- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.581
Kız biz 7 aydır kankayız garip olacakBen biraz biraz uyguladım.Acı değil de yanma hissi gibi bir his oluşuyor bence işede yarar esnetiyor. Uygulaması çok konforlu değil, O zamanlar eşimden hala çekiniyordum 2 yıllık evliydik (sanırsın Rahibe Terasa ) eşlere dadanın kızlar yapsınlar
Şey gibi düşün tıp için bilim için sıfır cinsellikKız biz 7 aydır kankayız garip olacak
Valla öle oldu doğunca da gerckmi diye bakar dururumSenin yavrun kendini ispatlayamadı sana
Gidemde gogle amca soramKızlar aranızda perine masajinı duyan yada Önceki hamileliginde uygulayan varmi?
Kendi sütünü kullandın mı canım. Emzirme eğitiminde ebe dediki emzirme bittikten sonra kendi sütünüzden bir damla sürün üfleyin kurusun öyle kapatın memeyi.Kantaron da işe yaramadı bende ayva çekirdeği de çok işe yaramadı 1 ay işkenceydi ama yine ikisi de elimin altında
Anne annem dedi için yıllardır teyzem ve Bn uyguladm hiç göğüs sorunu yaşamadıkKendi sütünü kullandın mı canım. Emzirme eğitiminde ebe dediki emzirme bittikten sonra kendi sütünüzden bir damla sürün üfleyin kurusun öyle kapatın memeyi.
Şu gebelik döneminde travmayla anacağım 3-5 olaydan biri oksapar alabilme çabam ya gerçekten yordular.Öncekinde 3 hekim zorunluluğu vardı o kalkmış ama bu defa da sigortanın karşıladığı kodlar değişmiş.
Süt dediğin şey sürekli akıyo kuzucum o yüzden ped kullanıyoruz hele ilk zamanlar iyileştirecek olsa iyileştirirdi bence o bambaşka bir boyut. Bu da tamamen şans bu arada herkeste olacak diye bişey yok. Görümcemle bi arkadaşım meme acısı nedir bilmedi ben ve başka bir arkadaşıma eziyet oldu.Kendi sütünü kullandın mı canım. Emzirme eğitiminde ebe dediki emzirme bittikten sonra kendi sütünüzden bir damla sürün üfleyin kurusun öyle kapatın memeyi.
3.aydan sonra gerçek ölçüyü alamıyorlar. Ultrason aşağı yukarı bir değer veriyor. Mesela benim doğumdan 1 gün önce 3.900 ölçülmüştü ama 3.670 doğdu. Bu değer 400 grama kadar eksik ya da fazla çıkabilir.Bebegim bugun 27+3 ve 1080 gr ölçüldü. Doktor normal diyor ama sanki kilo almasinda bir yavaslama var. 1 hafta 10 gün önden giderdi suan tam gununde gözüküyor geri düşmesinden korkuyorum
Doktor da %10-+olabilir dedi ama endişelendim yine de hep biraz önde olurdu boyu ve kilosu3.aydan sonra gerçek ölçüyü alamıyorlar. Ultrason aşağı yukarı bir değer veriyor. Mesela benim doğumdan 1 gün önce 3.900 ölçülmüştü ama 3.670 doğdu. Bu değer 400 grama kadar eksik ya da fazla çıkabilir.
Rahmetli dedem bütün torunları için erik ağacı dikmiş biz üç kardeşiz üçümüzün ağacıda yan yanaydı seneler önce şimdi ne oldu bilmiyorum ama çok güzel bir düşünce ve sünnet Efendimiz s.a.v ilk yedi gün çiğnenmiş hurma beyaz kundak akika kurbanı doğan bebek için ağaç ve saçını kazırmış çok şükür iki tanesini olsun yaptım biri saçını kazımak diğeri akika kurbanı hatta oğlumun ilk saçını hala saklıyorum tesbih yapıcam Allah nasip ederse ona hediye edicem ilerideBahçeli bir evim olsaydı kesinlikle alır gömer üzerine fidan dikerdim çocuğum büyüdükçe o da büyüsün diye çınar çam yada zeytin ağacı gibi
Yeri daraldı ya otururken yukarı çıkıyordur sıpa ondandır sığmıyorlar artıkKızlar size bir sorum olacak görümcem ebe onunla konustum ama anlam veremedik
2 gündür idrarımımı yaparken midem agriyor. Normalde hic agri vs yok. Benim sıpa dikine durduğu için mi acaba
Bendede öyleydi 1 hafta oynardı geçen gün gittiğimde tam gününde çıktı korkma ayrıca kilosu da çok iyi maşallahBebegim bugun 27+3 ve 1080 gr ölçüldü. Doktor normal diyor ama sanki kilo almasinda bir yavaslama var. 1 hafta 10 gün önden giderdi suan tam gununde gözüküyor geri düşmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?