorum. Artık sıkıldım bu işten
Bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım o yüzden düzgün bir şey alayım diyorum. Dün asarken farkettim yine paslanmış, yaz gelmeye görsün hemen nemden mahfoluyor. :/

Kızlar hamilelikte dış çekim yapacak olan var mı ben düşünüyorum ama profesyonel bir şey değil arkadaşımız çeker filan ama konsept yada kıyafet ile ilgili bir fikri olan var mı

Kızlar hamilelikte dış çekim yapacak olan var mı ben düşünüyorum ama profesyonel bir şey değil arkadaşımız çeker filan ama konsept yada kıyafet ile ilgili bir fikri olan var mı
Canım ben beyaz elbise ile plajda internetten beğendiğim bi kaç pozu seçip telefondan çektirdim. Eşimde üniversitede fotoğraf eğitimi aldı eski mesleği fotoğrafçılık çeken kişiye taktikler verdi bi kaç poz bana yetti. Sonra fotoları remini uygulamasıyla düzenledim. Bi albüm yapmayı düşünüyorum hamile kalmadan önce, hamilelik başı,şimdiki fotoğraflar ilk doğduğu gün ve her ay bir iki fotoğrafı 1 yaşına kadar dijital kitap yaptırıcam güzel bi anı olsun istiyorum

Çok güzel bir fikir bende yapmaya çalışayım.

Arkadaşlar selamlar , bebek tekmeleyince kasıkta anlık acı oluşan var mı? Yani böyle bir olay yaşayan. Ben ilk defa yaşadım tedirgin oldum biraz .

Bende 2.5 aylıkken yaptım saçını kazımaya kıyamadık doğduğunda biraz büyüsün istedik kazıdıktan sonra 1 hafta içinde akikayı kestik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…